Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:44: ben yine her zaman ki sazanlığımla üye oldum tabisidieeee :)

facede sordum cevapvermişler: bu projeler araştırma projeleridir. Araştırmalarda katılımcıların cevapları bir bütün olarak yani anonim olarak raporlanır. Bunun amacı katılımcı kimliğini, katılımcının markalar ve ürünlerle ilgili yorumlarını afişe etmemektir.... Bu sayede katılımcı yorumlarını sakınmadan, samimiyetle yazabilir. Yine de şüphelerinizi tamamen gidermek adına, eğer kaydınız varsa, yarın ekibimizden bir arkadaşımız sizinle iletişime geçebilir ve ismini sizinle paylaşmayı uygun gören katılımcılarımızla görüştürebilir.

hımmm sakat bi durum yok yani :)) iyi içim rahatladı bian pişman oldum üye oldum die :) zaten eşim beni kovalıcak artık, heryere üye olma ,telefonunu verme die kızıyor. kendim yetmiyomuş gibi bide zorla onu üye yapıyorum :):):)

bu arada dermodaya bende üye oldum numune talep formunu doldurm talebiniz alındı falan gibi bi uyarı gelmedi. sadece mailime üyelik bilgileri gelmiş o kadar. süreç nasıl oldu sizde kızlar ??

nestleden ınsallah kazanmısımdır bugun yhaaaaaaa
ılklerdenım ama ınsallah ılk 10umdur

nestleden ınsallah kazanmısımdır bugun yhaaaaaaa
ılklerdenım ama ınsallah ılk 10umdur

çook teşekkür ederim...

canım benim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün yeni anne oldum bende rabbim sende saglıcakla kucagına al inşş darısıda bebiş isteyen arkadaslarımıza olsun inşş

çook teşekkür ederim... amin....Allah sanada bebişinle beraber sağlıklı mutlu yıllar versin allah bebişini sana bağışlasın... amin Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...

kızlarr jusstan bnde kazanmışım bu zamana kadar sadece drynites gece külodu gelmişti yeğenim için ilk defa jusstan kazandımm inş arkası gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…