Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar hep katıldıgım seyler fos cıktı.aman bişeye katılma hevesim gitti yani
bu arda trendyol eşimin hesabına 20 lira göndermiş hesaplarınıza bakn.bişeyde beyenemiyorum yawww

maximui nasıl talepte bulundun?

Yeniçarşım.com
Değerli katılımcı dostlarımız,

Günün ikinci sorusu 17.00 - 18.00 saatleri arasında sorulacaktır rekor denemesi aplikasyonu içerisinde sorulacaktır.

kızlar ıxoraya resim koydum hazır korkunç bir kılığa girmişken karşı komşuma gittim kızlar çığlık çığlığa kaldı gülmekten saçlarım makyajım bozuldu ama can sağlığı olsun öyle foto çektiler ağzımada ketçap sıktım ağlayan bağıran öldüm gülmekten eve geldim sonra erkek kılığına girdim ay onuda koycam

ya smileler kullanılmıyo

bu hafta hiç bişeyy kaazanamadım

-maggi - ülker mutlu bir an kutusu - fairy - fritos cips bekliyorum

Limango'dan kargosu bedava olup bişey almıcak arkadaş varsa bugun için verebılırmı kızıma cici alıcam daa

Limango nasıl bişey kızlar? facebooktan mı üye olmak lazım, yada nasıl veriyolar bu hediye çeklerini?

talep değil hergün soru çıkıyordu onu cevaplayanlar arasında çekilişle 1 kişiye o günün hediyesi veriliyordu öyle kazandım

ıxorayı bilen var mı? ne resmi koycaz oraya

valla bende burda öğrendim 2 resim yükledim ama kaldırabilirim pek bilgi yok kılıktan kılığa girmeyi seviyorum işime geldi biraz benim

Dermoda ya mesaj göndermiştim ama mesaj gelmedi acaba numuneler gelmiycekmi?:44:
Lİmango bedava kargosu olan varsa bana göderebilirse çok memnun olurum kızlar

benimde bugün tahsilat iyi sayılır.

roziden ped içinde 3 tane var
homendden doğrayıcı onunda resmini homend sayfasına yükledim buraya beceremiyorum ama gerçekten çok güzel

beklediklerinizi yazıyosunuzda LANCOME yi UNUTUYOSUNUZ ayın 28inde numune krem vericeklerdi ben sevil metroporttan alıcam mesela.

gelicek olanlar
fairy
doritos
protex
maggi
kotex nolur bilmiyorum dün siteye gene girdim noktalar çıkıyodu.

her gün katılınacaklar
dask
anne boyutu
homend
rexona

sonucu beklenenler
vaseline
ipana
cosmatica
tekin acar cosmatica
dermogolica
allianz türkiye
loreal profesonel

her hafta katılınacaklar
dettol
veet
kurtul gitsin

elime aldım kağıdı kalemi böyle bir sıralama yaptım (yeniyim ya) sizede yazdım arada katılamadıklarım oluyo face izin vermiyo

süper olmuş ya bende yazsam olacak:) herşeye katılıyorum ama sonra unutuyorum bakmaya. güle güle kullan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…