iyi geceler kızlar
bugün bloktan kazandıgım kurabiyem geldi çok leziz ve içinde de 1 yüzükk vardı oda şık:)
jussdan bende kazanmışım eşime veririm araba malzeme çantası yapar iyi olur
maximui mesaj atmış faceden banyo süngerini tedarik edemiyormuş bondigo oyuncak göndersek olur mu dedii daha iyi oldu olur tabi dedimm
kızçem oynar
maggi makarna sosları 2 adet,fairy 2 adet,maximuidan oyuncak,juss çanta bekliyorum başka varmıydı aklıma gelmiyor
metrodan benim de 50 çeiliş hakkım vardı ama olmadı yaa...
kızlar bu lorealin sayfasındaki sorunun cevabı ne bilen var mı?
metrodan 50. sevıyeye kadar gelmekmı lazım
ben gelemıorum 20 de bıtıor
Eşim artık dalga geçiyor o kadar çekilişlere kampanyalara katılıyorsun daha bi elinde bi paketle geldiğini görmedim diyor :)))
talep değil hergün soru çıkıyordu onu cevaplayanlar arasında çekilişle 1 kişiye o günün hediyesi veriliyordu öyle kazandımmaximui nasıl talepte bulundun?
bu hafta hiç bişeyy kaazanamadım
-maggi - ülker mutlu bir an kutusu - fairy - fritos cips bekliyorum
Limango'dan kargosu bedava olup bişey almıcak arkadaş varsa bugun için verebılırmı kızıma cici alıcam daa
talep değil hergün soru çıkıyordu onu cevaplayanlar arasında çekilişle 1 kişiye o günün hediyesi veriliyordu öyle kazandım
ıxorayı bilen var mı? ne resmi koycaz oraya
Eki Görüntüle 277818 Eki Görüntüle 277819 Eki Görüntüle 277820
nestlem ve protexlerim geldi la la la nestlede çok bonkör davranmış saolsun
afiyetle ye oh prtexlerini de güle güle kullan
protexlerin ikinciyemi geliyo yoksa ilk defamı geldi size
süper olmuş ya bende yazsam olacak:) herşeye katılıyorum ama sonra unutuyorum bakmaya. güle güle kullan canım..benimde bugün tahsilat iyi sayılır.
roziden ped içinde 3 tane var
homendden doğrayıcı onunda resmini homend sayfasına yükledim buraya beceremiyorum ama gerçekten çok güzel
beklediklerinizi yazıyosunuzda LANCOME yi UNUTUYOSUNUZ ayın 28inde numune krem vericeklerdi ben sevil metroporttan alıcam mesela.
gelicek olanlar
fairy
doritos
protex
maggi
kotex nolur bilmiyorum dün siteye gene girdim noktalar çıkıyodu.
her gün katılınacaklar
dask
anne boyutu
homend
rexona
sonucu beklenenler
vaseline
ipana
cosmatica
tekin acar cosmatica
dermogolica
allianz türkiye
loreal profesonel
her hafta katılınacaklar
dettol
veet
kurtul gitsin
elime aldım kağıdı kalemi böyle bir sıralama yaptım (yeniyim ya)sizede yazdım arada katılamadıklarım oluyo face izin vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?