Maggi Türkiye
MAGGI® herkesi birbirinden leziz fırında MAKARNA HARÇlarını denemeye davet ediyor!!!!
Sende MAGGI® makarna harçlarından oluşan bu leziz hediye paketini kazanmak istemez misin?
https://www.facebook.com/MaggiTurkiye?sk=app_180202772059542
arkadaşlar yaa formu doldrup ikinci etaba geçince telefona gelen mesajı yazın diyor maggi de ama gelen giden yok :44:
SN İŞLEM / YER BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1. Kabul Edildi - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 18/10/2011 21:09:12
2. Torbaya Eklendi - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 19/10/2011 1504
3. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA 20/10/2011 1433
4. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(BAHÇELİEVLE 21/10/2011 0938
ya arkadaşlar bu ne demek ben anlamadım pttyi aradım açmıyolar internetten bakıyım dedim bunu buldum bütünbilgilerim var 230 gr. gelicekmiş 4.50 tl ödiycekmişim şu yukarıdaki 1.yi ve 2. yi anladım da 3. ve 4. kavrayamadım normalde 1 günde gelmesi gerekliymiş ama gelmedi acaba bugün gelirmi taktım kafaya
yüz ifadeleri değil bu bilgilere nasıl ulaştığını merak ediyorumaradaki yüz ifadelerini ben yapmadım anlamadım nasıl oldu. düzeltemedim de mesajı kusura bakmayın
canım merak ettim bunlar nereden buldun.ptt kargonun internet sitesinden mi.işlem numaran yada barkodun varmıydı ki.bende merak edyorum bana geecek birşey var mı diye
afiyet olsunKızlar metrodan kazanmışımm...Onca şeye katıldım ilk kazancım hayırlı uğurlu olsun kendime
teşekkürler canımPEMBE tatlım
SN İŞLEM / YER BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1. Kabul Edildi - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 18/10/2011 21:09:12
2. Torbaya Eklendi - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 19/10/2011 1504
3. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA 20/10/2011 1433
4. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(BAHÇELİEVLE 21/10/2011 0938
ya arkadaşlar bu ne demek ben anlamadım pttyi aradım açmıyolar internetten bakıyım dedim bunu buldum bütünbilgilerim var 230 gr. gelicekmiş 4.50 tl ödiycekmişim şu yukarıdaki 1.yi ve 2. yi anladım da 3. ve 4. kavrayamadım normalde 1 günde gelmesi gerekliymiş ama gelmedi acaba bugün gelirmi taktım kafaya
afiyet olsun
teşekkürler canım
canım kargon istanbula gelmiş ptt kargo cumartesi de dağıtım yapıyor bugün gelmezse bile pazartesi kesin gelir
lorealin cevabı ne acaba
juss ta çantanın içinden bişey çıkıyor mu
1 gece külodu
1 depend
1 molped
juss çanta bekliyorum gelmedi
ptt türkü cd si yokmuş yollamıyormuş...
yok canım içi bomboşçantanın da pek güzel olduğunu söyleyemem ama olsun insan bişeyler gelince mutlu oluyor
kızlar lorealın cevabı farketmiyor. ben eşsiz yağlar gibi bişey yazmıştım. işte avakoda ve üzüm yağı filan bişiler yazın. kazanamam diye öylesine sallamıştım:) önemli olan 50. cevabı veren kişi olmak
evet canım kazandım ama daha gelmedi.sen kazandın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?