Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bıraz yabancı kaldım hangı sıte 5 lira vermıs yazabilirmisiniz?

bitene kadar diye bi site var.oraya üye olmuştum.ordan 5 liralık çek geldi canım.onu soruyorum.
çek hemen üye olunca gelmedı.üye olduktan sonra belli bi süre geçmiştir

TAMAMEN REKLAMDIR ! Bu mesaji gorene kadar desifre etmek istemiyordum ama hepinize ders olsun bu !

Size binlerce kez dedim ki reklam kokan haberleri bildirin simdi verdiginiz kisisel bilgilerin uzerine su icin !

Haaa hediyeniz gelmez mi gelir tabiki ! Nasilsa hepiniz ozur dilemessiniz !

ah ablacim ah...... sen neden kotu icerige basmayipta gelip bruad adayilanirsin ki ! Bassaydin ben 2 dakikada olayi cozer senin bu ozurune gerek biraktirmazdim : )

biraz bekleyelim ....

biraz bekleyelim .....

yahu ablacim cakmadin mi hala abla zaten orada urunler yan masasinda fotosunu cekip siteye koymus her urun olma sebebi bu : ))))

sizde bu numuneler geldi diye guzel aldanmissiniz

helal olsun ablam sana

oldurdunuz beni gulmekten...

ama ne akdar gercekci oynamis degil mi ?

Simdi bu yazilarimi okuyan firma ! Su ana kadar hakkinizda yazilan iyi kotu herseyi silerim ama sartim var !

Basvuru yapan tum uyelere ezgigun isimli uyenin fotograf ile paylastigi urunleri aynen ya yollarsin ya da beni marka kotuluyorum diye mahkemeye ver !

Once tebessumle okudum yazilanlari ama bu kadar ahlaksizlik olmaz ! Sakin telefonla arama ben diyecegimi buradan dedim !

Vazgectim o urunler ueylere degil bana yollanacak !

bende 14 Kasimda sitenin 11. yas gununde bu urunleri SADECE PRO uyelere yollarim. Buradakilere de ders olsun !

numune urunlere para verip (kargo odediniz ya) aldiniz

Seklinde bir ozel mesaj aldim tabi uyeligini sonlandirdim ! Ben kimseyle dalga gecmiyorum ki ! Yazdiklarim gercekler bir kelime yalan yanlis veya dalga var mi ? Bu abla neden bu kadar etkilendi cozemedim ! Bence yasadikalrinin acisini benden cikarmaya calisiyor. Bu arada baslik kapatildimi diye sorular geliyor hayir baslik kapatilmadi sadece su anda temzilik yapiliyor /////

umarim yanlis bakmistir !

ama sizle dalga gectigimi iddia edip bana kizdiniz ? hatta siteden atilan uye hirsini alamayip face grubundada beni bir guzel opmus bunlarda benim sucum ne ?

Az kaldi acacagim basliginizi ...

bakin dalga geciyorsunuz haddinizi bilin !

boyle denirmi hic !

ben verdim salak gibi (afedersiniz kendime diyorum yani)
vermeyipte numune gelen varmı acaba
yanlış hatırlamıyosam bir arkadaşımız noyu sallamıştı

üstüne benimkiler gelmedi

ben yazinca hakaret etti diyorsunuz buyrun kendini bilen bir arkadasimiz !

ben yazmadim kendisi yazmis...

Not : lutfen yazdiklarimi cok ciddiye almayin gulun gecin bu size ders olsun ....

Bende perşembe istemiştim , tc yide sallama yazmıştım ondanmı bilmem hala gelmedi dermoda numuneleri

Ellerinde son kullanim tarihi gecmis NUMUNE kalmamis bu sebeple yollayamamislar ....

ondan değildir canım, bende kendi tc min son rakamı farklı yazdım, benim numunelerim bugün geldi :)

vay uyanik vayyyy .... nasilda kandirmis adamlari, buraya da yazmis adamlarda okuyup okuyup gulmustur :)

O baslikta beni hatirliyormusunuz ?

Gene kotu adam rolunu oynamistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…