bıraz yabancı kaldım hangı sıte 5 lira vermıs yazabilirmisiniz?
ben doldurdum 2 gün sonra geldi sonuçta ptt kargo ile geliyor önceden bir gönderim vardı ptt kimi zaman 3 günde getirebiliyor diye biliyorum. o yüzden beklemende sabır var, lütfen rica edicem geldikten sonra sende resmini çek koy ki bazı arkadaşlar utansın dediklerine :)
arkadaşım çok ciddiye aldın bu işi neden üzülüyorsun ki saçma sapan bi şey ya .1 tane mesajın vardı ve o gün üye olmuştun şüphelenmekte haklıydım.ve reklam amaçlı kişileri hep görüyoruz.ben seni niye yalancı yerine koyayım tanımam etmem.resim eklemişsin tamam uzatma iyi günlerde kullan.adam gibi adam olana özürüm açıktır.özür dilerim oldumu.ve üzme kendini hepimiz bu tür olaylarla karşılaşırız sanal ortamda ???
kızlar konuyu yeni okuyorum hem ürünleri tam doldur numune isteme diyor arkadaş hem de kredi kartı bilgileri giriliyor ne kadar çekilecei belli değil..kişisel olarak arkadaşı tanımıyorum ama bu olay bana göre sakat
anladım teşekkür ederim ama derdimi anlatamadım.Numune iste bölümünde neden istediğiniz hakkında bi mesaj bölümü var onun üstündede hangi markadan nmune istediğiniz hakkında bir bölüm.Ben vichyi işaretledim ama size vichy avene fln da gelmiş siz neyi işaretledinezde farklı farklı geldi ben onu merak ediyorum tek bi mrkayı seçiyoruz ama diğerlerinndende yolluyolarmı yani bunu öğrenmeye çalışıyorum umarım anlatabilmişimdir. :) yani öğrenmek istediğim nettten alışveriş değil yaptımda ama başka markalardan gelip gelmiyceni merak ediyorum bide deneme boymu geliyo yoksa sadece kağıtlar içerisndemi ?
hakkını helal et valla çok uğraştırdık seni
ayrıca okudum güzelce 1. Adım üyelik formumu doldurdum 2. Adımdada numune formumu doldurdum sonra korktum bazı bilgilerimi sildim sonra tekrar numune istedim biodermden onuda kabul etti ve mailime eksik bilgiyle ilgili herhangi bişey gelmedi. Neyse daha fazla kafanı şişirmiycem
arkadaş ona cevap vermişti sanırım bir markadan istemişti ama pakette çeşit çeşit çıkmıştı
bana daha çok göndermişler sen ne istedin ki canım koymuştum ben fotoyu bir sürü avene ürünü falanda vardı :) bilmiyorum diğer arkadaşın isteyip istemediğine dair ama ben istedim fotoğraftada görebilirsiniz :))) herhalde aynı şehirde olmandan mıdır sana pek torpil yapmamışlarbu arada arkadaşıma da gelmiş o da mustela ürünleri istemişti 1 kg üzeri bir sürü bebek numunesiyle beraber göndermişler onunda fotoğrafını çekicez akşam eklerim ben yine kamerada gösterdi baya bir dolu poşet kızcağız sevinçten uçmuş :)))
gerçi şimdi ben arkadaşa gelein kamerad agörünce eli kadar kocaman mustela göndermişler aynı boyutlarda vichy göndermişler benimkisi gibi sonra baya bişeyler göndermişler 30 parçaya yakın şey çıkmış proşürler dışında bana göre değer valla başkasına ne göndermişler merak ettim arkadaşlar paylaşın vallabana başka sana başka arkadaşa başka gelmiş sen ne istemiştin canım bu arada ne yazmıştın isterken?
insanlarla dalga geçmek sana hiiiçç yakışmıyo sen burda yönetici bilmem ne olabilirsin üyeligimide iptal ettirebilirisn ama asla o siteye üye olan insanlara hakarete varan sözler edemezsin bu hakkı sana kimse vermiyo burda her ne kadar burda admin falan olsan da ister üyeligimi iptal et ister uyarı yolla ama ilk önce aynaya bak insanlıgını eleşttir burda insanlar senden akıl alacak degiller
kızlar banada şimdi .................................
özellikle belirtmiştim termal suyu merak ediorm die saolsunlar 1 tane bile göndermemişlerr onun dısında gönderdikleride son kullanma tarihi geçenler var ona göre bakmadan kullanmayınn gıcık oldum yhaa puftt 2009da bten ürün de var 2013de biten ürün de.. bilmeden kullansak nolcakk nie gönderiolarsa bilmiolarmı! şikayet yazcm smdi siteye
bide sanki birileri indirim çeki gönderiolar fln demişti de bna ööle bşi gelmedi...
Son kullanma tarihi mi geçmiş!!! Dalga mı geçiyor bu insanlar bizle! Bence bütün numuneleri, yada sadece son kullanma tarihi geçenleri geri yollayın, kargoyu da onlar ödesin! Ne biçim terbiyesizlik bu! İnsan sağlığıyla oynuyorlar resmen!
kızlar numunelere neden para veriyorsunuz ki adı üstünde numune yani o ürünlerin sitesine yazsanız gönderiyorlar zaten bende marketlerde avm lerde karşılaştığım ve aldığım o kadar çok numune var ki kullanmayı bile unutuyorum annemler kardeşim falan geldikçe lazım oldukça kullanıyorum bu ürünler ücretsiz zaten yazık paranıza birde tarihi geçmiş rün gönderip burada bedava reklamını yaptırıyorlar.
ben verdim salak gibi (afedersiniz kendime diyorum yani)
vermeyipte numune gelen varmı acaba
yanlış hatırlamıyosam bir arkadaşımız noyu sallamıştı
üstüne benimkiler gelmedi
Bende perşembe istemiştim , tc yide sallama yazmıştım ondanmı bilmem hala gelmedi dermoda numuneleri
ondan değildir canım, bende kendi tc min son rakamı farklı yazdım, benim numunelerim bugün geldi :)
desteginiz için saolun kızlar.. bunlara böyle yapmak lazımm
bikerede pembe maske konusunda bi akıllı kaç tane fake üyelik açmış milletin agzından gibi dewamlı izlenimleri anlatıyo. yok ayy çok heycanlıyım insallah işe yarar . yok kullanalı 2. günüm inanılmaz etki gösterdi dio bitanesi . nasıl yorumlar ama..... ben tabi saff izlerden sivilcelerden kurtulcam die buna inann 80 liramı heba ediodumm ki uyandımm aradım istemyorum die. yüzsüzler yine gönderdiler kargoyu,almadan geri gönderdim allahtan kapıda ödemeydii:26:
çok dikkat etmek gerek kızlar böle böle iyi niyetimizi kullanıyolar işte bu insanlar.. bu şekilde milletin hakkına girerek yaptıklarından ne hayır gelirse zaten anlamadım gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?