limango anlık hediye çeki veriyor arkadaşlar...
slm limongo bende üyeyim ama hediye çeki gelmiyor yada ben bulamıyorum bu hediye çeklerine nereden bakıyorsnuz ?
kargo çeki isteyen arkadaş gitmiş herhalde bende bekliyorum burda mesaj yazıcak göndericem diye mail adresi olmadan gönderemem ki
bennuarda sana gönderiyorum canım sende online değilsin ama inşallah görüp kullanırsın 12 ye kadar
lkızlar en azndan içimizden daha fazla kişi düşmeden uyandık mevzuya... iyiki söylemişim son kullanma tarihi geçen ürün var die yoksa bianda atmıcaktı kendini bukadar ortaya..
1-2 tane üründe öle bi problem vardı ama sonuç olarak görmeden farketmeden kullanabilirdim de...
bide aslında size birşey danışmak istiyorum kızlar.. ben herzaman girmiyorum bu topiğe. aslıdna derslerimden falan dolayı yogunum bayagı oyüzden herzamanda girmiyorum nete. girdiğimde denk gelip baktıgım oluyo. ozaman burad yazdıgınız yerlere hemen kayıt yaptırıyorum bende adres de istiyo,telefon numarası da veriyoruz.. açıkcası ben bunuda görünce çok irdelememiştim baktım katılanlar var diye digerlerinden zannedip kayıt olmuştum. sonra ordan patlak verince üyenin profiline fln bakınca ztn açıkca belli oldu..
yani kısacası sölemek sitediğim napmamız lazım kızlar böle durumlarda? hergün 10larca kampanya paylaşıyorsunuz mesela haliyle numara adres verioruz kazanırsak göndericekler diye.. onlarda çok tehlikeli bence...:44:
vayy be arkadaşlar sanırım sitedeki yoğun paylaşım dikkat çekmiş birileri bunu suistimal etmek istemiş. Bu numune işi beni kıllandırmıştı merak ediyordum ama bu olayın böyle patlayacağını da düşünmemiştim beklediğimden büyük dolap dönüyormuş. (benim bişeye katıldığım yok sadece okuyorum ara ara bi de Kazen'i burada görünce merak etim ne oldu diye) şu caramionun bi var olan bi yok olan yarışmasının altından ne çıkacak merak etmekteyim
Buraya bir editör atayacağım ve tüm kampanyalar tek tek onaydan geçecek ! Editör için diğer arkadaşlar çalışma yapıyor....
Buna ek olarak bir link paylaştığınızda .kk.kk.kk şeklinde çıkıyorsa bunun bir sebebi vardır. Gşdşp google üzerine şöyle yaz ulaşırsın gibi akıl verenlerde ceza alacak....
Bundan sonra böyle
Vazgectim o urunler ueylere degil bana yollanacak !
bende 14 Kasimda sitenin 11. yas gununde bu urunleri SADECE PRO uyelere yollarim. Buradakilere de ders olsun !
süperr düşüncee
allahtan üye olmamışım o siteye
Geötiğimi günlerde rakam 50 iken bugün neden 11 e düştü fikri olan varmı ?
ben daha önce beğenmiştim ama gitmişşş :26:
Eki Görüntüle 279034
Kızlar face'de like edip tekrar unlike mı edilmiş? başka türlü 50 olan beğeni neden 11'e düşer? (şu anda 13)
gülmek ne demek, gülmekten gözümden yaş geldi yaaa...ben yazinca hakaret etti diyorsunuz buyrun kendini bilen bir arkadasimiz !
ben yazmadim kendisi yazmis...
Not : lutfen yazdiklarimi cok ciddiye almayin gulun gecin bu size ders olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?