Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

numune olayıyla ilgili olarak hukuki bilgiler paylaşmıştım. kazen bey, eli değmişken tüm yanıtları silmiş galiba, söz konusu olayla ilgili...

kargo çeki isteyen arkadaş gitmiş herhalde bende bekliyorum burda mesaj yazıcak göndericem diye mail adresi olmadan gönderemem ki
bennuarda sana gönderiyorum canım sende online değilsin ama inşallah görüp kullanırsın 12 ye kadar

Son düzenleme:
slm limongo bende üyeyim ama hediye çeki gelmiyor yada ben bulamıyorum bu hediye çeklerine nereden bakıyorsnuz ?

limango sadece tek ürüne verdi bana az önce 15 liralık ama zaten 100 küsürden başlıyor ürünler pek işe yaramadı yani cargo bedava yazan ürüne bak canım

Gördüm çok teşekkürler hemen kullanıyorum
Anlık çek hani butikte göremedim ben?

Son düzenleme:
kızlar en azndan içimizden daha fazla kişi düşmeden uyandık mevzuya... iyiki söylemişim son kullanma tarihi geçen ürün var die yoksa bianda atmıcaktı kendini bukadar ortaya..
1-2 tane üründe öle bi problem vardı ama sonuç olarak görmeden farketmeden kullanabilirdim de...
bide aslında size birşey danışmak istiyorum kızlar.. ben herzaman girmiyorum bu topiğe. aslıdna derslerimden falan dolayı yogunum bayagı oyüzden herzamanda girmiyorum nete. girdiğimde denk gelip baktıgım oluyo. ozaman burad yazdıgınız yerlere hemen kayıt yaptırıyorum bende adres de istiyo,telefon numarası da veriyoruz.. açıkcası ben bunuda görünce çok irdelememiştim baktım katılanlar var diye digerlerinden zannedip kayıt olmuştum. sonra ordan patlak verince üyenin profiline fln bakınca ztn açıkca belli oldu..
yani kısacası sölemek sitediğim napmamız lazım kızlar böle durumlarda? hergün 10larca kampanya paylaşıyorsunuz mesela haliyle numara adres verioruz kazanırsak göndericekler diye.. onlarda çok tehlikeli bence...:44:

l
kesinlikle öyle ben attım çöpe numuneleri. çoğunun tarihi geçmişti. iyiki söylemişsiniz yoksa kullanıcaktım cildimi mahvedicekti. mail attım böyle böyle diye bana numuneleri yollayın inceleyelim diyorlar. oldu dedim, bir de ona kargo parası vereyim. göndersem bile bu numune bize ait değil demeyecekleri ne malum. face de duvarına yazdım onu da sildiler. ne diyim bundan böyle dikkatli olalım arkadaşlar

Geötiğimi günlerde rakam 50 iken bugün neden 11 e düştü fikri olan varmı ?

Ben işn peşini bırakmayacağım facelerine de yazdım kaç senelik iş hayatım var böyle enayı yerine konmadım sırf bu yüzden yarın şirketin otomasyonundaki arkadaşlarla da görüşeceğim eğer firma bana müspet yanıt vermezse farklı yönden çözeceğim olayı

Buraya bir editör atayacağım ve tüm kampanyalar tek tek onaydan geçecek ! Editör için diğer arkadaşlar çalışma yapıyor....

Buna ek olarak bir link paylaştığınızda .kk.kk.kk şeklinde çıkıyorsa bunun bir sebebi vardır. Gşdşp google üzerine şöyle yaz ulaşırsın gibi akıl verenlerde ceza alacak....

Bundan sonra böyle

Hımm aslında şöyle de olur ; Limango'dan anlık çekler çıkınca size haber vereceiz

Bakın bu daha göze hoş görünüyor ?

Vazgectim o urunler ueylere degil bana yollanacak !

bende 14 Kasimda sitenin 11. yas gununde bu urunleri SADECE PRO uyelere yollarim. Buradakilere de ders olsun !

süperr düşüncee

allahtan üye olmamışım o siteye

süperr düşüncee

allahtan üye olmamışım o siteye

aynenn bende üye olmadım ...
numuneler için kargo parası verdiğinize değmez siz neden bu kadar çok istediniz bilmem ki.. benım çekmecede birsürü var öylece duruyor. gittiğim yerlerde vermişlerdi.
bugun hıc gıremedım geçmişe baktım hep bu konu hakkında konuşulmuş

ben yazinca hakaret etti diyorsunuz buyrun kendini bilen bir arkadasimiz !

ben yazmadim kendisi yazmis...

Not : lutfen yazdiklarimi cok ciddiye almayin gulun gecin bu size ders olsun ....
gülmek ne demek, gülmekten gözümden yaş geldi yaaa.....

slm kızlar artık forumda kampanya vs paylaşırken daha dikkatli olmamız gerekiyor
hepimize bol hediyeçekiliş dolu günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…