arkadaşlar facemi açar açmaz duvarımda bakın ne vardı DİKKAT
Dermoda Dermokozmetik
Sayın Ziyaretçilerimiz,
Spekilasyon ve propaganda amaçlı bu tarz duyuru ve konuşmaları esefle kınıyoruz. Tarafınıza göndermiş olduğumuz numunelerin herhangi bir şekilde tarihleri geçmiş değildir ve gönderim bedeli 3,60 TL dir sizden daha fazlası istenemesi mümkün değildir. Bu konu hakkındaki yorumlarınıza ve tepkilerinize açık bir firma olarak aynlayış ve hoşgörüşünüzü beklemekteyiz fakat bu tarz zedeleyici karalayıcı sipekilasyonlara biz MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR ibaresiyle düşünüyoruz.
ARAMIZDA AJAN VAR KİM ACABA
kızlar böyle bi yarışma yok itibar etmeyin..ülkere mail attık ve böyle cevap geldi...
Merhaba,
Şuan Ülker Caramio'nun aktif olarak yürüttüğü bir yarışma yoktur. En son kampanyaları ve yarışmaları öğrenmek için sayfamızı takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
şu an için açılmıyo sadece site yöneticileri görebilir die bi yazı çıkıocanım bu hangisi ya tıklıyorum cıkmıyo
bide maggi hangi kargoyla geliyo
bugün de jusstan cantam geldiiiama ülkerden mutlu bir an hediye paketinden hala ses seda yok
kızlar böyle bi yarışma yok itibar etmeyin..ülkere mail attık ve böyle cevap geldi...
Merhaba,
Şuan Ülker Caramio'nun aktif olarak yürüttüğü bir yarışma yoktur. En son kampanyaları ve yarışmaları öğrenmek için sayfamızı takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ablacim aranizda ajan yok aslidan varda yok sen formu doldururken e-posta adresi vermedin mi ? Verdin adamlar facebook uzerinde o adresi arayip senin hesabini bulmus sana mesaj atmis.... Mailin ile kullanici adin arasinda baglanti nasil kurdu bunu tam bilmiyorum ama ben bulurum : )
Ablacim aranizda ajan yok aslidan varda yok sen formu doldururken e-posta adresi vermedin mi ? Verdin adamlar facebook uzerinde o adresi arayip senin hesabini bulmus sana mesaj atmis.... Mailin ile kullanici adin arasinda baglanti nasil kurdu bunu tam bilmiyorum ama ben bulurum : )
ah ablacim ah...... sen neden kotu icerige basmayipta gelip bruad adayilanirsin ki ! Bassaydin ben 2 dakikada olayi cozer senin bu ozurune gerek biraktirmazdim : )
arkadaşlar hepimize geçmiş olsun yine kapanmanın eşiğinden döndük inşallah bir daha yaşanmaz
bu arada limango kargo çekim var isteyene gönderebilirim
Bana özelden gönderebilirmisin canım, kargo çekiyle sadece bir ürünmü alabiliyosun ? kargo çekiyle üç ürünü birden alınırmı? yazarsan sevinirim,
hediye çekim çok var daha hiç alışveriş yapmak nasip olmadı, nasıl alışveriş yapılıyo kısaca yazabilirmisin, seçtğimiz ürünü sepete atıyoruz:44:
kargo çekini önce ben istemiştim ama
10 tl hediye çekine ücretsiz kargo kullanılmıyomu ikincisi de bir kargo çekiyle sadece bir ürünmü geliyo acemiyim yardım lütfen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?