Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ablacim aranizda ajan yok aslidan varda yok sen formu doldururken e-posta adresi vermedin mi ? Verdin adamlar facebook uzerinde o adresi arayip senin hesabini bulmus sana mesaj atmis.... Mailin ile kullanici adin arasinda baglanti nasil kurdu bunu tam bilmiyorum ama ben bulurum : )

Konu acilmistir benim yazdigim son mesajlardan LUTFEN ALINTI YAPMAYIN ! Firma ismi verip kendinizi zora sokmayin !

allah senden razı olsun bi daha atlamıycam hiç bişeye çok korktum bilgilerime girdi eşim o siteden nokta nokta yaptı hepsini allah ne muradın varsa versin ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum benide onlardan zannettiniz sandım. yazdıklarıma yorum yapmıştınız ya ama ispatlardım tabiki evliyim çocuğum var anasınıfı öğretmeniyim ve çalışmıyorum şuanda çok teşekkür ederim allah kaza bela vermesin size.

eşimde çok kızdı bundan sonra benim adım DİKKAT

YA BUYUR 2 OLDU ben oynadım ve tekrar yarışmak için girdiğimde böyle bir yarışma olmadığını anladım sayfasına girdim oradada yoktu size haber vermek için girdiğimde de burası bildiğimiz sebeplerden kapalıydı. nolucak şimdi

Tarihi geçmiş numuneler için biribirimizi üzmeye değmez canımız sağolsun,boşver dermoda göndermesin numunesi onların olsun ben forumdaki arkadaşlar sayesinde çok güzel saatler geçiriyorum,çok güzel paylaşımlar yapıyorlar burayı çok seviyorumkıskanalar çatlasın herşeyi paylaşıyoruz yanısırada hediyeler kazanıyoruz, burayı sizleride çok seviyorum canlarım sağolun varolun ,herkese bol hediyeli neşeli güzel günler dilerim.

şu puanlı yarışmalarda bir başarı kaydedemedim ya:/

canım bu hangisi ya tıklıyorum cıkmıyo

bide maggi hangi kargoyla geliyo

bugün de jusstan cantam geldiii ama ülkerden mutlu bir an hediye paketinden hala ses seda yok
şu an için açılmıyo sadece site yöneticileri görebilir die bi yazı çıkıo

eee ama ben bugün oynadım sonradan kalktı ama neden böyle yaptılar kiii

Son düzenleme:

yok ben o siteye girdiğimde facebook beğen tuşu vardı beğendim beğenince facemdeki anasayfaya yazılar geliyor ya mesela (detol beğeniyoruz kazananları ve paylaştıklarını görebiliyoruz )onun gibi. orda yazıyodu bende buraya koplyaladım arkadaşlarla paylaştım

yok ben o siteye girdiğimde facebook beğen tuşu vardı beğendim beğenince facemdeki anasayfaya yazılar geliyor ya mesela (detol beğeniyoruz kazananları ve paylaştıklarını görebiliyoruz )onun gibi. orda yazıyodu bende buraya koplyaladım arkadaşlarla paylaştım. bana özel gelen mesaj diildi yani

ah ablacim ah...... sen neden kotu icerige basmayipta gelip bruad adayilanirsin ki ! Bassaydin ben 2 dakikada olayi cozer senin bu ozurune gerek biraktirmazdim : )

haklısınız=)
resimde ekledi işi uzatmamak için diledim bende,o kadar gerçekçi oynadı ki! bir forum sitesinde böyle bir bela gelmişti başıma.uzatmak istemedim.neyse ki çözüldü.arkadaşlar daha dikkatli olacaklardır eminim..teşekkürler...

arkadaşlar hepimize geçmiş olsun yine kapanmanın eşiğinden döndük inşallah bir daha yaşanmaz
bu arada limango kargo çekim var isteyene gönderebilirim

vayy be arkadaşlar sanırım sitedeki yoğun paylaşım dikkat çekmiş birileri bunu suistimal etmek istemiş. Bu numune işi beni kıllandırmıştı merak ediyordum ama bu olayın böyle patlayacağını da düşünmemiştim beklediğimden büyük dolap dönüyormuş. (benim bişeye katıldığım yok sadece okuyorum ara ara bi de Kazen'i burada görünce merak etim ne oldu diye) şu caramionun bi var olan bi yok olan yarışmasının altından ne çıkacak merak etmekteyim

arkadaşlar hepimize geçmiş olsun yine kapanmanın eşiğinden döndük inşallah bir daha yaşanmaz
bu arada limango kargo çekim var isteyene gönderebilirim

Bana özelden gönderebilirmisin canım, kargo çekiyle sadece bir ürünmü alabiliyosun ? kargo çekiyle üç ürünü birden alınırmı? yazarsan sevinirim,
hediye çekim çok var daha hiç alışveriş yapmak nasip olmadı, nasıl alışveriş yapılıyo kısaca yazabilirmisin, seçtğimiz ürünü sepete atıyoruz:44:

kazen çok haklı kızlar
ben de sürekli takipteydim bu numune işi ne olacak diye. paylaşırken dikkat edelim arkadaşlar ders olsun bize. kazene de teşekkürler.

canım kargo çekleri 7 liralık oluyo farklı kampanyaları aynı sepete atamazsın ayrı ayrı almak zorundasın aynı kampanyadan isteğin kadar alabilirsin hediye çekini kullanırsan kargo ödemezsin.bir alışverişte sadece tek çek kullanabilirsin.alıcağın ürünü sepete attıktan sonra site seni yönlendiyo zaten ama yinede takılırsan yardımcı oluruz.
hediye çekinide ben burdan gönderemiyorum senin özelden limangoya üye olduğun mail adresini bana atman gerekiyor ben oraya gönderebilirorum

kargo çekini önce ben istemiştim ama

10 tl hediye çekine ücretsiz kargo kullanılmıyomu ikincisi de bir kargo çekiyle sadece bir ürünmü geliyo acemiyim yardım lütfen:26:

canım bi önceki mesajımda açıkladım sadece tek çek kullanabilirsin ve kargo çekleri günlük olur yani bu gün 12 de iptal olucak 12 ye kadar kullanabileceksen göndereyim yoksa arkadaşa göndereyim boşa gitmesin

limango kargo çeki paylaşabilecek arkadaşların aklında olayım ben de... ne zamandır arıyorum bulamadım bir kargo çeki.
aylık kargo çeki olayını kaçırmıştım. limango'ya baskı yapalım da tekrar başlatsın aylık kargo çekini, tekrar olsa çok güzel olur, bu sefer kaçırmayacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…