Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

amaaaannn..neler olmuş öyle...
bende huylanmıştım o numunelerden..
daha önce bir firma vardı adını unuttum..
3-4 tane numuneyi kargo bizden ödemeli yollamıştı..
2ml lik bişeyler kargo ücretine değmezdi..

büyük markaların hiçbiri,numune gönderiminde kargo ücreti talep etmiyor..
şüphelenmek gerek..

editör olayı iyi olacak..

sonunda buldum limango çekini 15 tl çek vermiş ama kargo bedava olan sadece bir marka var oda çok pahalı ürünler bu çekin 1 saatte kullanılması gerkiyormuş ilkkez limongoda hediye çeki geldi oda bir işe yaramadı

arkadaşım o güldüğün benimde o yüzden sana o mesajı attım ben buraya kafa dağıtmaya geliyorum ve birşeyler kazandıkçada hoşuma gitti yeni olduğum içinde cahilliğime gitti ve o siteye üye oldum kendime salak dediysem T.C.numaramı verdim diye yoksa 4.5 tl ödemek bana batmadı.

TEKRAR EDİYORUM TC Mİ VERDİĞİM İÇİN SALAĞIM EVET
bugün geldi ürünlerim kodum burda isteyene veriyim baksın 7 tane tüp şeklinde geldi toplamda 65 ml ayrıca 17 tane mendil gibi geldi ben memnunum çünkü gelen postacıya vandaki vatandaşlarımız için battaniye erzak falan verdim. onlarıda götürdü sağolsun ama bu site kapansaydı çok üzülürdüm tam arkadaşlık kuracakken yeni alışıyorken.

ayrıca kazen o NOTU BANA yazmış ben öyle düşündüm. artık bu konuları kapatalım ve önümüze bakalım bugün herkez gülmekte serbest yarın çizgi çekin artık.

bu arada MESLEKLERİM dikkat çekebilir hemen yazıyım(kazene anasınıfı öğretmeniyim çalışmıyorum dedim de nerden çıktı spor eğitmenliği demesin kimsenin aklında soru kalsın istemem)
1. OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 YILLIK DİPLOMAM VAR (LİSEDEDE AYNI DAL ÜZERİNDE EĞİTİM GÖRDÜM)
2. SPOR EĞİTMENİ SERTİFİKAM VAR (SPOR EĞİTMENLİĞİ YAPTIM FB KLUP, BAHÇELİEVLER FORM,activite vs..... )

hayırlı geceler size

topiğimiz geri gelmişşşş

kızlar olanlardan sonraa ürünlere tekrar baktım bende de iki tane son kullanma tarihi geçmiş ürün vardı.kullanmayı düşünen varsa avene olan ürünlere dikkatli baksın lütfen...

düğer numunelerde de herhangi bir tarih beyanı yok o yüzden iyice kıllandım bastım hepsini çöpe...

bundan sonra daha dikkatli olalım lütfen..bu arada aklıma gelmişken biri sormuştu evet ben o siteye üye olurken tc mi komple salladım kaydımın alındığına dair mail geldi iki gün sonra da numuneler... gelmez olaydııı

dün numuneler banada gelmişti. Eşime olayıda anlattım hepsinin son kullanma tarihlerine baktı olmayanları direk çöpe olanlarda kalsın dedi. tek tek ayırdı 2 - 3 küçük paket kaldı

kızlar özelden mesaj atın hangi siteydiii bende üyelik bilgilerimi sileyim...

günaydın kızlar
şu tc no isteyen siteye bende üye oldum salak gibi atladım hemen şimdi de yorumlarınızı okuyunca bin pişman oldum.
sitenin adını hatırlayan varsa söyleyebilir mi gireyim geç olmadan sileyim bari bilgilerimi

günaydın,hanımlar.
Ben o siteye tc istediği için üye olmadım bir de arkadaş inanmayın yeni üye olmuş reklam falan deyince iyice kıllandım tabi tc isteyen ve güvenilir olan siteler de var,onlara lafım yok.bir de bu olaydan sonra düşündüm biz gelen kargocuların hemen hepsine veriyoruz tc mizi bu güvenilir mi sizce,bilemedim.

günaydın kıslar bu numune yollayan siteye dun maıl attım uyelığımın ıptalını ıstedım ıptal ettıler. Üyeliğini iptal etmek isteyen varsa mail yollayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…