- 23 Temmuz 2010
- 913
- 145
- 648
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdan beni aradılar kampanya varmışda ürün satmak istiyorlar bende kabul etmedim yarışmaya katılmıştık kazanamayanlara teselli ürünü diye indirimli ürün gönderiyorlarmış sizleride arayan oldumu ?
Selam canlar
uzun zamandır giremiyorum girsemde tam olarak kampanyalara bakamadan kaçıyorum
2.5 yaşındaki yiğenim ikinci ameliyatını oldu ömrümden ömürler gitti o acı icinde kıvranırken
sonra onla ilgilenmek zorunda kaldı tek teyzesi olarak haliyle kampanyalardan geri kaldım.Olsun yiğenimin canı saolsun bunlar neki
Neyseki şimdi iyi bicirik
Çok Geçmiş olsun canım.Sana da hoşgeldin.
Lancome dan mail gelenınız varmı numuneyı 31 ekımden ıtıbaren satıs noktalarından alabılırsınız dıyor hanı numune ıstemısız ya
Selam canlar
2.5 yaşındaki yiğenim ikinci ameliyatını oldu ömrümden ömürler gitti o acı icinde kıvranırken
sonra onla ilgilenmek zorunda kaldı tek teyzesi olarak haliyle kampanyalardan geri kaldım.Olsun yiğenimin canı saolsun bunlar neki
eee ne var ne yoktansiyonlar yükselik yükselip inmiş :26:
bu hergün kampanya şeysi dediğiniz nedir?
facede vardı
ne zaman beğenmişim hatrlamıyorum
amin canım inşkuzu ben dogum yaptım 4 ay olucak nerdeyse dünya tatlısı bi oglusum oldu emir kaan adında darısıda sana olsun inşş öpüldün
ana sayfada üç tane gösteriyor ama ödül listesine tıkladığınızda hepsi çıkıyor canımm
zıbınımmmmm hoşgeldinnnnnn
kızlar ben homende hiç katılmadım 11 de soru mu soruyorlar ???
Selam canlar
eee ne var ne yoktansiyonlar yükselik yükselip inmiş :26:
lınk yokmu canım
Lancome dan mail gelenınız varmı numuneyı 31 ekımden ıtıbaren satıs noktalarından alabılırsınız dıyor hanı numune ıstemısız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?