Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

topikte bir durgunluk var sanki eskiden bir bakardım bir günde 5-10 sayfa giderdi şimdi baktım dünden beri 2 sayfacık gitmiş
Güzel kampanyalar yok kendi reklamlarını yapmak için hep beğenmeli paylaşmalı uydurma ve taraflı yarışmalar düzenleniyor,istediklerini kazandırıyorlar bence milleti soğuttular

tebrikler canım.kaç çekiliş hakkın vardı.biraz zor kazanması duruda

canım benim kazandığım bu çekiliş hakkıyla ilgili diildi günlük sıralama sayısı koymuşlar o sayılara denk gelirsen kazanıyorsun günde 5 duş jeli seti veriyorlar 1-2-101-232-307 kişilere veriyolar

iyi pazarlar arkadaşlar...

duru setleri şahane ama kazanmak ne mümkün

ben oynuyorum ama ağır başlıyor ya başka sayfalara bakarken hep başını kaçırıyorum az kişi biliyorum
sen neden oynayamıyosun?

başlamıyo bi türlü oyun oyunu oynaman için davet ettiğin arkadaşlarının uygulamayı kabul etmesi mi gerekiyo

başlamıyo bi türlü oyun oyunu oynaman için davet ettiğin arkadaşlarının uygulamayı kabul etmesi mi gerekiyo

canım sanırım uygulama arada donuyor ben de geç kalıyorum): her gün bi kez oynama hakkın var kimse kabul etmediyse bile ki benim de arkadaşlarımdan oynayan yok maalesef.
yani sadece bir kez de olsa şansımı deniyorum bence sen de bekle başlamazsa bikaç kez başla kısmına tıkla başlayacaktır bol şans

Duru Banyo Keyfi - Ödül Kazananlar | Facebook

duru duş jeli seti kazananlar veee bende kazanmışııım

evet bu aralar çok durgun

homend de yine çıkmadı

kızlar avonun oyununu oynayan var mı ben oynayamıyorum onu

avonda hepsını dgru yapsam bıle aynı sayıyı vermıor neden anlamadım
aramızda kazanan varmı avondan
valla bravo durudan kazanmıssınnnnnnnnnn
tbrkler

kızlar 2 tane kampanya paylaştım ama yasaklı sanırım virüs die çıkıyor o yüzden adını yazamıyorum

avonda hepsını dgru yapsam bıle aynı sayıyı vermıor neden anlamadım
aramızda kazanan varmı avondan
valla bravo durudan kazanmıssınnnnnnnnnn
tbrkler

sağol canım durudan kazanmak için gece ilk dk larda oynamak lazım ben kaç haftadır gündüz oynuyorum bu hafta hep gece oynadım kazandım
ay çok güldüm site ismine gerçekten de pm den yazarmısın=

yolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…