Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar site baya meşhur oldu haaa bebeğim var kusura bakmayın hemen cevap yazamıyorum msj aralıklarıda 10 dk olunca geç kalıyorum msj atabildiklerimde soran arkadaşlara yardımcı olurlarsa sevinirim

kızlar site baya meşhur oldu haaa bebeğim var kusura bakmayın hemen cevap yazamıyorum msj aralıklarıda 10 dk olunca geç kalıyorum msj atabildiklerimde soran arkadaşlara yardımcı olurlarsa sevinirim

allah bağışlasın canım maşallah :)

mesaj gelen arkadaşlardan biri bana atabilirmi lütfen şu siteyi :)

canım bende bekliyorum.banada mesaj atın lütfen.çatlayacam.

yasaklı site linki çıkmamış bence daha fazla deşifre etmeyin

Paylaşın - Kazanın
Katılmak İçin:
-Çocuklarınızın söylediği ilginç ve komik cümleleri “Sayfa Duvar...ımıza” çocuğunuzun isim ve yaşını belirterek yazınız.
-7 Kasım 2011 tarihine kadar en çok beğenilen ilk 3 sözün sahibi çocuğumuza “Masallarla Çocuk Eğitim Seti” hediye!
-Paylaşımlarınızı yorum olarak bu iletinin altına değil, sayfa duvarımıza yazmanız gerekmektedir.Devamını Gör
Ekleyen: Kknsan

beğenmeli yarışma ben katılamam ama belki isteyen olur bol şans

kızlar bu durudan hediye kazanmak için yüksek puan almak mı gerekiyor yoksa 1. 50 katılan olmak mı önemli?

Günaydınlar; Güne Rexonayla başladınız mı? Dünden beri de link vermeye de korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…