doritos banada gelmedi daha :)
gelen varmı ki?
hafta sonu foruma bakamadım şimdi okudum evet canım seninle aynı fikirdeyim tmm gece yapılacak olan eğlenceler falan iptal edilse anlayacağım gündüz yapılan törenler ne için iptal edildi hala anlayabilmiş değilim vara yoğa tepki gösteren halkımız böyle önemli bir olaya neden tepkisiz kaldı onuda anlayabilmiş değilim cumhuriyetimize sahip çıkalım geleceğimiz cumhuriyetimize bağlı diye düşünüyorum ben kendi çapımda elimden geleni yaptım gerekli yerlere tepki mailimi gönderdim arkadaşlarımızla ellerimizde şanlı bayrağımızla ufak bir yürüyüş düzenledik ama yinede çok buruğum bu konudacumhuriyetimizin 88.yılı kutlu olsun kızlar.her ne kadar deprem gibi kötü günler yaşasakta yine de cumhuriyetimizin kutlanması gereğine inanıyorum.esas böyle zamanlarda birlik beraberlik içinde olmalıyız diye düşünüyorum.söylemeden geçemeyecegim
canım bende girmeye fırsat bulamadım zaten yinede uyarın için tşktc kimlik no fln hiç girme bence
pedalları ok tuşları varyo onun sağ sol u ile çevireceksin çevirdikçe aldığın güce göre ortalık aydınlanıyo canım çevirdikçe aydınlanır oda o yüzden karanlıkkızlar iyi günler.....
metrodabisikletin pedallarınıı çeviremiyorum bir türlü yaaa
sağ sol ok tuşlarını kullanın dioo ama olmuyo:26:
metrolar da pek karartılı bulamıyorum metrolarıda
biskremdende bişiy anlayamadım nedense
bilen biri yardımcı olabilir mii?
:44:
ne dertliymişim yaa :18:
pedalları ok tuşları varyo onun sağ sol u ile çevireceksin çevirdikçe aldığın güce göre ortalık aydınlanıyo canım çevirdikçe aydınlanır oda o yüzden karanlık
doritos cipsim geldi..
metro geldi bide kazandığımı hatırlamıyordum
1 ay önce ülker'den mutlu bir an kutusu kazanmıştım. 150 kişi...
o mu acaba bu ayrı mı anlıyamadım .
metro kazanınca çabuk gelıyormu
cevap verın kızlarrr
doritos cipsim geldi..
metro geldi bide kazandığımı hatırlamıyordum
1 ay önce ülker'den mutlu bir an kutusu kazanmıştım. 150 kişi...
o mu acaba bu ayrı mı anlıyamadım .
metro kazanınca çabuk gelıyormu
cevap verın kızlarrr
metro hangi kargoyla geldi?
evet canım o ankete bende katılmıştım 3 gün oldu geleli iki kutu metroiyi oldu eşimle yiyoz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?