Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben dorıtosa katılamamıstım ama maggı ye katılmıstım ablam ve kendım adıma ıkımızede gelmedı maggıler..

bu arada haftanın hayranı ulker uygulamasına katılanınız oldu mu uyugulama cok sacmalamaya balsaıdsureklı puanlarım dusuyor ve facebook artık benım uygulamaya yorum yazmamı engelledı sacmadaı ıyıce

kızlar iyi günler.....

metrodabisikletin pedallarınıı çeviremiyorum bir türlü yaaa

sağ sol ok tuşlarını kullanın dioo ama olmuyo:26:

metrolar da pek karartılı bulamıyorum metrolarıda

biskremdende bişiy anlayamadım nedense

bilen biri yardımcı olabilir mii?

:44:

ne dertliymişim yaa :18:

hafta sonu foruma bakamadım şimdi okudum evet canım seninle aynı fikirdeyim tmm gece yapılacak olan eğlenceler falan iptal edilse anlayacağım gündüz yapılan törenler ne için iptal edildi hala anlayabilmiş değilim vara yoğa tepki gösteren halkımız böyle önemli bir olaya neden tepkisiz kaldı onuda anlayabilmiş değilim cumhuriyetimize sahip çıkalım geleceğimiz cumhuriyetimize bağlı diye düşünüyorum ben kendi çapımda elimden geleni yaptım gerekli yerlere tepki mailimi gönderdim arkadaşlarımızla ellerimizde şanlı bayrağımızla ufak bir yürüyüş düzenledik ama yinede çok buruğum bu konuda

tc kimlik no fln hiç girme bence
canım bende girmeye fırsat bulamadım zaten yinede uyarın için tşk

pedalları ok tuşları varyo onun sağ sol u ile çevireceksin çevirdikçe aldığın güce göre ortalık aydınlanıyo canım çevirdikçe aydınlanır oda o yüzden karanlık

pedalları ok tuşları varyo onun sağ sol u ile çevireceksin çevirdikçe aldığın güce göre ortalık aydınlanıyo canım çevirdikçe aydınlanır oda o yüzden karanlık

aa

tmm cnm teşekkürlerr

aydınlatıyım bi etrafıı bakim

Tekin Acar Cosmetics
Azzaro Decibel kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 50ml. Azzaro Decibel kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)

* Azzaro Decibel kazanma şansını 31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 4 Kasım tarihinde açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

ekleme: cevap biberli olanmış

Azzaro Decibel içeriğinde mevcut olan üst notalarda yeşil mandalina, orta notalarda meyan, menekşe ve tütsü bulunmaktadır. Vetiver, tonka, sandal ve vanilya özleri alt notalarını oluşturmaktadır.

Son düzenleme:
Ne düşünüyorsun?

Tekin Acar Cosmetics
Azzaro Decibel kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 50ml. Azzaro Decibel kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)

* Azzaro Decibel kazanma şansını 31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 4 Kasım tarihinde açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

Aşağıdaki özlerden hangisi Decibel içeriğinde yer almamaktadır?

Pembe Biber
Tütsü
Vetiver
Vanilya

Son düzenleme:
metro dan enerji paketi kazananlar kaç çekiliş hakkı ile kazandınız acaba ?

ben 78 çekiliş hakkı yaptım

ama parmaklarım koptu resmen

çıkıcakmı bilemiyorum bile

Bende ürünün içeriğine baktığımda Pembe biberin yer almadığını gördüm.

Nehir
Hediyeni Sen Seç kampanyasının yeni hediyeleri belli oldu. Saat 14:00'ı bekleyin..

Kahve Dünyası
Bayram İçin kampanyamız başladı!
Sevdiklerinize Facebook'tan Bayram İçin çikolatası yollayın, çekilişe katılın, kendinize ve yolladığınız kişiye nefis bir 'Bayram İçin' kutusu kazanma şansı elde edin! Katılmak için tıklayın! http://on.fb.me/vh6jYp

Son düzenleme:
vaseline nin

sonbahara hazırlık için ne yapıyorsunuz sorusu vardı

kazananlar açıklandımı ben ne soruyu görebiliyorum

nede kazananları

Dormeo Türkiye - DORMEO OCTASPRING | Facebook

DENEYİN, SİZE UYGUN YATAĞI BULUN!

Sizin için en doğru yatak hangisi biliyor musunuz? Öyleyse gelin Dormeo Octaspring® yatağını evinizin rahatlığında deneyin, fikirlerinizi bizimle paylaşın. Yorumlarınızı dergide yayınlayalım.

Benzersiz bir uyku deneyimini siz de yaşamak ister misiniz?Evim Dergisi ve Dormeo Yatakları işbirliğiyle düzenlenen Dormeo Octaspring®Okur Yorumu Projesi’ne başvuran Evim okurları arasından, jüri tarafından belirlenecek 5 kişiye, firma tarafından, 3D teknolojisini yatağa taşıyarak kaliteli ve sağlıklı bir uyku deneyimi yaşatan Octaspring®serisine ait bir yatak ve yastık gönderilecek.

20 gün süreyle ürünleri kendi evlerinde kullanan okurlardan, belirlenen kriterler çerçevesinde ürünleri değerlendirmeleri ve deneyimlerini bizimle paylaşmaları istenecek.

Tüm bu yorumlar ise Evim Dergisi'nin Ocak 2012'deki sayısında ve evim | Facebook ve Dormeo Türkiye | Facebook adreslerinde yayınlanacak. Ürünler, proje bitiminde okurlarda kalacak.

Katılmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli.Başvuru için son tarih 25 Kasım 2011.

Başvuru sonuçları 29 Kasım 2011 tarihinde evim | Facebook ve Dormeo Türkiye | Facebook adreslerinde duyurulacaktır.

doritos cipsim geldi..
metro geldi bide kazandığımı hatırlamıyordum
1 ay önce ülker'den mutlu bir an kutusu kazanmıştım. 150 kişi...
o mu acaba bu ayrı mı anlıyamadım .
metro kazanınca çabuk gelıyormu
cevap verın kızlarrr

metro hangi kargoyla geldi?

evet canım o ankete bende katılmıştım 3 gün oldu geleli iki kutu metro iyi oldu eşimle yiyoz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…