Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

10 gun ıcınde kac tane anket doldurdum.yarışmalara katıldım.ne zaman gelir acab hediyeler.cok merak ettim.

Lipton Ice Tea
Soru Sizden Hediye Bizden başlıyor! Pazartesi ve Perşembe yayınlanacak anketimize katılın, Salı ve Cuma günü saat 12.00'de soracağımız sorumuzu siz belirleyin! Yarınki Burger King'den hediye kazandıran sorumuzu belirlemeniz için lütfen aşağıdaki "play" tuşuna basarak anketimize katılın. Teşekkürler. :)
Soru Sizden Hediye Bizden

Philips Türkiye
Philips airfryer takipçilerine şok fırsat!
Philips airfryer’ı beğenen ve takip eden üyelerimize müjde! Philips airfryer üyeleri, kendilerine e-posta ile gönderilecek özel indirim kodlarıyla Philips airfryer’a 350 TL’ye sahip oluyor. Philips airfryer sitesine üye olmak için tıklayın, bu ayrıcalıklı fiyattan siz de yararlanın!
Detaylar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz: http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/rqHjJE

Tarzını bizlerle paylaşarak Trendyol'dan 50 TL'lik Hediye Çeki Kazananlar;

■Didem Yardımcı
■Tuğçe Yıldırım
■Mehtap Güzey
■Bahar Hancı Kumtepe
■Dilek Kuzucu Kabakçı

Eğer ismin listedeyse NIVEAKazananlar uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor.

yurt içiyle bir kargo geldi bana .Elidor göndermiş,içinden bir zarf çıktı onun içinden de iki kağıt...Muvakkatname mi ne yazıyor kağıtta.Foto gönderilen bir facebook yarışmasına başvuru yapmışım snaırım hatırlamıyorum bile bu fotografın sosyal medyada kullanılmasının sakıncalı olmadığını bildirmek imzalayıp göndermem gerekiyormuşş,aman salladım attım çöpe ben de

Annem baktı iki kağıt çıkınca yazık şu adamların verdikleri kargo parasına bunu mu göndermişler diyo

yurt içiyle bir kargo geldi bana .Elidor göndermiş,içinden bir zarf çıktı onun içinden de iki kağıt...Muvakkatname mi ne yazıyor kağıtta.Foto gönderilen bir facebook yarışmasına başvuru yapmışım snaırım hatırlamıyorum bile bu fotografın sosyal medyada kullanılmasının sakıncalı olmadığını bildirmek imzalayıp göndermem gerekiyormuşş,aman salladım attım çöpe ben de

Annem baktı iki kağıt çıkınca yazık şu adamların verdikleri kargo parasına bunu mu göndermişler diyo

limangoda kargo çeki olayı devam ediyormu yeğenime çok şirin bişey beğendim çekimde var onuda kullanmak istiyorum kargo çeki olan varsa rica edebilirmiyim başka birisinden aldığım kargo çekini kendi hesabımda kullanabiliyormuyum onuda bilmiyorum daha önce limangodan alışveriş yapmadım sadece çek kadar alışveriş yapabiliyormuyuz deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

kargo cekını normal hedıye cekı ıle bırlestırmezsın ama sadece 1 ay bedava kargo kampanyası yapılmıssa hesabında kı oda bugun yarın bıtıyor yapanlar ıcın cek daha avantajlı hal alıyordu. sımdı sen cekını kullanırken bırde 6.90 kargo parasını hesaplayıp cekını kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…