Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hosgeldınız arkadaslar sorunuz neydı? bılıyorsam yardımcı olayım
şikayetcı olmayın bu topıkte tum herkes bırbırıne yardımcı olur

Ben değil arkadaş sormuş 10 gündür form dolduruyorum hediyeler ne zaman gelir diye =)) Herkes birbirini tanıyor burada böyle olması sanırım normal =))

cevap için tşk mesela iki tane ürün aldım ikisi aynı kargoda olabiliyormu kargo ücreti standartmı 6.90 büyük hacimlide birşey alsak aynı fiyatmı canım vaktin varsa cevaplarsan sevinirim

evet maalesef burası böyle sonradan geldik die kabul etmiyorlar biziii :2::2:

hiç öyle şey olurmu kızlar sorularınızın cevaplarını bilen mutlaka cevap yazıyor forumda ayrımcılık yok eminim cevabı bilen birileri olmamıştır hemen darılmayın

iyi valla bari numune gönderselermiş 3-5 tane kargo parasına değerdi hiç olmazsa

Ben değil arkadaş sormuş 10 gündür form dolduruyorum hediyeler ne zaman gelir diye =)) Herkes birbirini tanıyor burada böyle olması sanırım normal =))

canım bızde anket dolduruyoruz beklıyoruz anket doldurdugu sıtelerde anketın cekılıslerı acıklanıyor yada suprız sekılde adresıne gelıyor. Anket doldurdugunuz sıtelere ara sıra gırıp bakın

evet maalesef burası böyle sonradan geldik die kabul etmiyorlar biziii :2::2:
ama boyle olmazkı
hosgeldınız arkadaslar sorunuz neydı? bılıyorsam yardımcı olayım
şikayetcı olmayın bu topıkte tum herkes bırbırıne yardımcı olur
canım benım sorumun falan yok.ama bişey soruyoruz ne cevab veren var.necde selam alan.

canım ben sadece bişeyler sordum ama kımse bıle almıyor.insan kırılr guceniyor vallah.neyse canları sagolsun.bugun bana yarın sana hesabı

buaralar cok yarısma yok sıteye gırende pek yok ondan yazmamıslardır canım aramıza hos geldınız bol numuneler bol sanslar

Teşekkürler arkadaşlar valla sevindim =)))

ben hangisi idi hatırlamıyorum ama tc isteyen bir ürün vardı hatırlayamadım valla onu merak ediyorum büyümix miydi ? siz doldurdunuz mu ben tc no isteyince vazgeçtim ne olur ne olmaz diye..

cevap için tşk mesela iki tane ürün aldım ikisi aynı kargoda olabiliyormu kargo ücreti standartmı 6.90 büyük hacimlide birşey alsak aynı fiyatmı canım vaktin varsa cevaplarsan sevinirim

tek bır kampanyadan ıkı urun alabılıyorsun ıkı farklı butıkten tek bır laısverıs yapamıyorsun kargo ucretı standart canım

canım bızde anket dolduruyoruz beklıyoruz anket doldurdugu sıtelerde anketın cekılıslerı acıklanıyor yada suprız sekılde adresıne gelıyor. Anket doldurdugunuz sıtelere ara sıra gırıp bakın

Bakmasak da kazanırsak gelir nasılsa valla o kadar çoooook şey var ki sayenizde hepsine giridm teşekkür ederimmmm =))

Sende haklısın canım.. Hemen ilgilendiler arkadaşlar =))) tEŞEKKÜRLER =))

ben büyümix doldurmadım tc yı salla gıtsın yada ver. sen bılırsın ama bız genellıkle vermıyoruz:)))

KIZLAR BU limango Yalan oldu ha 2 cekim silinmiş kargı bedava olmuyo bi türlüüüüüüüüüü

yok valla kimse kimseyi tanımıyo, sadece soru sorulduğu zaman cevabı bilmeyenler özel olarak bilmiyorum yazmıyo :)
cipsler sorulmuştu hangi kargoyla geliyo diye ben ve bikaç kişide gelmedipğini söyledi, bugün bi kişiye sanırım gelmiş o da yazdı..

yani öyle aman cevap vermediniz bana, aman selam almadınız diye kimse kırılmasın gücenmesin :) zaten başlıktaki çoğu kişinin bebeği var bakıp yazıp kaçıyolar :))

bende bikaç haftadır takılıyorum buraya kimseyi tanımadan şans eseri başlıkları karıştırırken buldum ve geldim :)

Benimde limango çekim yok olmuş.Bir anlam veremedim. Herhalde arefe günü kargo bedava yaparlar diye düşünüyorum. Tc.numarası isteyen sitelere vermemeye özen gösteriyorum.Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz aramıza diyorum.

Canım metro bende kazandım ama daha gelmedi. Fotosunu çekip koyabilirmisin merak ediyorm neler var.. Birde o metro 2 hafta önce açıklanan yarışma canım linkide bu ismini kontrol edebilirsin.
https://www.facebook.com/note.php?note_id=272405962791788

kızlar ben mutlu bir an kutusu kazanmıştım metrodan anketten.
burdan da bi çok arkadaş kazandı biliyorum..

ama ben
böyle bişey gelicek diye beklerken bugün gelen kutu içerisinde sırf metro çikolata var.

neyse artık bunada şükür.

Evet herkes böyle bişey bekliyomuş canım. Fakat yarışma aslında Ülker Metro adına olan bi yarışmaydı. Mutlu Bir An Kutusu olarak açıklandı hediye. Herkeste ülkerin tüm markaları olucak sandı ama Metro'nun yarışması oldğu için metro adındaki tüm çeşitleri koymuşlar. Sana gelen kutunun içinde kaç tane ürün var ve neler var canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…