evet maalesef burası böyle sonradan geldik die kabul etmiyorlar biziii :2::2:
hosgeldınız arkadaslar sorunuz neydı? bılıyorsam yardımcı olayım
şikayetcı olmayın bu topıkte tum herkes bırbırıne yardımcı olur
cevap için tşk mesela iki tane ürün aldım ikisi aynı kargoda olabiliyormu kargo ücreti standartmı 6.90 büyük hacimlide birşey alsak aynı fiyatmı canım vaktin varsa cevaplarsan sevinirimkargo cekını normal hedıye cekı ıle bırlestırmezsın ama sadece 1 ay bedava kargo kampanyası yapılmıssa hesabında kı oda bugun yarın bıtıyor yapanlar ıcın cek daha avantajlı hal alıyordu. sımdı sen cekını kullanırken bırde 6.90 kargo parasını hesaplayıp cekını kullan.
evet maalesef burası böyle sonradan geldik die kabul etmiyorlar biziii :2::2:
yurt içiyle bir kargo geldi bana .Elidor göndermiş,içinden bir zarf çıktı onun içinden de iki kağıt...Muvakkatname mi ne yazıyor kağıtta.Foto gönderilen bir facebook yarışmasına başvuru yapmışım snaırım hatırlamıyorum bilebu fotografın sosyal medyada kullanılmasının sakıncalı olmadığını bildirmek imzalayıp göndermem gerekiyormuşş,aman salladım attım çöpe ben de
Annem baktı iki kağıt çıkınca yazık şu adamların verdikleri kargo parasına bunu mu göndermişler diyo
Ben değil arkadaş sormuş 10 gündür form dolduruyorum hediyeler ne zaman gelir diye =)) Herkes birbirini tanıyor burada böyle olması sanırım normal =))
ama boyle olmazkıevet maalesef burası böyle sonradan geldik die kabul etmiyorlar biziii :2::2:
canım benım sorumun falan yok.ama bişey soruyoruz ne cevab veren var.necde selam alan.hosgeldınız arkadaslar sorunuz neydı? bılıyorsam yardımcı olayım
şikayetcı olmayın bu topıkte tum herkes bırbırıne yardımcı olur
Ben değil arkadaş sormuş 10 gündür form dolduruyorum hediyeler ne zaman gelir diye =)) Herkes birbirini tanıyor burada böyle olması sanırım normal =))
ama boyle olmazkı
canım benım sorumun falan yok.ama bişey soruyoruz ne cevab veren var.necde selam alan.
canım ben sadece bişeyler sordum ama kımse bıle almıyor.insan kırılr guceniyor vallah.neyse canları sagolsun.bugun bana yarın sana hesabı
hiç öyle şey olurmu kızlar sorularınızın cevaplarını bilen mutlaka cevap yazıyor forumda ayrımcılık yok eminim cevabı bilen birileri olmamıştır hemen darılmayın
iyi valla bari numune gönderselermiş 3-5 tane kargo parasına değerdi hiç olmazsa
cevap için tşk mesela iki tane ürün aldım ikisi aynı kargoda olabiliyormu kargo ücreti standartmı 6.90 büyük hacimlide birşey alsak aynı fiyatmı canım vaktin varsa cevaplarsan sevinirim
canım bızde anket dolduruyoruz beklıyoruz anket doldurdugu sıtelerde anketın cekılıslerı acıklanıyor yada suprız sekılde adresıne gelıyor. Anket doldurdugunuz sıtelere ara sıra gırıp bakın
ama boyle olmazkı
canım benım sorumun falan yok.ama bişey soruyoruz ne cevab veren var.necde selam alan.
canım ben sadece bişeyler sordum ama kımse bıle almıyor.insan kırılr guceniyor vallah.neyse canları sagolsun.bugun bana yarın sana hesabı
doritos cipsim geldi..
metro geldi bide kazandığımı hatırlamıyordum
1 ay önce ülker'den mutlu bir an kutusu kazanmıştım. 150 kişi...
o mu acaba bu ayrı mı anlıyamadım .
metro kazanınca çabuk gelıyormu
cevap verın kızlarrr
tek bır kampanyadan ıkı urun alabılıyorsun ıkı farklı butıkten tek bır laısverıs yapamıyorsun kargo ucretı standart canım
KIZLAR BU limango Yalan oldu ha 2 cekim silinmiş kargı bedava olmuyo bi türlüüüüüüüüüü
ben büyümix doldurmadım tc yı salla gıtsın yada ver. sen bılırsın ama bız genellıkle vermıyoruz:)))
kızlar ben mutlu bir an kutusu kazanmıştım metrodan anketten.
burdan da bi çok arkadaş kazandı biliyorum..
ama ben Eki Görüntüle 281747
böyle bişey gelicek diye beklerken bugün gelen kutu içerisinde sırf metro çikolata var.
neyse artık bunada şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?