Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Heheheh valla naz yaptım herkes yazdı çooooook teşekkür ederimmm..Benimde 8 aylık bir oğlum tahmin edebiliyorum bütün gün pc açık duruyor ben sadece fırsat olunca ceee yapıp kaçıyorum dolayısı ile benim de pek takip etme zamanım olmuyor..

Bende tesadüf oldu başlıkları okurken çarptı gözüme ve buradayımm =)) Bişey de çıkmadı ama neyse ya da kazanamadım demeliyim heheh

Ayyy süper afiyet şeker olsun bişey olmaz ya gelsin de tek

zaten anketin konusuda metronun reklamıydı. demekki o yüzden sırf metro ürünleri koymuşlar.
içerisinde

5 metro klasik
4 metro yer fıstığı
4 metro fındık
2 metro karamel
3 metro büyük boy

bunlar var canım.

zaten anketin konusuda metronun reklamıydı. demekki o yüzden sırf metro ürünleri koymuşlar.
içerisinde

5 metro klasik
4 metro yer fıstığı
4 metro fındık
2 metro karamel
3 metro büyük boy

bunlar var canım.

içerisinde

5 metro klasik
4 metro yer fıstığı
4 metro fındık
2 metro karamel
3 metro büyük boy

bunlar var canım.

bugn batik butiginde kargo bedava 5 liraya 8 lirayaküpele vr.benimde çekler güme gidecekti böle kullandım artık napıyım

bende aynen ole yaptım 1.11.2011 de bıtacek cekler ıle batıkten 5 lıraya kupe ve basıc urunlerden sampuan vs. aldım kargo bedavayı ve cekı degerlendırmıs oldum

Hmm tmm canım saol. Bende beklemedeym bakalım. Ama keşke sadece metro ürünleri olmasaymış :26:

evet maalesef burası böyle sonradan geldik die kabul etmiyorlar biziii :2::2:
neyse bişey diyemiyorum artık.
hosgeldınız arkadaslar sorunuz neydı? bılıyorsam yardımcı olayım
şikayetcı olmayın bu topıkte tum herkes bırbırıne yardımcı olur

buaralar cok yarısma yok sıteye gırende pek yok ondan yazmamıslardır canım aramıza hos geldınız bol numuneler bol sanslar

vallah bizde boş insanlar diyiliz.bende evli 18 aylık yaramaz ve cok sevimli oglum var.yani butun gunu onunla ılgılenıyorum.sadece arada buralara takılıyorum.bunula 3 kez soru sordum cevb gelmedı bende bıraz kustum.

evet maalesef burası böyle sonradan geldik die kabul etmiyorlar biziii :2::2:
neyse bişey diyemiyorum artık.
hosgeldınız arkadaslar sorunuz neydı? bılıyorsam yardımcı olayım
şikayetcı olmayın bu topıkte tum herkes bırbırıne yardımcı olur

buaralar cok yarısma yok sıteye gırende pek yok ondan yazmamıslardır canım aramıza hos geldınız bol numuneler bol sanslar

vallah bizde boş insanlar diyiliz.bende evli 18 aylık yaramaz ve cok sevimli oglum var.yani butun gunu onunla ılgılenıyorum.sadece arada buralara takılıyorum.bunula 3 kez soru sordum cevb gelmedı bende bıraz kustum.

nefret edıyorum bu uytgulamadan puanlarım sılınmeye basladı ve face benım yorum yapmamı engelledı spam olarak yanı benım mutlu bır an paketı umudum uctu gıttı sıze basarılar cok sabır ıstıyor

evet az önce fark ettim bende uğraşmaya zamanım olsa denerdim ama yok 22 puan oldu şimdi ama ama işte zaman lazım

Demeyelim ama =)) ARkadaşlar sağolsun hemen ilgilendi =))

Evet arada naz yapmak iyidir

metro dan enerji paketi kazananlar kaç çekiliş hakkı ile kazandınız acaba ?

ben 78 çekiliş hakkı yaptım

ama parmaklarım koptu resmen

çıkıcakmı bilemiyorum bile

metroda arkadas davetı yapamıorum ben
neden bılmıorum yha
sınır oldum
bakalım yarınkı albenıde gene kazanacakmıyım :)
homendden umudum yok

maggılerım gelmıs gerı gıtmıs evet ama
attıkları maıldekı numarayı arıorum hc ulasamıorum

valla bende tc kimlik vermekten yana değilim ama satın alınan ürün olursa tc kimlik isteniyor fatura için
tşk canım sayende aydınlandım:) ilk alışverişimizi yapalım bakalım becerebilirsem inş

becerirsin mesela çekin var 10 tl değerinde aldığın ürün 5 tl ise kabul etmiyor aldığın ürün kargo hariç çekin tutarı kadar ya da fazla olmalı her kampanya için ayrı alışveriş yapıp kargo ücreti ödemen gerekiyor hepsini tek kargoda yollamıyorlar
Bende vazgeçtim zaten doldurmadım ne olur ne olmaz =)))
iyi yapmışsın
bende aynen ole yaptım 1.11.2011 de bıtacek cekler ıle batıkten 5 lıraya kupe ve basıc urunlerden sampuan vs. aldım kargo bedavayı ve cekı degerlendırmıs oldum

güle güle kullan şimdiden iyi yapmışsın bende bakıyorum

Maggi bende form doldurdum bişeycik gelmedi..

kızlar pek birşey kaybetmediniz
örn etli şehriyeli makarna harcı diyor
eti kavur sonra arpa şehriyeyi koy harcı koy makarnayı çiğden fırına gibisisnden ..zaten hep senin zor yacaın şeylero kadar uraştıktan sonra makarna harcı koyuop niye riske atayım?
dierleri de öyle malzemeleri zaten sen koyuyorsun sos gibi birşey değil hazır çorba paketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…