- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
yok valla kimse kimseyi tanımıyo, sadece soru sorulduğu zaman cevabı bilmeyenler özel olarak bilmiyorum yazmıyo :)
cipsler sorulmuştu hangi kargoyla geliyo diye ben ve bikaç kişide gelmedipğini söyledi, bugün bi kişiye sanırım gelmiş o da yazdı..
yani öyle aman cevap vermediniz bana, aman selam almadınız diye kimse kırılmasın gücenmesin :) zaten başlıktaki çoğu kişinin bebeği var bakıp yazıp kaçıyolar :))
bende bikaç haftadır takılıyorum buraya kimseyi tanımadan şans eseri başlıkları karıştırırken buldum ve geldim :)
kızlar ben mutlu bir an kutusu kazanmıştım metrodan anketten.
burdan da bi çok arkadaş kazandı biliyorum..
ama ben Eki Görüntüle 281747
böyle bişey gelicek diye beklerken bugün gelen kutu içerisinde sırf metro çikolata var.
neyse artık bunada şükür.
Evet herkes böyle bişey bekliyomuş canım. Fakat yarışma aslında Ülker Metro adına olan bi yarışmaydı. Mutlu Bir An Kutusu olarak açıklandı hediye. Herkeste ülkerin tüm markaları olucak sandı ama Metro'nun yarışması oldğu için metro adındaki tüm çeşitleri koymuşlar. Sana gelen kutunun içinde kaç tane ürün var ve neler var canım?
Evet herkes böyle bişey bekliyomuş canım. Fakat yarışma aslında Ülker Metro adına olan bi yarışmaydı. Mutlu Bir An Kutusu olarak açıklandı hediye. Herkeste ülkerin tüm markaları olucak sandı ama Metro'nun yarışması oldğu için metro adındaki tüm çeşitleri koymuşlar. Sana gelen kutunun içinde kaç tane ürün var ve neler var canım?
bugn batik butiginde kargo bedava 5 liraya 8 lirayaküpele vr.benimde çekler güme gidecekti böle kullandım artık napıyım
zaten anketin konusuda metronun reklamıydı. demekki o yüzden sırf metro ürünleri koymuşlar.
içerisinde
5 metro klasik
4 metro yer fıstığı
4 metro fındık
2 metro karamel
3 metro büyük boy
bunlar var canım.
Ülker Haftanın Hayranı
bende face de takip ediyorum artık herşeyi =))
neyse bişey diyemiyorum artık.evet maalesef burası böyle sonradan geldik die kabul etmiyorlar biziii :2::2:
hosgeldınız arkadaslar sorunuz neydı? bılıyorsam yardımcı olayım
şikayetcı olmayın bu topıkte tum herkes bırbırıne yardımcı olur
buaralar cok yarısma yok sıteye gırende pek yok ondan yazmamıslardır canım aramıza hos geldınız bol numuneler bol sanslar
Bakmasak da kazanırsak gelir nasılsavalla o kadar çoooook şey var ki sayenizde hepsine giridm teşekkür ederimmmm =))
hoş bulduk.nihayet bi selam veren oldu.illa biraz kızmak yada kusmek lazımış demek.neyse unuttum gitti
Sende haklısın canım.. Hemen ilgilendiler arkadaşlar =))) tEŞEKKÜRLER =))
vallah bizde boş insanlar diyiliz.bende evli 18 aylık yaramaz ve cok sevimli oglum var.yani butun gunu onunla ılgılenıyorum.sadece arada buralara takılıyorum.bunula 3 kez soru sordum cevb gelmedı bende bıraz kustum.yok valla kimse kimseyi tanımıyo, sadece soru sorulduğu zaman cevabı bilmeyenler özel olarak bilmiyorum yazmıyo :)
cipsler sorulmuştu hangi kargoyla geliyo diye ben ve bikaç kişide gelmedipğini söyledi, bugün bi kişiye sanırım gelmiş o da yazdı..
yani öyle aman cevap vermediniz bana, aman selam almadınız diye kimse kırılmasın gücenmesin :) zaten başlıktaki çoğu kişinin bebeği var bakıp yazıp kaçıyolar :))
bende bikaç haftadır takılıyorum buraya kimseyi tanımadan şans eseri başlıkları karıştırırken buldum ve geldim :)
neyse bişey diyemiyorum artık.evet maalesef burası böyle sonradan geldik die kabul etmiyorlar biziii :2::2:
hosgeldınız arkadaslar sorunuz neydı? bılıyorsam yardımcı olayım
şikayetcı olmayın bu topıkte tum herkes bırbırıne yardımcı olur
buaralar cok yarısma yok sıteye gırende pek yok ondan yazmamıslardır canım aramıza hos geldınız bol numuneler bol sanslar
Bakmasak da kazanırsak gelir nasılsavalla o kadar çoooook şey var ki sayenizde hepsine giridm teşekkür ederimmmm =))
hoş bulduk.nihayet bi selam veren oldu.illa biraz kızmak yada kusmek lazımış demek.neyse unuttum gitti
Sende haklısın canım.. Hemen ilgilendiler arkadaşlar =))) tEŞEKKÜRLER =))
vallah bizde boş insanlar diyiliz.bende evli 18 aylık yaramaz ve cok sevimli oglum var.yani butun gunu onunla ılgılenıyorum.sadece arada buralara takılıyorum.bunula 3 kez soru sordum cevb gelmedı bende bıraz kustum.yok valla kimse kimseyi tanımıyo, sadece soru sorulduğu zaman cevabı bilmeyenler özel olarak bilmiyorum yazmıyo :)
nefret edıyorum bu uytgulamadan puanlarım sılınmeye basladı ve face benım yorum yapmamı engelledı spam olarak yanı benım mutlu bır an paketı umudum uctu gıttı sıze basarılar cok sabır ıstıyor
neyse bişey diyemiyorum artık.
vallah bizde boş insanlar diyiliz.bende evli 18 aylık yaramaz ve cok sevimli oglum var.yani butun gunu onunla ılgılenıyorum.sadece arada buralara takılıyorum.bunula 3 kez soru sordum cevb gelmedı bende bıraz kustum.
kızlar narpost bana mail atmış ürününüz iletildi güle güle kullanın diye ama bana hiç kargo gelmediki ya internet sitesindeki teli arıyorum sürekli meşgul sinir oldum iyice
bide doritoslarımda gelmedi hala hangi kargoyla geliyo ona da bi tel açıcam söylerseniz
Selammm arkadaşlar
Brillant'tan Gelinlik Paketi Hediyeli Anket | TRTEX burdaki anketi dolduran her 100. kişiye Brillant Gelinlik paketi hediyeymiş
ben katıldım katılmak isteyen buyursunçıkmaz demeyin şansınızı deneyin
metro dan enerji paketi kazananlar kaç çekiliş hakkı ile kazandınız acaba ?
ben 78 çekiliş hakkı yaptım
ama parmaklarım koptu resmen
çıkıcakmı bilemiyorum bile
Teşekkürler arkadaşlar valla sevindim =)))
ben hangisi idi hatırlamıyorum ama tc isteyen bir ürün vardı hatırlayamadım valla onu merak ediyorum büyümix miydi ? siz doldurdunuz mu ben tc no isteyince vazgeçtim ne olur ne olmaz diye..
tşk canım sayende aydınlandım:) ilk alışverişimizi yapalım bakalım becerebilirsem inş
iyi yapmışsınBende vazgeçtim zaten doldurmadım ne olur ne olmaz =)))
bende aynen ole yaptım 1.11.2011 de bıtacek cekler ıle batıkten 5 lıraya kupe ve basıc urunlerden sampuan vs. aldım kargo bedavayı ve cekı degerlendırmıs oldum
Maggi bende form doldurdum bişeycik gelmedi..
evet canım o ankete bende katılmıştım 3 gün oldu geleli iki kutu metroiyi oldu eşimle yiyoz valla
allah bağışlasın canım maşallah :)
mesaj gelen arkadaşlardan biri bana atabilirmi lütfen şu siteyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?