- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
o anketten kazandıgımız canım bumng kargoyla
bana 1 tane geldi.. bende metroda kazandım o sandım. sadece metro var ama... diğer çeşitlerınden gelcek sanıyordum ben
canım bu zaten metro anketi die geciyodu ya ondan sadece metro varzaten anketin konusuda metronun reklamıydı. demekki o yüzden sırf metro ürünleri koymuşlar.
içerisinde
5 metro klasik
4 metro yer fıstığı
4 metro fındık
2 metro karamel
3 metro büyük boy
bunlar var canım.
metroyu kaç çekiliş hakkıı ile kazandınız kızlarrrrrrrrrrrr
sürekli oynuyormusunuzz:44:
teşekkürler...
zaten anketin konusuda metronun reklamıydı. demekki o yüzden sırf metro ürünleri koymuşlar.
içerisinde
5 metro klasik
4 metro yer fıstığı
4 metro fındık
2 metro karamel
3 metro büyük boy
bunlar var canım.
bunu öğrendiğim iyi oldubugn batik butiginde kargo bedava 5 liraya 8 lirayaküpele vr.benimde çekler güme gidecekti böle kullandım artık napıyım
Blade den parfüm ve deodorant seti kazanmışım bu seti çok istiyordumşansım dönüyor mu ne
Blade den parfüm ve deodorant seti kazanmışım bu seti çok istiyordumşansım dönüyor mu ne
nasıl kazandın acaba en fazla tur atandı heralde dimi kaç tur attın?
BC Bonacure TürkiyeÖdüllü Anket sonuçları açıklanmış
BC Bonacure Türkiye - Ödüllü Anket | Facebook
ben buna katılamadım geç kalmışım
arkadaşlar lancome visonnaire deneme boylarını alan varmı bugün alıcaktık ya sormuştum bir arkadaş 30ml demişti
7ml lik tutuşturmuşlar eşimin eline postalamışlar adamı 3 kuruş için 10 liralık benzin yaktım diyo haklı valla
ya arkadaşlar bu anket nasıl birşeydi.acaba bende katılmışmıydım hatırlayamadım. ne sormuşlardı.ne zamandı hatırlatırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?