Powe Sünger yaptım. mochio paspas çıktı çünkü ama emin değilim
Powe Sünger yaptım. mochio paspas çıktı çünkü ama emin değilim
spam olarak düşüyo bazenbende onu yazdım 3 kez yorum yaptım bi tek sonuncusu göründü nie bilmiyom
mochio yazmışlarda yorum olarak önce onu yazdım sonra baktım paspas çıktı soru sünger oldugu için power sünger yaptımcanım, soruda sünger diyor, power sünger cvp..
NIVEA Türkiye
Mega bir bayram sürprizi hazırladık! NIVEA Mega Kutuda sence kaç mini krem var? En yakın tahmini sen yap, 5.000 TL değerinde alışveriş çeki kazan! En fazla tahmini yapan 100 kişiden biri ol, sınırlı sayıda üretilen NIVEA 100. Yıl Nostalji Seti kazan! NIVEA Türkiye - NIVEA Mega Kutu | Facebook
Topiğe bir katkı da benden olsun :)
Facebook sayfasında Star Sizsiniz adında bir yarışma gördüm. Arzum - Star Sizsiniz Yarışması | Facebook
Saça şekil verdikten sonra çektiğiniz fotoğraf ile yarışmaya katılabiliyormuşuz.
Oylama sistemi ile birinci olmak mümkünmüş. Her hafta birinci seçilecekmiş falan filan. Ben şahsen ödüller için katılmayı düşünüyorum :)
Az buçuk Buka serisinden almak istiyordum da. Fırsat ayağıma gelmişken geri itmek olmaz tabi
Fırat Plastik
Yeni ödüllü soru yarışmamız bugün başlıyor! Sorumuza doğru cevap veren ilk iki kişinin olacaktır, 1.'ye bayan kemeri, 2.'ye kravat
Fırat Plastik | Facebook
https://www.facebook.com/ViledaTurkiye
az önce bi yarışma yapılmış ama gün içinde tekrar yapılacakmış
KFC TURKIYE
Hediye tavuklar havada uçuşuyor. Tavuk uçamıyor tabii, lafın gelişi. Bol tavuk ödüllü, Hot Shots ve Box Master Menü anketimiz başladı demeye çalışıyoruz!
KFC TURKIYE - KFC'den Ödüllü Anket | Facebook
--------------------------------------------------------------------------------
KUKİ COOKİE
Kasım ayının yarışması başlıyor!
Peki katılmak ve hediyeyi kazanmak için ne yapıyoruz?
Eklediğim resimde aşağıdaki cümle yer alıyor...
"Kuki Cookie diyor ki:Tatlı yemek insanı rahatlatır,kurabiye yemek ise şımartır"
BU CÜMLENIN ALTINA YORUM YAPIP, YORUMUNUZU ARKADAŞLARINIZA BEĞENDİRiN VE MUHTEŞEM HEDİYEYi KAZANMA ŞANSINI YAKALAYIN!HER 50 BEĞENİDE 1 ÇEKİLİŞ HAKKINIZ OLACAK.
Not:Yorum yerine İsim-soyisim yazmanız da yeterlidir.Yorumu beğendirdiğiniz arkadaşınızın sayfayı da beğenmesi gereklidir.
Son katılım tarihi 30 Kasım'dır.
Veee yarışma başlasıııınnn
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...irüsVirüs/KUKİ-COOKİE/266087130080249?sk=wall
Facebook'ta Pinar Light | Facebook
kızlar burda da basit 3 soru var 75 baskül ve zayıflama seansı hediye
Teşekkürler kızlar
Nivea yarışması cok saçma! En çok tahmin yapan ne alakası var anlamadım. Önemli olan doğru tahmini yada doğru tahmine yakın yapmak olması gerekmiyomu ?
Vileda'yı maalesef kaçırdım :18:
Facebook'ta Pinar Light | Facebook
kızlar burda da basit 3 soru var 75 baskül ve zayıflama seansı hediye
kızlaarr dikkat dikkaat :)
Vileda bayram sürprizleri Facebook sayfamızda tüm hızıyla devam ediyor.Günün sorusu birazdan geliyor. https://www.facebook.com/ViledaTurkiye
güle güle kullanın canımdurudan kazandığım duş jellerim geldi 2 lif ve 4 tane duş jeli pek güzelleerr
NIVEA Mega Kutu Cevahir'de!'in Fotoğrafları | Facebook
şu linkte mega kutu biraz daha yakından görünüyor..altta lacivert stand ayağında ort.10 ürün var, kendimce muhakeme yaparak, 1800-3500 dedim attım ama, inş.desteklidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?