Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Fırat Plastik
Yeni ödüllü soru yarışmamız bugün başlıyor! Sorumuza doğru cevap veren ilk iki kişinin olacaktır, 1.'ye bayan kemeri, 2.'ye kravat
Fırat Plastik | Facebook

https://www.facebook.com/ViledaTurkiye
az önce bi yarışma yapılmış ama gün içinde tekrar yapılacakmış

Facebook'ta Pinar Light | Facebook

kızlar burda da basit 3 soru var 75 baskül ve zayıflama seansı hediye

Vileda Türkiye | Facebook
bugün sürpriz bi saate yarışma varmış..

Teşekkürler kızlar

Nivea yarışması cok saçma! En çok tahmin yapan ne alakası var anlamadım. Önemli olan doğru tahmini yada doğru tahmine yakın yapmak olması gerekmiyomu ?

Vileda'yı maalesef kaçırdım :18:

evet bana da saçma geldi ama, katıldık işşşteeee...
en çok tahmin ne alaka..en yakın tahmin olur bence..

Nivea
‎6 haneli tahminlerde bulunanları görünce içimiz elvermedi. İşte ilk ipucu: Kutunun içindeki krem sayısı 5 haneli bir sayı. Tüh! tahminini yenilenmen mi gerekiyor? Sorun değil, Arkadaşlarını davet edersen yeni tahmin hakları kazanabilirsin.

Böyle demişler ya keşke hemen yapmasaydık tahminleri

Facebook'ta Pinar Light | Facebook

kızlar burda da basit 3 soru var 75 baskül ve zayıflama seansı hediye

Vileda Türkiye | Facebook
bugün sürpriz bi saate yarışma varmış..

kızlaarr dikkat dikkaat :)

Vileda bayram sürprizleri Facebook sayfamızda tüm hızıyla devam ediyor.Günün sorusu birazdan geliyor. https://www.facebook.com/ViledaTurkiye

hergün kampanya'dan kazandığım askı setim geldi

durudan kazandığım duş jellerim geldi 2 lif ve 4 tane duş jeli pek güzelleerr
güle güle kullanın canım

Müthiş ilginizle ve doğru cevaplarınızla sayfamızı bir kez daha renklendirdiniz. Bu kadar Vileda severi bir arada görmek bizleri çok mutlu etti. Yorumlarınızın nefeslerimizi kestiği bir yarışma daha sona erdi. Yarın yeni yarışmalarla Vileda bayram sürprizlerimiz devam edecek. Takipte kalın, Vileda'yla hayatınızı kolaylaştırın!

İşte yoğun cevap trafiğinden seçebildiğimiz Vileda hediye paketini kazanan 20 şanslı Vileda sever:

Dilek Ateşoğlu Aygün
Özge Çay
Gamze Doğan Ayvacıoğlu
Seda Fatih Aksin
Muammer Bakan
Esat Songül Mındız
Miray Çoban
Canan Durak
Bayram Haspalalı
Aysel Ergen
Can Genc
Tülay Çoban Çam
Müzeyyen Orhan
Selda Erceyiş (Hgk)
Arzu Arıcı
Melike Gülbayrak
Demet Turnalar
Hatice Sivri
Yaren Dönmez
Zerrin Yildirim Erdal

Kazananların viledaturkiye@formatc.com.tr adresine iletişim bilgilerini en kısa sürede göndermesini rica ediyoruz. Bayram hediyelerini göndermek için sabırsızlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…