Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlr yaa bu avonda ben 18 bildim aslında iki tane daha bilirdim de heyecanlandım 3 sn kaldı diye yanlış tıkladım offff

ekleme: cevap buzlu votkaymış kızlaaarrr bana uymayın sakın

tekin acarın cevabını bilen var mı ???

tonka fasulyesi yaptım ben ama emin değilim :)

Carolina Herrera 212 Vip Men EDT Erkek Parfüm
Üst notası, sert zencefil, elma dilimleri. Orta notası, donmuş nane, karabiber. Alt notası, tuzlu kehribar, tonka fasulyesi. 212 Vip erkeğin üç kenarı, içindeki notaların piramidiyle eşleşir.

Son düzenleme:
tekin acarı ben tonka fasulyesi, yaptım parfüm içeriğinde o varmış die ama bilmiyorum tabii doğru mu?

bende gördüm evet emin olamamıştım bi sorayım dedim di bende onu yapıyım barii

Bay EDT / Tüm cilt tipleri için uygundur.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Carolina Herrera 212 VIP MEN içeriğindeki son derece maskülen ve şehvet uyandırıcı Kral Ağacı notası, geceyi canlı tutan buzlu votka ve parti krallarına özel 212 VIP meyvesi Caviar lime sayesinde siz de partilerin aranan erkeği olacaksınız. Ayrıca, ürünün içeriğinde sert zencefil, elma dilimleri, donmuş nane, karabiber, tuzlu kehribar ve tonka fasulyesi notaları da yer almaktadır.

bende geceyi canlı tutan buzlu votka ve tonka fasülyesi arasında kaldım ne yapsam acaba?

Bende şu yazıdaki özelliklerden dolayı buzlu votka yaptım ama bakalım kısmet :)

Carolina Herrera 212 VIP MEN Parfüm içeriği, cin ve votka notları içeren bir gece hayatı kokusu olarak tanımlanan New York parti tarzını yansıtır, içeriğindeki son derece maskülen ve şehvet uyandırıcı Kral Ağacı notası, geceyi canlı tutan buzlu votka ve parti krallarına özel 212 VIP meyvesi Caviar lime sayesinde siz de partilerin aranan erkeği olacaksınız. Ayrıca, ürünün içeriğinde sert zencefil, elma dilimleri, donmuş nane, karabiber, tuzlu kehribar ve tonka fasulyesi notaları da yer almaktadır.

tekin acarı bende buzlu votka buldum
Carolina Herrera 212 VIP MEN Parfüm içeriği, cin ve votka notları içeren bir gece hayatı kokusu olarak tanımlanan New York parti tarzını yansıtır, içeriğindeki son derece maskülen ve şehvet uyandırıcı Kral Ağacı notası, geceyi canlı tutan buzlu votka

vestelin cevabı 18 dakika ben geçen akşam beyaz perde den kazandığım davetle özel gösterime gidip anadlu kartalları nı seyrettim bana çıkarsa isteyene verebilir hakkımı

kızlar herkese selam.morhipo eşime ve benim hesabıma 10 lira göndermiş sizde bi bakın.batramda kargo bedava olursa harcarız artık

vestelin cevabı 18 dakika ben geçen akşam beyaz perde den kazandığım davetle özel gösterime gidip anadlu kartalları nı seyrettim bana çıkarsa isteyene verebilir hakkımı

Bu yarışmayı ben duyurduğuma göre , sana çıkarsa bana verirsin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…