Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Paylaşın - Kazanın
Katılmak İçin:
-Çocuklarınızın söylediği ilginç ve komik cümleleri “Sayfa Duvar...ımıza” çocuğunuzun isim ve yaşını belirterek yazınız.
-7 Kasım 2011 tarihine kadar en çok beğenilen ilk 3 sözün sahibi çocuğumuza “Masallarla Çocuk Eğitim Seti” hediye!
-Paylaşımlarınızı yorum olarak bu iletinin altına değil, sayfa duvarımıza yazmanız gerekmektedir.
-Tüm sözleri bir albümde topladık. Buradan oy verebilirsiniz:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150348365643531.342654.328682453530&type=1Devamını Gör
Ekleyen: Kknsan

az önce fark ettim ama beğenmeli şeylere ben katılmıyorum belki isteyen çıkar diye size de haber vereyim dedim:)

Lipton Ice Tea
Özge Özberk, G.O.R.A. isimli filmde hangi karakteri canlandırmıştır? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gonderen 3., 33, 63., 103., ve 203. takipçimiz Burger King’den Hamburger Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi UNUTMAYIN. Kazananlar 17.00'de sayfamızda. Takipte kalın. :)

Ceku karakteri

kızlaar twitteri olanlar

VichyTurkiye Vichy Turkiye
Bir sonraki mesajımızı retweetleyenler arasından 5 kişi bizden sürpriz VICHY ürünleri kazanıyor!

bu arada viledada twitter yarışmasını yapmış geç kalmışız ona maalesef

kızlar loreal türkiyeden kazandığım mythıc oil şimdi geldi süper görünüyor 125ml lik mavi bir kutunun içine koymuşlar çok güzel.

anneler boyutundan yanlış gelen hediyeler için 3 kere aradım ama geri dönmediler( foruma yazıcam artık belki ilgilenirler.

şu aralar misafirden başımı kaldıramıyorum üstelik yatılı geliyolar sadece okuyorum 1 tek niveaya katıldım birde arada gelenlerin sayesinde dermalogocieyi 9 kişiye çıkardım okadar inşallah diğerlerine yetişirim
ülkere üye olmayanlar olsun eşimin adınada üye oldum hemen getirdiler bebeğime kullanıyorum ii oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…