evettt... aynı şeyi ben yazcaktım sen yazmışsın...
hep aynı
ya kızlar farkında mısınız bilmiyorum ama, hep aynı kişiler kazanmıyo mu çekilişleri falan
bugün metroda 38. levele gelmiştim ki oyun hata verdi ve kapandı
içim kasıyor oyunlarda, hiç sevmiyorum..
barnaklarım ağrıyo,sol ok tuşum havaya zıplıyo ha bire.. .
aynen yaa bu ne böyleee
köşeyi döndüler bizede el sallıyorlar
nedenini söyleyebilirim
1 cisi aynı isimle birden fazla face açmışlar ve aynı yere birden fazla katılım yapıyorlar.
2 cisi 7/24 nette olma imkanları yok yakın çevreside birbirlerinin face adres ve şifrelerini girerek onlar adına ve kendi adlarına katılım yapıyorlar ve birinin kaçırdığı kampanya yada yarışmayı diğeri takip ediyor hem kendi hem onun adına kazanıyor
evettt... aynı şeyi ben yazcaktım sen yazmışsın...
hep aynı
ben bugün cevahir de nivea nın mega kutusunu gördüm baya büyük oturup tek tek sayasım geldi oracıkta.
1.80 felan var yüksekliği eni de 50cm vardı sanırım fakat benim anlayamadığım içi dolumu tamamen.iki tarafıda şeffaf kutunun ama orta kısmı
görünmüyor.kafam çok karıştı
Sayfamızı begenen her 100. kişiye supriz takılar gonderiyoruz
https://www.facebook.com/wishaksesuar?sk=wall
Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye takipçileri, yarın saat 14:00' da facebook sayfamızda ödüllü yarışmamız olacak. Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen ilk iki kişi MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Kazanan kişileri saat 14:30' da açıklayacağız. Bizi takip etmeye devam edin...
Mavala Türkiye | Facebook
KLM Türkiye - KLM Şanslı Çarşamba | Facebook
video izleyip sorulara cevap verilince uçak bileti hediye ediliyormuş benim ihtiyacım yok ama belki bi isteyen çıkar
Golden Rose
Golden Rose kadınları, geç kalmadınız katılımlarınızı bekliyoruz.:)
GOLDEN ROSE SORUYOR, BU GÖZLER KİMİN?
A) Burcu Kara
B) Tuba Büyüküstün
C) Cansu Dere
D) Tülin Şahin
Dünya kadınlarının tercihi Golden Rose, fotoğraftaki gözlerin hangi ünlüye ait olduğunu doğru yanıtlayan 5 takipçiye,” Golden Rose Wonder Lash Mascara” hediye ediyor.
Tek yapmanız gereken doğru yanıtı goldenrose@goldenrose.com.tr adresine göndermek.
ben tuba büyüküstüne benettim ama :)) sizce kim?
kızlar... golden rosenin sayfasına yorum yapın, 5 adet rimel az,sayı artsın diye..
pisikolocik mahalle baskısı
Facebook'ta Pinar Light | Facebookevdenemoda
‎15 KASIM 2011 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR LİSANSLI NEVRESİM GRUBUNDAKİ HERHANGİ BİR FOTOĞRAFI ETİKETLEYİP, BEĞENİP, YORUM YAZAN VE PAYLAŞANLAR ARASINDA BİR KİŞİYE "DAYS IN COLOURS" NEVRESİM TAKIMI HEDİYE EDİLECEKTİR. Days İn Colours "Renkli Günler"Maxi Force COMPLETE Nevresim Gru | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?