Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evettt... aynı şeyi ben yazcaktım sen yazmışsın...
hep aynı

nedenini söyleyebilirim
1 cisi aynı isimle birden fazla face açmışlar ve aynı yere birden fazla katılım yapıyorlar.
2 cisi 7/24 nette olma imkanları yok yakın çevreside birbirlerinin face adres ve şifrelerini girerek onlar adına ve kendi adlarına katılım yapıyorlar ve birinin kaçırdığı kampanya yada yarışmayı diğeri takip ediyor hem kendi hem onun adına kazanıyor

kızlar... golden rosenin sayfasına yorum yapın, 5 adet rimel az,sayı artsın diye..
pisikolocik mahalle baskısı

aynen yaa bu ne böyleee

köşeyi döndüler bizede el sallıyorlar

evettt... aynı şeyi ben yazcaktım sen yazmışsın...
hep aynı

valla bilemicem artık nasıl yapıyolar ama haksızlık bence artık...

ben bugün cevahir de nivea nın mega kutusunu gördüm baya büyük oturup tek tek sayasım geldi oracıkta.
1.80 felan var yüksekliği eni de 50cm vardı sanırım fakat benim anlayamadığım içi dolumu tamamen.iki tarafıda şeffaf kutunun ama orta kısmı
görünmüyor.kafam çok karıştı

limangoya bedava kargo yokmu bayram için diye sordum,,bedava kargo süprzleri olucakmış kızlar haberiniz ola çekleri saklayın

belkide içinde birşey yoktur kartona çizim yapmışlardır

:44:

Sayfamızı begenen her 100. kişiye supriz takılar gonderiyoruz

https://www.facebook.com/wishaksesuar?sk=wall

KLM Türkiye - KLM Şanslı Çarşamba | Facebook

video izleyip sorulara cevap verilince uçak bileti hediye ediliyormuş benim ihtiyacım yok ama belki bi isteyen çıkar

kızlar... golden rosenin sayfasına yorum yapın, 5 adet rimel az,sayı artsın diye..
pisikolocik mahalle baskısı

Facebook'ta Pinar Light | Facebook
gunaydınlarrrrrrrrrrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…