Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daha önce paylaşıldımı bilmiyorum lorealin facebook sayfasında Ebru Akel'i, oluşturacağın kreasyonla büyük geceye hazırla! 1000 TL'lik hediye çeki kazanarak Ebru’yla alışveriş yapma şansını yakala! uygulaması var katılım tarihlerini göremedim eskiyse kusura bakmayın

Tat Ketçap
Sanatınızı tabak üzerinde göstermeye var mısınız? Elimizdeki malzemeler: Ketçap, mayonez ve hardal. Bu mükemmel üçlüyü birlikte kullanarak tabak üzerinde harikalar yaratan 10 kişiye nefis Hardallı Mayonez!

29 ekim - 30 kasım arasıymış

Kazananlar:
Alev Kazan
Alper Çakıroğlu
Aysun İmece
Barış Güzel
Canan Durak
Doğukan Yıldız
Emre Kaya
Emre Erkıran
Esra Tepedelen
Esra Kaya
İlker Yavuz
Mert Yürür
Mete Ertas
Mustafa Akçam
Onur Özdil
Ali Rıza Şart
Rabia Öncü
Oğuz Yurtsev
Serkan Yücel
Sinan Öz
Tamer Sevilmiş
Ümit Yeten
Umut Kargınoğlu
Zeliha Arıgan
Volkan Doğan

Yedek Liste:
Ömer Bayramoğlu
Gökhan Erol
Tolga Abalı
Mehmet Volkan Bektaş
Eray Arslan
İdris Deprem
Volkan Seven
Tuğçe Demir
Sümeyre Arpat
Ramazan Çombaş

GNC Türkiye
İlk yarışmamız başlıyor...
Fotografdaki işaretli ürünü doğru tahmin eden 11. takipçimiz sürpriz hediyemizin sahibi olacak.
Kazanmak için tahminlerinizi gncfacebook@gnc.com.tr mail adresine göndermeniz yeterli...
Acele edin, siz kazanın.

Mega Tea Organik ekinezya Çayı olarak buldum gönderdimm. teşekkür ederim

canım biz izne gidince memleketten hakiki alıyoruz eşim çok seviyor bense tam tersi kokusuna bile dayanamazdım şimdi bayılıom özellikle sabah kahvaltısında zeytini sosluyorum ve tüm yemeklerimizde zeytinyagı kullanıyoruz inanki benimde saclarım çok azalmıştı zaten faydalı olan seyleri genelde tüketilmelimiş ki yarasın insana doktorum programında dinlemiştim bi kez bide yeni dogum yaptım benim de saclarım döküldü oglusumunda ama çok çabuk uzadı ilk defa ben nedenini zeytinyagına baglıyorum eger cok sıkıntın varsa bioxcion yada hatay sabunu da tavsiye ediyolar canım

bende kazanmışım

Swatch Türkiye
Günaydın Swatch Fanları :) Ertelediğimiz Twitter hesabından yapacağımız mini yarışma Pazartesi gerçekleşecek ! New Gent 3 kazanma şansını kaçırmayın ! Bizce takipte kalın ! :)

Teknosa
Teknosa'da Facebook Yer Bildirimi Fırsatlar'ı devam ediyor. Bugün Logitech M325 mouse'u %50 indirimle almak için Fırsatlar'ın geçerli olduğu Teknosa mağazalarında mobil cihazınızla Facebook yer bildirimi yapın, bu fırsatı kaçırmayın. Teknosa - Turuncu Fırsatlar | Facebook

Doluca
DLC Lezzet Gurmeleri,
DLC Lezzet Makinesi’nde 7. Hafta bugün başlıyor.
Siz de mönünüzü yaratın, yarattığınız mönünüzü 9 DLC’den biri ile eşleştirin ve mönünüzün haftanın en beğenilen ilk iki mönüsünden birisi olması için gerekli puanı toplayarak, seçtiğiniz mekanda yarattığınız mönünüzü tadacağınız bir akşam yemeğinde, Doluca’nın davetlisi olma şansını yakalayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…