Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlar...
garnier yarışmasından gelen kargom..
foto biraz küçük oldu sanırım.
forumun şekli şemali değiştiğinden beri foto eklememiştim,böyle çıktı idare edin..
ama fotoyo tıklayınca büyüyor..

Son düzenleme:
facebookta tekin acar başlıcak :)

Tekin Acar Cosmetics
Günaydın:) Yeni "Tıkla Kazan" yarışmamız için hazır mısınız?

tebrikler canım ürünü kullandıktan sonra ürün hakkında görüşlerini paylaşırsan memnun olurum benimde saçlarım için böyle bir ürüne ihtiyacım var

tabikii canım benimde saclarım zeytinyag tüketeli maşallah diyim uzamaya basladı çok faydası var onuda tavsiye ederim

sabah sabah kargocu uyandırdııııı blade'den kazandıgım parfüm ve deodarant setiii

Eki Görüntüle 286654

gunaydın
hayırlı cumalr
vede tebrıklerrrrrrrrrrrrr

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Arko Men ile Ödüllü Sorular yarışmasıyla Millilerin Play-Off heyecanına hazır mısın? Sen de bu coşkuya ortak olmak için Arko Men ile Ödüllü Sorulara katıl, 5 Millilerin kırmızı orijinal forması , 5 TFF orijinal futbol topu, 50 orijinal şapka ve 20 Arko Men bakım seti hediyelerinden birini kazanma şansını yakala! Bugünün sorusunu görmek için hemen http://on.fb.me/arkomenileplay​offodullusorular linkini tıkla! Bol şanslar!

ben halil altıntop yaptım ama emin değilim

Jimmy Key
‎"Hikayeni paylaş!" yarışmamızın kazananları belli oldu! Tuğba Yeşilyurt Bayraktar ve Inciser Gök'ü tebrik ediyoruz! Sayıların çok yakın olması sebebiyle bu yarışmaya özgü olarak Ece Çam'a da bir hediyemiz olacak! Kazanan yarışmacılarımızın yarisma@jimmykey.com adresine e-posta göndermesini rica etmekteyiz, tebrikler!

tabikii canım benimde saclarım zeytinyag tüketeli maşallah diyim uzamaya basladı çok faydası var onuda tavsiye ederim

besin olarak mı tüketince yoksa harici olarak mı kullandın canım bilgi verirmisin lütfen 15 güne yakındır çok dökülmeye başladı doktora gideceğim haftaya çok üzülüyorum saçlarıma çok düşkünüm ama bir arkadaşım bana bir fırsat sitesinden saç boyama almış birlikte gidelim diye önce istemedim sonra aradık sorduk hangi boyayı kullanıyorsunuz diye loreal majirel deyince kabul ettim ama çok pişmanım saçlarım mahfoldu sanırım sahte idi kullandıkları boya

Değerli Üyelerimiz;

Öncelikle “Hediye Yağmuru” yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için tek tek hepinize teşekkür ediyoruz. Bu sabah 08:00’de yapılan özel bayram çekilişinde tam tamına 10 şanslı üyemiz birbirinden güzel hediyeler kazandı! Kazanan şanslı üyelerimiz;

1) Berna Çetin
2) Banu Miri
3) Ayşegül Gümüş
4) Demet İlerde
5) Serap Birol
6) Güliz Çiftçi
7) Dilek Dörter
8) Burcu Onsekiz
9) Çilem Yaşar
10) Nilüfer Yıldırım

Tebrikler! Kazanmış olduğunuz hediyeleri albümümüzde görebilirsiniz. Bu hediyeler bu akşam tarafınıza gönderilecektir!

Ama sürprizlerimiz bitmiyor! Bu öğlen yepyeni bir soru ile “Hediye Yağmuru” yarışmamız tekrar başlıyor! Herkes tekrar bu çekilişe de katılabilir ve yine kazanma şansı yakalayabilir. Bugün öğlen yeni sorumuz ve yeni yarışmamız ile karşınızdayız!

Artı Düşünmeye Devam Etmeniz Dileğiyle;

Think+ Müşteri Hizmetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…