Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çekilişimiz sonucunda İskender Pala dan imzalı "Od Kitabını" Osman Karahan kazanmıştır. İnsan Kitap ailesi olarak kendisini tebrik ediyoruz.

özellikle kitap çekilişlerini bol bol duyuralım, arkadaşlar

bu arada limango'da kredi kartı dışında alış veriş yapılamadığını sanıyordum. meğer, yapıkredi bankamatiği ile interaktif bankacılıktan yani yapı kredinin internet sitesinden sanal kart uygulaması oluşturarak limangodan alış veriş yapılabiliyormuş. alış veriş tutarı kadar çekiliyormuş sanal karttan.
kredi kartı şart değil yaqni. benim çok hoşuma gitti. kredi kartı uygulamasını çok güvenilir bulmuyorum çünkü.
bu başlıktan bir arkadaş da eşi izin vermediği için kredi kartı ile alış veriş yapamadığını yazmıştı limango, markafoni gibi sitelerden.
şimdi hatırlayamadım kim olduğunu, her neyse, işte bankamatikle bu şekilde alış veriş yapabilir, fırsatlardan yararlanabilir - çek kazanma v.s. gibi.

o şanssız talihsiz bahtsız kişi benim
yinede tam olarak anlayamadım bu olayı araştırıcam şimdi

Ne düşünüyorsun?

GNC Türkiye
Yarışmamızdaki ikinci ürünümüzün fotografını inceleyin...
Ürünümüzü tanıyabilecek misiniz?
Küçük bir ipucu ise ürün tam bir kış ürünü...
Maillerinizi gncfacebook@gnc.com.tr mail adresine bekliyoruz...

“Carolina Herrera’nın yeni erkek kokusu 212 VIP Men, ‘geceyi canlı tutan kokteyl’ temasını hangi notasından ilham almıştır?” sorusuna “Buzlu Votka” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Carolina Herrera 212Vip Men kazanan üyelerimiz;

... Altuğ Güney
Ayşe Çetin
Gönül Coşkunçelebi
Kaan Bilge
Neriman Kaşık
Nuray Çakmak
Nuray Göze
Özcan Ulutürk
Remzi Selvi
Ümit çağlayan olmuştur

Sorumuzu doğru yanıtlayanlar arasından seçilecek 5 talihli "Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi" filminin16 Kasım akşamı İstanbul'da City's Sinemaları'nda (Nişantaşı City's AVM) düzenlenecek GALASINA çift kişilik davetiye kazanma şansını yakalayacak.

Celal Tan Ve Ailesinin Asiri Acikli Hikayesi

İstanbul da oturan arkadaşlar için mükemmel olabilir

listelerdeee neden adım yok hiççççççç

Ruh pastam kontes olmuşssun yine

telefondan mesajladım burdan da yazıcammm

Merhaba :)
4–10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz CAROLINA HERRERA tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Carolina Herrera’nın yeni erkek kokusu 212 VIP Men, ‘geceyi canlı tutan kokteyl’ temasını hangi notasından ilham almıştır?” sorusuna “Buzlu Votka” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Carolina Herrera 212Vip Men kazanan üyelerimiz;

Altuğ Güney
Ayşe Çetin
Gönül Coşkunçelebi
Kaan Bilge
Neriman Kaşık
Nuray Çakmak
Nuray Göze
Özcan Ulutürk
Remzi Selvi
Ümit çağlayan olmuştur.

CAROLINA HERRERA tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve Carolina Herrera 212Vip Men parfümlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz...

tebrikler kuşkaaaaaaammmmmmmmmmmmmm

bu listede benim de adım var inş. isim benzerliği değildir. ch yi çok severim ama kadın kokusunu :) olsun bu isim bensem kocişime veririm artıkın :))))

çok sevindirikk oldummmmmmm yuppiiiii

Bugün neler var açıklanacak kızlar, sayalım bi.
Ariş pırlanta, metro, blade parfüm, albeni(sanırım), teknosa ne zaman açıklanır bilmiyorum,sporx türkiye maçından sona açıklanır heralde, başka bişey kaldı mı ki:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…