Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

L'Oréal Professionnel Türkiye... face te
yeni yarışma

Son düzenleme:
L'Oréal Professionnel Türkiye... face te
yeni yarışma

Teşekkürleeeeerrr

Tıpkı Ben” uygulamamıza katılarak Yeni Philips ProCare Keratinli Saç Düzleştirici kazanan katılımcılarımız

Işık Çiçek İçel

Damla Kayhan Konya

Selin Çiftçi Manisa

Sevim Pandul İzmir

Zeynep Erdun Zonguldak

Nihal Çakır İstanbul

Şeref Dönmez Antalya

Ceren Merve Yayla İstanbul

Elif Yüksel Coşkun Trabzon

Şeyda Yalçın İstanbul

Son düzenleme:
“Tıpkı Ben” uygulamamıza katılarak Yeni Philips ProCare Keratinli Saç Düzleştirici kazanan katılımcılarımız:
.
Işık Çiçek İçel

Damla Kayhan Konya

Selin Çiftçi Manisa

Sevim Pandul İzmir

Zeynep Erdun Zonguldak

Nihal Çakır İstanbul

Şeref Dönmez Antalya

Ceren Merve Yayla İstanbul

Elif Yüksel Coşkun Trabzon

Şeyda Yalçın İstanbul

canım bunun linki ne acaba bulamadım :26:

tat ketçapın yarışması ne saçma, şekil yapıcakmışız
verilen bilgi de yetersiznereye yapıcaz şekli, a4 kağıdına mı nereye

Ariş pırlantayı unutmayın kızlar son yarım saatmiş oynamak için.350 liralık bileklik veriyor, büyük hediye

Son düzenleme:
Blade Parfüm kazanmıştı burdan bi arkadaş,nasıl kokusu güzel mi,erkek parfümü gerçi ama bazıları öyle ağır kokuyor ki insan bayılabilir

Blade Parfüm kazanmıştı burdan bi arkadaş,nasıl kokusu güzel mi,erkek parfümü gerçi ama bazıları öyle ağır kokuyor ki insan bayılabilir

valla canım güzel ama böle bi bayıltıcı etkiside var hani ben kazandım güya ama for men eşim kullanıcak

listelerde adım yooooooook

ya ben violaya üye oluyorum ama girişte kabul etmiyo yanlış şifre diyo eşiminkinden yaptım yok gene aynı size oldu mu böle bişey
:26:

valla canım güzel ama böle bi bayıltıcı etkiside var hani ben kazandım güya ama for men eşim kullanıcak

kazanırsam ben de hediye etmeyi düşünüyorum ama, kötü kokan bişey de hediye edilmez ki, dalga geçer gibi
Eşin beğenip kullanıyorsa o kadar da kötü değil demektir, güle güle kullanın

listelerde adım yooooooook

ya ben violaya üye oluyorum ama girişte kabul etmiyo yanlış şifre diyo eşiminkinden yaptım yok gene aynı size oldu mu böle bişey
:26:

bndede aynısı oldu
malesef bende de aynısı oldu kızlarr
kazanırsam ben de hediye etmeyi düşünüyorum ama, kötü kokan bişey de hediye edilmez ki, dalga geçer gibi
Eşin beğenip kullanıyorsa o kadar da kötü değil demektir, güle güle kullanın
canım kokusu hoş ama böle etkileyici tarzda sanki daha bu sabah geldi eşim kullanmadı ama kullanıcak zamanı gelince tesekkürler bitanem benim
melıke bıttı heralde bu yarsma demı

en son devam ediyodu kuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…