L'Oréal Professionnel Türkiye... face te
yeni yarışma
telefondan mesajladım burdan da yazıcammm
Merhaba :)
4–10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz CAROLINA HERRERA tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)
“Carolina Herrera’nın yeni erkek kokusu 212 VIP Men, ‘geceyi canlı tutan kokteyl’ temasını hangi notasından ilham almıştır?” sorusuna “Buzlu Votka” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Carolina Herrera 212Vip Men kazanan üyelerimiz;
Altuğ Güney
Ayşe Çetin
Gönül Coşkunçelebi
Kaan Bilge
Neriman Kaşık
Nuray Çakmak
Nuray Göze
Özcan Ulutürk
Remzi Selvi
Ümit çağlayan olmuştur.
CAROLINA HERRERA tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve Carolina Herrera 212Vip Men parfümlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz...
tebrikler kuşkaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
canım bunun linki ne acaba bulamadım :26:
Blade Parfüm kazanmıştı burdan bi arkadaş,nasıl kokusu güzel mi,erkek parfümü gerçi ama bazıları öyle ağır kokuyor ki insan bayılabilir
listelerde adım yooooooook
ya ben violaya üye oluyorum ama girişte kabul etmiyo yanlış şifre diyo eşiminkinden yaptım yok gene aynı size oldu mu böle bişey
:26:
valla canım güzel ama böle bi bayıltıcı etkiside var haniben kazandım güya ama for men eşim kullanıcak
valla canım güzel ama böle bi bayıltıcı etkiside var haniben kazandım güya ama for men eşim kullanıcak
ya ben violaya üye oluyorum ama girişte kabul etmiyo yanlış şifre diyo eşiminkinden yaptım yok gene aynı size oldu mu böle bişey
malesef bende de aynısı oldu kızlarrbndede aynısı oldu
canım kokusu hoş ama böle etkileyici tarzda sanki daha bu sabah geldi eşim kullanmadı ama kullanıcak zamanı gelincekazanırsam ben de hediye etmeyi düşünüyorum ama, kötü kokan bişey de hediye edilmez ki, dalga geçer gibi
Eşin beğenip kullanıyorsa o kadar da kötü değil demektir, güle güle kullanın
melıke bıttı heralde bu yarsma demı
melıke bıttı heralde bu yarsma demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?