Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facede burn ü begenin kızlar 4lü enerji içeçegi verioooohttp://on.fb.me/brezilyayiatesle

Son düzenleme:
gunaydın

limangoda bugun son tarıhlı cekler var dogru duzgun alacak bır sey yok :26:

kanca evde bıcklar var alıp kullanan oldu mu keskınlıgı nasıl yorum yapabılecek var mı arkadaslar?

Kızlar burdaki trikolar da çok güzel hem ucuz hem kaliteli. bende burdan bi hırka aldım sizlerlede siteyi paylaşmak istiyorum

Keyfimoda

CicekSepeti.com
Ödüller ve Kurallar

# Birinci olan yarışmacı "Apple iPad 2 - 16 GB Wi-Fi (Siyah)"
# İkinci olan yarışmacı "Eros Pırlanta Zümrüt Kolye"
# Üçüncü olan yarışmacı "MagicGift Hobi Paketi"
# Yarışmacılar fotoğraflarını 14 Kasım – 25 Kasım tarihleri arasında yükleyecektir.
# Oylama 25 Kasım – 28 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır.
# Kazananlar 29 Kasım Salı günü açıklanacaktır.
# Her yarışmacı 1 fotoğraf yükleyebilir.
# Dereceye girecek olan fotoğraflar, kullanıcıların oylarına göre belirlenecektir, çekiliş ve kura yoktur.
# Her fotoğrafa yalnızca 1 kez oy verilebilir.
# Yarışmaya 13 yaş ve üzeri herkes katılabilir.
# Yarışmaya CicekSepeti.com çalışanları ve birinci derecede yakınları katılamaz.
# Tüm çiçek, kek ve kurabiyelerde geçerli olan %25 indirim kuponu, 29 Kasım'da epostasını bırakan tüm katılımcılarla eposta yoluyla paylaşılacaktır.

Yarışmaya katılmak için linke tıkla:
CicekSepeti.com - Öğretmenler Günü Fotoğraf Yarışması | Facebook

wish aksesuarı begenen her 100. kişiye hediye varrrrr bende kazandım geldi az önce 5 tane hediye 3kolye 1 bileklik ve küpe cok güsel deneyin şansınızıı

Kızlar burdaki trikolar da çok güzel hem ucuz hem kaliteli. bende burdan bi hırka aldım sizlerlede siteyi paylaşmak istiyorum

Keyfimoda

öncelikle hepiciğinize günaydın:119:

Facebook'ta Uykusekilleri | Facebook

Wenice | Facebook
wenice e shopta %50 indirim var

gunaydnlar hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Burak Özçivit hangi yıl "Best Model of Turkey" seçilmiştir? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gonderen 4., 44, 84., 104., ve 204. takipçimiz Burger King’den Hamburger Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi UNUTMAYIN. Kazananlar 17.00'de sayfamızda. Takipte kalın. :)

Garnier Türkiye
Güzel bir sürpriz seni bekliyor! Bugün 16:00-17:00 saatleri arasında ödüllü soru soracağız.

SLMMM
benimde 6 adet maggi harcım geldi sonundaa
frıtos ve fairyden ses yok halennn

ben 2003 yaptım.acaba doğru mu

bende 2005 yaptım
2003 te gelecek vadeden diyor
2005 ise best model of turkey diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…