Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar tekin acar ın Elie Saab parfüm kazananların listesi face de yok.. açıklanmadı mı daha bilen war mı?

avonda sıstemde hata var sanırım
o yuzden acılmıor
ayrıca aynı ısım aynı gun 2 defa yazılmıs
1 kazanan 1 daha kazanabılıormu avondan ??????????

kızlar , limangoda FOX SHOES butigde , kargo bedava ve girince 1 saatlik çek veriyor , yakalayın :)

kızlar , limangoda FOX SHOES butigde , kargo bedava ve girince 1 saatlik çek veriyor , yakalayın :)

bende şimdi onu haber verecektim..:13:
satın alma işlemi yapıyorum ama kargoyu düşmüyor bi türlü..
25 tl lik çekim vardı değerlendireyim dedim ama:44:

aa nası düşmüyolar ya alla alla :S:S benimde beğendiklerimde küçük no kalmamış sinir oldum

limangoya mail attım ama, yarına kadar ne model kalır ne de numara..
ipanayı hatırlamıyorum... bayram öncesiydi..

limangoya yuh yani fox shoes butiğinde 59.90 olan botun aynısı daybuydayda 32 lira açın bakın leoparlı kısa botlar
ben geçen gün bu markadan babet aldım kuponlarımla sagıma 37 soluma38 göndermişler,,

avondan 20 yapmıştım kazanmışım..hep aynı kişleri soruyo ezberledim artık kazanamayanlar hergün deneyin ben 5 kez falan oynadım

Saray Halı'da yarışma heyecanı yakında başlıyor. Sayfamızı hemen beğenin, fırsatı kaçırmayın.

arkadaşlar çok önce söylemiştim bunu ama artık iyice yaklaştı sanırım sürekli facede çıkıyor haberiniz olsun beğendim bekliyorum

Farkındayım Değiştim | Facebook sayfasını beğenip

Duvar Fotoğrafları | Facebook

gönderiyi beğenip paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle bir kişiye iki kişilik bilet verilcekmiş

Cevahir Cinebonus'ta 14-18 Kasım'daki TENTEN'İN MACERALARI filmine 2 bilet veriyoruz.Yarın (16.11.2011) saat 20:00'a kadar bu gönderiyi beğenip paylaşanlar (gizlilik ayarı herkese açık bir şekilde) arasında yapacağımız çekilişle bir kişiye iki kişilik bilet vereceğiz

hadiii nerden geldi 25 tl lik çek genelde 10 tl veriyoda
bana niye gelmiyo 25 tl

windows 7 rutin işlerinizi hızlı ve kolay yapmanızı saglar.. acer in cvbı

burak yılmaz da arkonun cevabı kızlar

bir ara; bi link vardı.onun üzerinden üye olunca 25tl çek veriyorlardı.

hatta hala varmış
FnoLimangoBlogger
soldaki reklam resmine tıkla ve yeni üyelik al

Canım burdaki çeki hemen kullanabiliyor muyuz yoksa belli bir limitte alışveriş mi yapılması lazım,limango tarzı siteleri hiç kullanmadım,hiç fikrim yok :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…