Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

moneyden bi kartımı kaydettirdim sonunda oldu. daha önce farklı bi hesaptan numaranızı kaydettiyseniz oyüzden açılmıyo olabilir. benim kaydettiğim hesapta kart numarası istemedi sistemde kayıtlı oldugu için.

Emsan Mutfak Gereçleri
Emsan Online Mağaza üyesi olanlar kazanıyor!

Her hafta Emsan Shop üyeleri arasından random.org ile belirlenecek bir kişi sürpriz hediyeler kazanacak. Bu haftanın şanslı üyesi 17 Kasım Perşembe günü saat 14:00'da belli olacak. Emsan Shop'a üye olmak için tıklayın; Emsan Shop

sımdı mesaj geldı bana
fotograf makınenızı almak ıcın son gun
dıor
arayın hemn yazmıslar
hangı dolandırıcı acaba :)

‎"2005 yılı" doğru cevabını bize göndererek Burger King’den Hamburger Menü kazanan üyelerimiz Mehtap Saraçoğlu, Güçlü Yaman, Zeynep Ok, Mutlu Sulecik, Öznur Girgin'i kutlarız :) Kazandığınız menü çekiniz yarın kargoya veriliyor olacak. Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz Cuma günü sayfamızda. Takipte kalın :)

Hangi menüyü veriyor bilen var mı,ona göre eğer sevmediğimiz bişeyse uğraşmayalım boşuna

Son düzenleme:

linkin yanlış olmuş şöyle düzeltelim
intelturkiye

The Body Shop Turkey
Büyük sürprize sadece 2 gün kaldı! Bizi takip edin
The Body Shop Turkey | Facebook

tşklerrrrr

Samsung Türkiye
Twitter Yarışmamız Sonuçlandı
Twitter hesabımızdan sorduğumuz soruya doğru cevabı vererek 4 GB USB bellek kazanan Twitter takipçilerimiz; @dogaerol @her3kisidenbiri @atala...

eti nin cevabı tutku püskevit,
ama sadece tutku seçeneği var, yanlış olmasın.. görsellerden baktım

biri yazmıştı etinin duvarına bakiim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…