Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben 2003 yaptım.acaba doğru mu

Lipton Ice Tea
‎"2005 yılı" doğru cevabını bize göndererek Burger King’den Hamburger Menü kazanan üyelerimiz Mehtap Saraçoğlu, Güçlü Yaman, Zeynep Ok, Mutlu Sulecik, Öznur Girgin'i kutlarız :) Kazandığınız menü çekiniz yarın kargoya veriliyor olacak. Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz Cuma günü sayfamızda. Takipte kalın :)

ben katılamadım

ben 15i diye not almışımda kör gözümle nerden gördüysem artık teşekkürler

not almışım derken benim velet benim katıldığım tüm yarışma çekilişlerin olduğu notlarımı silmiş bende farketmemişim ve kaydetmişim
bide ikinci veleti yap diyolar he oldu canım biriylen baş edemiyom

Mario Levi’den İçimdeki İstanbul Fotoğrafları

kitabını kazanmak için tek yapmanız gereken

sorduğumuz soruya doğru yanıt vermeniz.

hurriyet.com.tr Hediye Kitap Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Soruyu doğru yanıtlayan 10 kişi Hediye Kitap Günleri’nin şanslı okurları olacak. Şimdi sıra Mario Levi’nin İçimdeki İstanbul Fotoğrafları kitabında.

kızlar bunun sonucu dün açıklanacaktı ama sitede göremedim,bileniniz var mı?

Son düzenleme:
bu arada; burda duyurulmayan, yeni şeyler ararken bulduğum ve süresi dolmuş yarışmaların kazananlar listelerinde, burdan insanlar görüyorum.
güle güle kullanın efendim
bulduğum her şeyi paylaşmakla hata ettiğimi düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
kızlar limango hayzek ve kanca bütiklerinde anlık çek veriyo haberiniz olsun bişeyler almayı düşünenler bi baksın

ayrıca 2 tanede 7 liralık kargo çekim var gece 12 ye kadar geçerli isteyen mail adresini özelden göndersin aktarayım

ama bu eti tutku nsl olur şıklarda yok ama

eti nin cevabı tutku püskevit,
ama sadece tutku seçeneği var, yanlış olmasın.. görsellerden baktım

biri yazmıştı etinin duvarına bakiim dedim

var canım..sadece tutku yazıyor

sonunda avondan rimel kazanmışım
adres bilgilerini en başta mı girmiştik hatırlamıyorum..

yaaaaaaaaaaaaaaa etıye canım sıkıldı
bnde bu tutku dıorum ama sıklarda yok dıordum demekkı asagıya dgru ınıormus
neyse her hafta 1 sans vereceklermıs

avondan bnde kazanmısım canım
formu doldurmustuk zaten daha onceden

kızlar etiye katıldım tutku dedim ama taaa ne zaman son buluyo süreç çok uzunnnn

bide ben anlamadım avonu 10-11-12sinde kazanan isimler yok bende mi açılmıyor anlamadım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…