- 19 Eylül 2008
- 277
- 0
- 316
Clean & Clear Türkiye
Kızlar! Yepyeni bir oyuna hazır mısınız? Açıl Kutu Açıl'da kutuları açın, soruları doğru olarak en kısa sürede cevaplayın. Her hafta, soruları en kısa sürede yanıtlamayı başaran ilk 10 kişi Clean & Clear ürün hediye paketi kazanıyor!
Clean & Clear Türkiye - Açıl Kutu Açıl | Facebook
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Gillette Mach3 Sordukça Sen Kazan
Tünaydınlar
SPORX | Facebook
Sporx Haftanın Sorusu'nu cevaplayanlar Lee Cooper'dan ödüller kazanıyor. Her hafta farklı bir soru, her hafta yeni bir şans!
Laf söz olmasın sonra bulmuşken paylaşayım
Bebek maması pazarının öncüsü ve bebek beslenmesinde uzman marka Milupa Aptamil olarak çıkaracağı yeni ürün ya da ürün grupları ile bu zorlu yolculukta daha çok annenin yanında olmak istiyor.
Bu amaca yönelik olarak Milupa Aptamil, 1-3 yaş arası bebekler için hangi yeni ürün ya da ürün gruplarını çıkarmalıdır? Bu konuda ilham kaynağı olmanızı istiyoruz.
Yeni ürün geliştirmekten hoşlanıyorsanız, fikirlerinizi bizimle paylaşın ve Milupa Aptamil'in ürün ailesinin yeni üyesinin geliştirilmesine katkıda bulunun hemde ödül kazanın.
Katılmak İçin: Acikinovasyon.com - Türkiye'nin İnovasyon Platformu
Signal severler, bahaneye mi ihtiyacınız var? Yoksa bahane bulma konusunda yaratıcılığınıza güveniyor musunuz? Yeni uygulamamıza tıklayın, bahane bulma gücünüzü gösterin! Leaving Facebook... | Facebook
arkadaşlar paylaşımlarınız için öncelikle hepinize sonsuz teşekkürler...
Ben iş yerinden kulube giriyorum sizin sayenizdede baya yarışmanın varlığından haberdar oldum o yüzden tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize,sözlerinizi bende üzerime alınıyorum,elimden geleni yapmaya çalışacağım ama araştırma yapamıyorum iş yerinde olduğum zamanlarda maalesef ancak evde olduğum zamanlarda yapabilirim kusura bakmayın
ay görmemişim evet
bilmiyorum ki istemiş miydim :18:
kızlar arko soru cıktı ben 13 yaptım bakın sızde....
kızlar arko soru cıktı ben 13 yaptım bakın sızde....
kızlar biraz önce +359 nümaralı bi telden çagrı geldi.netten baktım bulgar dolandırıcılar rastgele çagrı yapıyolarmış geri dönüncede dk 50 dolar gidiyomuş,,şebekeymiş.ararlarsa aklınızda bulunsun sakın açmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?