Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tünaydınlar

SPORX | Facebook

Sporx Haftanın Sorusu'nu cevaplayanlar Lee Cooper'dan ödüller kazanıyor. Her hafta farklı bir soru, her hafta yeni bir şans!

bakamdım 2 gündür paylaşım için sağolun arkadaşlar

Çalıştığım için bende kampanyalardan haberim olmuyor, ama face den bana gelen duyduğum kampanyaları elimden geldiği kadar burdaki arkadaşlarla paylaşıyorum, emeği geçen herkese teşekkür eder saygılar, sevgiler

kızlar biraz önce +359 nümaralı bi telden çagrı geldi.netten baktım bulgar dolandırıcılar rastgele çagrı yapıyolarmış geri dönüncede dk 50 dolar gidiyomuş,,şebekeymiş.ararlarsa aklınızda bulunsun sakın açmayın

topiğimize girince beynim döndü valla boşuna dememişlerr

cinnetim cennetimdir diye

bir cinnet her şeyi halletmiş

Bana bugün lorealdan kazandığım bakım yağım geldi fotogra makinemi bulamıyorum yarın bulunca hemen çekip koyucam kızlarr

Şimdi kazanma zamanı; bu resmin altına kazanmak istiyorum yazın çekilişe katılın. eğer işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız en çok beğeni alan 1. kişiye baybdol. 2. kişiye mierro atlet. kazanmak istiyorum diyenler arasından bir kişiye süpriz hediye gönderilecektir. Kampanya 27/11/2011 de sonlanacaktır. Kargo ücreti bize aittir. bol şanslar dileriz.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

kızlar arko soru cıktı ben 13 yaptım bakın sızde....

Türk Milli Takımı, Hiddink dönemindeki 11 resmi maçın sadece 5'ini kazanabildi. EURO 2012 elemelerinde Hiddink ile 12 resmi maça çıkan ay-yıldızlı ekip, 5 galibiyet, 3 beraberlik, 4 yenilgi alırken, 13 gol atıp, 14 gol yedi.

evet canım bende şöyle bir açıklama buldum sanırım 13 olmalı bu arada günaydınlar herkese ....

evet ben biliyorum.
bi tanıdığımı aramışlar burdan bu şekilde.
o da geri dönüş yapınca bi kadın demişki ben türkiye ye gelmek istiyorum ama para yok bana para gönder demiş.birlikte olalım falan filen diyerek kandırıyorlarmış

Ipana Clinic Line, Stannous Complex ile iPad ve iPod Shuffle kazanma şansını yakalayan talihlileri tebrik ederiz..

17 Kasım 2011 Perşembe, 11:37 tarihinde İpana Türkiye tarafından eklendi
.

İkramiye kazanan asil talihlilerin en geç 02.12.2011, yedek talihlilerin en geç 17.12.2011 tarihine kadar, 0212 356 74 25 no'lu faksa nüfus cüzdan fotokopilerini göndererek başvurmalarıve gerekli evrakları Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD.ŞTİ. 19 Mayıs Cd. UBM Plaza No:37 Kat:5 Fulya/Şişli - İstanbul adresine kargo ile göndermeleri gerekmektedir.

Ipad1 16 GB WIFI Siyah Asil Talihliler

1. Hasret Sargül –Uzunköprü / Edirne

2. Burak Şanlı – Nazilli / Aydın

3. Merve Yazıcı – Kalecik / Ankara

4. İlker Ünlü – Kızılay / Ankara

5. Uğur Aslan – Mezitli / Mersin

Apple iPod shuffle 2GB 4.nesil Asil Talihliler

1. Şükrü Derya

2. Fatma Bel Edirne

3. Hesna Ersoy Bayrakli / İzmir

4. Ersin Çorbacı Avcılar / İstanbul

5. Halil Diş Kepez / Antalya

6. Sedat Fırat Küçükçekmece / İstanbul

7. Gülşah Barut Beşiktaş / İstanbul

8. Ahmet Batuhan Karaosmanoğlu Ümraniye / İstanbul

9. Navit Yalçın Antalya

10. Cem Küçükçelebi Kazımkarabekir / Karaman

Ipad1 16 GB WIFI Siyah Yedek Talihliler

1. Ali Yalçın Dörtyol / Hatay

2. Semra Erin Keçiören / Ankara

3. Gülten Şen Kütahya

4. Nilgün Karlıoğlu Şahinbey / Gaziantep

5. Kadir Öztürk Konyaaltı / Antalya

Apple iPod shuffle 2GB 4.nesil Yedek Talihliler

1. Meltem Efe Bostanlı Karşıyaka / İzmir

2. Burcu Mutluer Uçan Edirne

3. Necmettin Kukula İlakadim / Samsun

4. Murat Koş Üsküdar / İstanbul

5. Altug İsler Üskudar / İstanbul

6. Sonay Ataş Yüreğir / Adana

7. Enes ŞİŞMAN Gürsu / Bursa

8. Canan Eral Beylikdüzü / Beykent

9. Asım Ersoy Pendik / İstanbul

10. Sabiha Çadırcı İstanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…