Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kampanya No.9 - Arkadaşına Beğen'dir, Kazan !

Şu andan itibaren Facebook sayfamıza en az 2 arkadaşını getiren 1/10/25/50/75/100/125/150/175/200/225/250/275/300. kişiye sürpriz hediyelerimiz olacak :)

Yapmanız gereken; Adınızı, Soyadınızı, İletişim Adresinizi ve Royce Energy Drink Sayfamızı "Beğen"dirdiğiniz arkadaşlarınızın Adlarını, Soyadlarını ve Facebook Profil Linklerini "kampanya@roycedrink.com" E-mail adresine yazarak göndermeniz yeterli.

Dilediğiniz kadar arkadaşınızı sayfamıza davet edebilirsiniz.

Kampanyanın bitiş tarihi: 20/11/2011 Pazar gecesi 23:59'dur.
Kazananları 21/11/2011 Pazartesi günü Duvarımızda duyuracağız.

Bakalım kimler en çok arkadaşını getirecek? Heyecanla bekliyoruz :)

‎2000 üyemizin olmasına çok az kaldı, haydi sayfayı paylaşıp son 60 kişiyi bulalım:) 2000 üyeden sonra sizleri yeni sürprizler bekliyor:)

Arunas yayıncılık

link çıkmadı bende sayfanın adını yazdım sürpriz dediği hediyedir herhalde:26:

Son düzenleme:

ben sayfayı bulamadım
oran yayıncılık vs çıkıyor

aras kargomu bulamıyor
adınıza bir şey yok diyor:26:

teslim edilmeyip elimizde kalanlardan belli olur bir süre sonra dedi:26:

bu ne biçim iş yahu

mavi çizgili atkım sayfasından görüp girdim bende ordan bi dene istersen

buldum canım sağolasın
mavi çizgili atkı sayfası da etkinlik yapmış ama kaçırmışız:18:
ana sayfamda neden çıkmıyor bunlar anlamıyorum.
hep aynı kişilerin paylaşımları çıkıyor

collezione

Cevap sıralamasına göre hediye çeki kazananlar belli olmuştur.Birden fazla yazanların mesajları 1 tane sayılmıştır. Kazananlar Hacer İbrahim Semerci,Güler Değirmenci,Hande Demirci, Serap Dereli ve Nalan Üner olmuştur.Kendilerine facebok üzerinden mesaj atılmıştır.Serap demirci ve Nalan Üner hanıma mesaj kısımları açık olmadığından ulaşamadık.Kendilerine bugün ulaşamazsak bir altındakilere verilecektir çekler

Migroskop
MİGROS'tan yepyeni bir alışveriş fırsatı: TOPLAN KAZAN Başlıyor! Toplanıyoruz, Kazanıyoruz... Her haftanın TOPLAN KAZAN ürününü isteyenler, belirtilen sayıya ulaştığında o üründe çılgın bir indirime hak kazanıyor. İlk alanlar kazanıyor. Hoşgeldin TOPLAN KAZAN!

Migroskop | Facebook

bu haftanın fırsatı bana çok cazip gelmedi ama belki ilgilenen olur

ben napcağmzı anlamadım bile

inanmıyorummm ya

inci kolye alacaktım ne zamandır nevincinin internet sitesinde küpeyi de hediye veriyorlarmış kaçırır mıyım

Ben de sahibinden de bir bulunan bir satıcıdan aldım biraz takı. almadan önce mesaj attım aldıklarıma ek olarak bana da istediğim küpeyi hediye etti. baya da uygun satıyor. http://www.sahibinden.com/search.php?b=7308122&b[securetrade]=1

Son düzenleme:
çok güzel görünüyor afiyet olsun canım bende bekliyorum bakalım ne zaman gelecek istanbuldamı ikamet ediyorsun...

teşekkür ederim canım, hayır denizlide oturuyorum ben ilk hafta kazananıydım yeni geldi, istanbulda olupta ilk hafta kazananlarına 2 gün önce ulaşmış zaten. sen kaçıncı hafta kazananısın?

ya kızlar bu avonun akılda kalan gözler uygulamasında ben de kazandım ama face adım başka. napsam sizce b öyle bi durum yaşayan var mı?

arkadaşlar ablam hamilede , acaba bebeklerle yada hamile anneler için numune gönderen siteler yada hediyeler veren kampanyalar bilen var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…