arkadaşlar ablam hamilede , acaba bebeklerle yada hamile anneler için numune gönderen siteler yada hediyeler veren kampanyalar bilen var mı :)
facede prima da form var canım ablan doldursun prima kutu gönderiyolar çok güzel şeyler var içinde
tekin acardan kazandığım parfümüm geldi kokusuna aşık oldum
[/url][/IMG]
ben doğuralı iki yıl oldu hala devam ediyor mu emin değilim ama milupanın, hero baby nin, huggiesin sitelerini googledan bulup girmiş üye olmuştum belli periyotlarla hediyeler gönderiyorlardı en çok da ülker bonkördü 1. doğum gününe kadar hediye kolileri geldi siz de bir bakın arama motoruna derim.
bi de yanlış hatırlamıyorsam anne boyutu diye bi site var her gün bi soru soruyorlar anket sorusu gibi biri çekilişle hediye kazanıyor.
mm o zaman aklıma gelen bütün bebek firmalarına mail atmıştım:) ama şimdi çok net hatırlayamıyorum canım maalesef...
tekin acardan kazandığım parfümüm geldi kokusuna aşık oldum
[/url][/IMG]
bu da 2. hasılat
[/url][/IMG]
ya kızlar bu avonun akılda kalan gözler uygulamasında ben de kazandım ama face adım başka. napsam sizce b öyle bi durum yaşayan var mı?
face adını değiştirebilirsin diye biliyorum adını değiştirip kendi ismini yazarsın hediyeyi alınca tekrar değiştirirsin
bu da 2. hasılat
[/url][/IMG]
yanlız değiştirmede sınır var 1 yada 2 kez değiştirilebiliyo
evet canım aynen öyle şimdi bir iki kampanya daha aklıma geldi sana yazıcam:hehee teşekkürler canım :) sitelere iletişimden mail atıp numune falan mı istemiştin acaba :)
face adını değiştirebilirsin diye biliyorum adını değiştirip kendi ismini yazarsın hediyeyi alınca tekrar değiştirirsin
cnm saol değiştirdim inş oluyordur şimdide ordaki kazanan adımla facedeki adım farklınasıl halledicem ben bunu
:44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?