KaNeS Yayınları - Wall | Facebook
kızlar bu arada nıye kımse eklemıyor facebook umu bırbırmıze destek oluruz oyunlarda
Öznur Angün | Facebook
Yaklaşık 3 hafta önce bioxinden numune istemiştim şöyle mail atmışlar:
Öncelikle firma ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Müşteri bilgilerinizi oluşturabilmek ve ilerleyen dönemlerde yeni çıkan ürünlerimiz ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilmek adına aşağıdaki bilgilerinizi tarafımıza eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.
Sağlıklı Mutlu Günler
BIOXCİN
Ad/Soyad:
Saç tipi:
Doğum Tarihi:G-A-Y
E-mail Adresi:
Adres:
Meslek:
Öğrenim Durumu:
Medeni Durumu:
Telefon:
Telefon 2:
Ürünü İlk Nereden Duydunuz?
Umarım gönderirler
gönderiyorlar bana 5 kere geldi 3 4 ay arayla istiyorum ben bilgiler siliniyo cünkü aralıklarla tekrar yolluyorlar yoksa yollamıyorlar daha önce istediniz diyerek tüy dökücü baya işe yaradı bıyıklaraaa[/QUO
süper o zaman canım teşekkür ederim
peki kargo ücreti bize mi ait oluyo ?
gönderiyorlar bana 5 kere geldi 3 4 ay arayla istiyorum ben bilgiler siliniyo cünkü aralıklarla tekrar yolluyorlar yoksa yollamıyorlar daha önce istediniz diyerek tüy dökücü baya işe yaradı bıyıklaraaa
gecmıs olsun melıke :26::26::26:
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lancome u yeni gördüm facebooku şimdi açmıştım haber vereyim dedim ama verilmiş
ben de gugıl amcadan emma watson olarak buldum inş. kazanırız kızlarrr
narpost tan mail gelmiş adreste yoktunuz geri aldık bi daha gün verin yollayalım dediler. ne geliodu kızlar narpostla maggiler mi?
Yaklaşık 3 hafta önce bioxinden numune istemiştim şöyle mail atmışlar:
Öncelikle firma ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Müşteri bilgilerinizi oluşturabilmek ve ilerleyen dönemlerde yeni çıkan ürünlerimiz ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilmek adına aşağıdaki bilgilerinizi tarafımıza eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.
Sağlıklı Mutlu Günler
BIOXCİN
Ad/Soyad:
Saç tipi:
Doğum Tarihi:G-A-Y
E-mail Adresi:
Adres:
Meslek:
Öğrenim Durumu:
Medeni Durumu:
Telefon:
Telefon 2:
Ürünü İlk Nereden Duydunuz?
Umarım gönderirler
narpost ne bilmiyorum ama, maggie leri özel kurye getirio canım
kızlarr ben dün ameliyat için hastanede beklerken telefon caldı baktım yabancı numara 0533'lü neyse actım surdan arıyoz dediler ses okadar cok kısıktıki anlamıom evet buyrun dedim melike hanım dogumunuz ne zaman diyince caktım arayan primaymışneyse söledim bi tarih size en yakın wenice magazısından alabilirisniz 28 kasım itibariyle dediler çok sevdindim valla bende bu kadar erken arıcaklarını sanmıyodum cünkü
canım maggi narpostla geliyo bana ve anneme geldi ikiside narpost
valla ben bilmiyorum dün geldi işte bi adam getirdi , dikkat etmedim nerden geldiğine, beyaz kocaman bi zarf içinde
evt canımm bana gelenlerde öyle narpost o
kuzum hamile değilmisin ? bende değilim , ablam hamile onun için başvurdum , ama baya sorarlar diye korkuyorum cvp veremem diyeyeğenim 28 şubatta gelcek , onu söylerim bende artık inş sadece bunu sorarlar
narpost adı gibi nar olsa,
bir açsak içinden bin çıksa
canım yeni dogum yaptım sayılırgöbüşümde var bide burdaki wenice de arkadasım müdür sorun olmıcak benim için çok istiyodum cünkü bu paketi bakalım darısıda size olsun inşş
öncelikle o zaman maşallah diyim , allah güzel günler göstersin güzel bebişine :) bende primada seçeneklerde eve gelsin diye işaretlemiştim işte kargoyla 5lira , inş gelir bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?