Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yaklaşık 3 hafta önce bioxinden numune istemiştim şöyle mail atmışlar:

Öncelikle firma ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Müşteri bilgilerinizi oluşturabilmek ve ilerleyen dönemlerde yeni çıkan ürünlerimiz ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilmek adına aşağıdaki bilgilerinizi tarafımıza eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.

Sağlıklı Mutlu Günler

BIOXCİN

Ad/Soyad:
Saç tipi:
Doğum Tarihi:G-A-Y
E-mail Adresi:
Adres:
Meslek:
Öğrenim Durumu:
Medeni Durumu:
Telefon:
Telefon 2:
Ürünü İlk Nereden Duydunuz?

Umarım gönderirler

gönderiyorlar bana 5 kere geldi 3 4 ay arayla istiyorum ben bilgiler siliniyo cünkü aralıklarla tekrar yolluyorlar yoksa yollamıyorlar daha önce istediniz diyerek tüy dökücü baya işe yaradı bıyıklaraaa

gönderiyorlar bana 5 kere geldi 3 4 ay arayla istiyorum ben bilgiler siliniyo cünkü aralıklarla tekrar yolluyorlar yoksa yollamıyorlar daha önce istediniz diyerek tüy dökücü baya işe yaradı bıyıklaraaa

bana da bir kere bile gelmedi...

Elidor Turkiye
Yarınki "Hızlı Olan Kazansın" yarışmamızda, sorularımızı doğru olarak en kısa sürede cevaplayacak ilk beş yarışmacımıza Elidor sepeti hediye ediyoruz. Yarışma saatini yarın sayfamızdan duyururacağız. Takipte kalın!

kızlarr ben dün ameliyat için hastanede beklerken telefon caldı baktım yabancı numara 0533'lü neyse actım surdan arıyoz dediler ses okadar cok kısıktıki anlamıom evet buyrun dedim melike hanım dogumunuz ne zaman diyince caktım arayan primaymış neyse söledim bi tarih size en yakın wenice magazısından alabilirisniz 28 kasım itibariyle dediler çok sevdindim valla bende bu kadar erken arıcaklarını sanmıyodum cünkü

Son düzenleme:

narpost ne bilmiyorum ama, maggie leri özel kurye getirio canım

nerdeyse yaz başında istemiştim , aynen banada atmışlardı ama yok gelmedi bişi

kuzum hamile değilmisin ? bende değilim , ablam hamile onun için başvurdum , ama baya sorarlar diye korkuyorum cvp veremem diye yeğenim 28 şubatta gelcek , onu söylerim bende artık inş sadece bunu sorarlar

kuzum hamile değilmisin ? bende değilim , ablam hamile onun için başvurdum , ama baya sorarlar diye korkuyorum cvp veremem diye yeğenim 28 şubatta gelcek , onu söylerim bende artık inş sadece bunu sorarlar

canım yeni dogum yaptım sayılır göbüşümde var bide burdaki wenice de arkadasım müdür sorun olmıcak benim için çok istiyodum cünkü bu paketi bakalım darısıda size olsun inşş

canım yeni dogum yaptım sayılır göbüşümde var bide burdaki wenice de arkadasım müdür sorun olmıcak benim için çok istiyodum cünkü bu paketi bakalım darısıda size olsun inşş

öncelikle o zaman maşallah diyim , allah güzel günler göstersin güzel bebişine :) bende primada seçeneklerde eve gelsin diye işaretlemiştim işte kargoyla 5lira , inş gelir bekliyorum :)

öncelikle o zaman maşallah diyim , allah güzel günler göstersin güzel bebişine :) bende primada seçeneklerde eve gelsin diye işaretlemiştim işte kargoyla 5lira , inş gelir bekliyorum :)

tesekkür ederim tatlım benimm inşş canım aramaya basladılar belli ki yakında senide ararlar inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…