Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Madame Rock My Spray parfümünün yanında sizi bekleyen özel hediye nedir?
Madame allık
Jean Paul Gaultier logolu gümüş kolye
Makyaj çantası
Halhal

kızlar tekinacarın cevabını bulamadım

Madame Rock My Spray parfümünün yanında sizi bekleyen özel hediye nedir?
Madame allık
Jean Paul Gaultier logolu gümüş kolye
Makyaj çantası
Halhal

Tekin Acar kOZMETİK
“Le Secret Elixir’in şişesi hangi doğal mücevher taşından esinlenilerek yaratılmıştır?” sorusuna “Ametist” doğru yanıtları ile sıralamaya giren çok şık Givenchy makyaj çantası içerisinde 50ml. Givenchy Le Secret Elixir Edp kazanan üyelerimiz;

... Demet Durmaz
Erol Elmacıgil
Gaye Sevderli
Gülay Erbek
Gülizar Yavaş
Haldun Erdoğan
Hande Karahan
İlkay Uzal
Nazlı Simge Kayaçetin
Tuğba Tayfur olmuştur.

kızlar ben bu konulardan fazla anlayan birisi değilim. ama şöyle bi durumum var bana daybuyday'dan 10 liralık hediye çeki göndermiş bir site (alışveriş pek yapmam ben ama başka mecralarda aktif internet kullanıcısıyım) şimdi ben bu siteye üye değilim olmak da istemiyorum.
eğer böyle birşey mümkün olyuyorsa burdan birine gödereyim ben kodu kullansın. bu mümkünse bana mesaj atana yollayacağım. öptüm herkesi (valla kime sorsam dedim aklıma burası geldi uğrayan da çok oluyo bu bölüme)

kızlar akzanmışım duyuran arkadaşa cevabı söyleyenlere çok teşekkür ederim.
daha önce kazanan arkadaşlar sizinle iletişime geçtiler mi acaba? ne yapmam lazım?

Nexen Türkiye sayfasını beğenin, nexen-tr.com bağlantısını paylaşın, 28 Kasım Pazartesi günü yapılacak çekilişte 1 adet Nikon Coolpix L23, 5 adet Goldmaster MP3 Player kazanma şansı yakalayın

merhaba
mesaj attım geldi mi emin değilim hala duruyorsa kodu bana atabilirmisin?

mesajın geldi canım ama senden önce başka bi arkadaş istemişti ona yolladım. herhalde kullanmıştır. başka kullanmadığım kodlarım olursa atarım kızlar
dün de bi sinema daveti gemişti demek yazsam hemen çıkacakmış müşteri aklımdasınız bundan sonra olursa.

teşekkürler

RengarenK
Değerli üyelerimiz kampanyamıza bu gece yeni hediyelerle devam edeceğiz.
Hediyelerimiz hakkında biraz ip ucu verelim hepsi Nivea..

Yedigün | Facebook

Yedigün
‎21 Kasım Pazartesi günü "Karnı Acıkanlar Yedigün'e" demeye devam ediyoruz! Haftanın 5 günü sayfamızda yayınlayacağımız sorulara belirttiğimiz numaralarda doğru yanıt veren 6 katılımcımız Burger King'den çift kişilik menü çeki kazanacaklar. İlk sorumuz Pazartesi günü saat 12.00'de yayında! Takipte kalın!

Lancôme Turkey
Ödüllü soru yarışmamız yayında!

Doğru cevap veren ilk 100 kişiden her 10. kişi LE CRAYON KHÔL 04 ORJİNAL BOY GÖZ KALEMİ kazanıyor.

Ödüllü soru yarışmamıza aşağıdaki link’ten ulaşabilirsiniz.

Lancôme Turkey - Ödüllü Soru | Facebook

cevabı emma watson olarak buldum ama emin değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…