haydi kızlar
Delsey Türkiye
Topla Valizi Kap Delsey'i oyunumuz başlamıştır. Herkese bol şanslar...
kızlar tekinacarın cevabını bulamadım
Madame Rock My Spray parfümünün yanında sizi bekleyen özel hediye nedir?
Madame allık
Jean Paul Gaultier logolu gümüş kolye
Makyaj çantası
Halhal
Tekin Acar kOZMETİK
Le Secret Elixirin şişesi hangi doğal mücevher taşından esinlenilerek yaratılmıştır? sorusuna Ametist doğru yanıtları ile sıralamaya giren çok şık Givenchy makyaj çantası içerisinde 50ml. Givenchy Le Secret Elixir Edp kazanan üyelerimiz;
... Demet Durmaz
Erol Elmacıgil
Gaye Sevderli
Gülay Erbek
Gülizar Yavaş
Haldun Erdoğan
Hande Karahan
İlkay Uzal
Nazlı Simge Kayaçetin
Tuğba Tayfur olmuştur.
tekin acardan kazananlar arasındaysan o olabilir,numarayı silmişim ben malesef geri dönüş yapın bence ama dikkat edin dolandırıcıların bir numaralı oyunu bu çünkü
kızlar akzanmışım duyuran arkadaşa cevabı söyleyenlere çok teşekkür ederim.
daha önce kazanan arkadaşlar sizinle iletişime geçtiler mi acaba? ne yapmam lazım?
kızlar ben bu konulardan fazla anlayan birisi değilim. ama şöyle bi durumum var bana daybuyday'dan 10 liralık hediye çeki göndermiş bir site (alışveriş pek yapmam ben ama başka mecralarda aktif internet kullanıcısıyım) şimdi ben bu siteye üye değilim olmak da istemiyorum.
eğer böyle birşey mümkün olyuyorsa burdan birine gödereyim ben kodu kullansın. bu mümkünse bana mesaj atana yollayacağım. öptüm herkesi (valla kime sorsam dedim aklıma burası geldi uğrayan da çok oluyo bu bölüme)
mesajın geldi canım ama senden önce başka bi arkadaş istemişti ona yolladım. herhalde kullanmıştır. başka kullanmadığım kodlarım olursa atarım kızlar
dün de bi sinema daveti gemişti demek yazsam hemen çıkacakmış müşteriaklımdasınız bundan sonra olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?