Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar primaya ilk hediyeme başvuranlar!!Sizle iletişime geçtilermi????

NIVEA Türkiye
Ekstra tahmin hakkı isteyenler beğensin dedik, ve gelen yoğun istek sonucu herkese 3’er tahmin hakkı daha yükledik! İyi şanslar! :)
NIVEA Türkiye - NIVEA Mega Kutu | Facebook

prıma hala benıde aramadı

Ariş Pırlanta Sanatı
Pırlantalı Semboller Oyunu'nun bu hafta için son dakikalarındayız... Siz de şansınızı deneyin...

face de

kızlar katıldınızmı buna ben şimdi katıldım :)

bana çıkan soru yaşamın özünü anlamayı sağlayan çakrayıdı

cevap taç çakrasıymış

doğru dedi :)

Son düzenleme:
‎"Debbie Macomber" doğru cevabını bize göndererek Burger King’den Hamburger Menü kazanan üyelerimiz Feride Aparı, Emine Kekeve, Vildan Yanmaz, Begüm Akdemir ve Cem Er'i kutlarız :) Kazandığınız menü çekiniz yarın kargoya veriliyor olacak. Yeni anketimiz Pazartesi, kazandıran yeni sorumuz Salı günü sayfamızda. Takipte kalın :)

Pırlantalı Semboller Oyunu'nun bu haftaki talihlisi YEŞİM TIRPANOĞLU. Kendisini tebrik ediyoruz.

Dünyanın en büyük akaryakıt şirketlerinden Total, Club Total kart ile kazandırmaya devam ediyor. 17 Kasım – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında Total istasyonlarından tek seferde 45 TL değerinde akaryakıt ve otogaz alımı yapan Club Total kart sahipleri arasında yapılacak çekişle her gün 1 kişi 1 yıllık bedava yakıt kazanma şansını yakalayacak. Club Total ayrıca 45.000 kişiye de her 45 TL’lik akaryakıt ve otogaz alımında anında 5, 10 ve 15 TL değerinde bedava yakıt sürprizleri kazandırıyor.

lancome u yeni gördüm facebooku şimdi açmıştım haber vereyim dedim ama verilmiş

ben de gugıl amcadan emma watson olarak buldum inş. kazanırız kızlarrr

narpost tan mail gelmiş adreste yoktunuz geri aldık bi daha gün verin yollayalım dediler. ne geliodu kızlar narpostla maggiler mi?

Son düzenleme:

evet canım maggiler geliyo

yeni facebook sayfamızın açılışı şerefin 18Kasım – 18Aralık 2011 tarihleri arasında Dioxide Kozmetik | Facebook sayfamızı beğenen 500 kişi olduğunda çekilişle

1 adet Dioxide Cilt Yenileme Sistemi For Woman - 149 TL
1 adet Dioxide Cilt Yenileme Sistemi For Man -149 TL
1 adet Dioxide İnceltici, Sıkılaştırıcı, Selülit Giderici Krem - 99 TL
1 adet Dioxide Çatlak Giderici Krem- 99 TL
1 adet Dioxide Anti- Aging Krem For Woman - 79 TL
1 adet Dioxide Anti- Aging Krem For Man - 79 TL

değerinde ürünlerden birini kazanma şansı sizi bekliyor.

Kazanmak için yapmanız gereken çok basit.Facebook sayfamızı beğenmek.

Duvarınızda çekilişimizi sevdiklerinle paylaşınmayı unutmayın ki belki onlardan birine çıkar =)

Herkese bol şans…

Not:Beğenen kişi sayısı en az 500 olduğunda çekiliş yapılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…