Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yarın sabah ablamla doktora gidicem , yeğenimi görücem inşallah , çok heycanlıyım kızlar , geçen gecede tekmesini hissettim :)

Dormeo Türkiye Kazandırmaya devam ediyor! Dormeo Türkiye - DORMEO OCTASPRING | Facebook sayfamızdan ankete katılarak yeni nesil yatağımızı deneyebilir, ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Facebook'ta Uykusekilleri | Facebook sayfamızdan yarışmamıza katılabilir, onlarca Dormeo ürünleri arasından bir sürpriz hediye kazanabilirsiniz. Üstelik her hafta 1 kişi, her ay toplamda 4 kişi hediye kazanıyor! Katılın, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi de davet edin.

Pazartesi günü yeni kampanyamız başlıyor! Yeni sayfamızı hala beğenmediniz mi? 1 ay boyunca her gün bir talihliye 49TL'lik Migros hediye çeki veriyoruz! Lütfen yeni sayfamızı ziyaret edin ve beğenin... Kampanya ile ilgili detaylı bilgi pazartesi sabahı yayınlanacaktır...
Cillit Bang Türkiye | Facebook

DeFacto
Bu haftanın Puzlle yarışması kazananları:
173.770 Emine Öksüz
168.490 Yasemin Hergüllü
152.970 Nihal Saldıran
kazanamadım

evet maggie ler narpostla geliyor
bana da mail gelmiş maggiler demek kırdım şeytanın bacağını oleee bişey kazandım sonunda:)))

Kutular açılıyor, heyecan artıyor! Clean & Clear'ı ve cildini iyi tanıdığını düşünüyorsan Açıl Kutu Açıl de ve tüm soruları hızla cevapla! Her hafta en kısa sürede cevaplamayı başaran ilk 10 kişiden biri ol, Clean & Clear hediye paketi senin olsun! Clean & Clear Türkiye - Açıl Kutu Açıl | Facebook

Yedigün | Facebook

Yedigün
‎21 Kasım Pazartesi günü "Karnı Acıkanlar Yedigün'e" demeye devam ediyoruz! Haftanın 5 günü sayfamızda yayınlayacağımız sorulara belirttiğimiz numaralarda doğru yanıt veren 6 katılımcımız Burger King'den çift kişilik menü çeki kazanacaklar. İlk sorumuz Pazartesi günü saat 12.00'de yayında!

pazartesi günü bir arkadas hatırlatabilir mi bunu?

TekstilEv | Facebook

Blade Eau De Toilette | Facebook

PERA PIRLANTA
Yarışmamızın üçüncü hafta kazananları:

Fatoş Kurnaz
Emine Toktaş
Selma Gürbüz Yağ

Kazanan yarışmacılarımızın iletişim bilgilerini musterihizmetleri@perapirlanta.com'a göndermelerini rica ederiz.

**********************************************************************************

Vision Türkiye
Çekilişimiz sonucunda Healthy Kiss Day/Gündüz hediyemizi ÖZLEM BALABAN kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz, kazanan üyemizin adres ve telefon bilgilerini sosyalmedya@visionistanbul.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.

kazandığına sevindim yalnız nasıl tamamladın puzzle nı bi deyiver hele:) bir de hangisini seçtin puzzle da.

ya çok uğraştm valla ve hep aynı puzzle oynadm ve gözüm alıştı sanırım , sende öyle yap farklı farklı oynama , 1. fotoyu oynadım ben hep , sarışın mavi bereli kız ve kıvırcık saçlı kız olan puzzle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…