Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam kızlar..
Şu Tekin Acar olayını biri bana açıklarmı. Yarışmaya nasıl nerden katılacaz bi türlü anlamadım.. :26:

Elidor Turkiye
Yarışmamız saat 15:00'de başlayacak. Herkese iyi şanslar!

~~

Money Club Kart
Hep BirLİNKte’yi kaçırmış olan Kazananlar Kulübü üyelerine sesleniyoruz: 23 Kasım günü gözleriniz bu sayfada olsun.

Son düzenleme:
güle güle kullanın ürününüzü. uzun zamandır katılıyorum yarışmaya ama hiçbirşey çıkmayınca şüphelendim açıkcası.

teşekkür ederim canım...
şans işte denk gelirse oluyor..
size de yakında şans güler inşallah.

Pierre Cassi ve Wİngsmen sayfamızı düzenli olarak ziyaret eden ve yazılarımız Begenen Kullanıcılarımıza Özel günlerde hediyeler dagıtıyoruz.

Mehtap Karay adlı hanım efendi Cuma Günü özel hediyesi kazanmıştır. 49 tl degerinde Gömlek hediyesi kazanmıştır.

Degerlendrimeyi firma sahibimiz yapmıştır.
koşulsuz, sorgusuz ve sualsiz olarak degerlendirme yapılmıştır....

2 kravat hediyemiz daha olacaktır. lütfen yorumlarınızı yazınız sizlerde 19,90 tl degerinde altta görünen kravat çeşitlerinden birini kazanın Akşam saat 17,00'da kampanya son bulacaktır.

Wings Men - Mens wear - Moda - Fashion - Clothing - Erkek Giyim - Duvar | Facebook

kızlar benden destek istediğinizde lütfen duvarımda paylaşın.
mesajlar çok karışık oluyor, yüzlerce mesaj içinden sizinkini göremeyebilirim.
sonra orda burda tribal enfeksiyonlara kapılmayın.
kaç kere oy verdiğim insanlar, 1 kere gözümden kaçıp vermediğimde lafları dizer sayar oldu.
çok ayıp.

Son düzenleme:
Best Western Türkiye ve Sihirliguzellik.com işbirliği ile harika bir Fırsat..
Facebook sayfasını beğenip duvarınızda paylaşın ve Best Western Turkey | Facebook sayfasına post bırakın.

Paco Rabanne 100 ml. One Million veya Eau De Toilette Spray kazanma şansı sizin olsun.

------------------------

Clinique Avrupa Bilim Direktörü Dr. Emmanuelle Moirand'dan sana özel cilt konsültasyonunu yaptırarak cilt endişelerine özel ürünleri hediye almak için 21 Kasım Pazartesi Beyoğlu Clinique mağazasında olacak 3 kişiden biri de sen olabilirsin!
Hemen fotoğrafını ve doğum tarihini sosyalmedya@clinique.com.tr adresine gönder, sadece bir gün sürecek olan bu etkinliğe katılma şansını kaçırma!
Clinique Türkiye - Clinique Elle Magazine | Facebook

---------------------

Bebek şekeri ödüllü yarışmamıza katılmak için;
1.Öncelikle bu fotoğrafın altına bebeğinizin (tahmini) doğum tarihini ve kaçınca ayınızda olduğunuzu yazarak arkadaş listenize beğendirmeniz gerekmektedir.Ör; 14+1, Nisan
2.Yarışma süresince bu fotoğrafı profil resminiz yapmanız gerekmektedir.
3.Sponsorumuz olan Bebek ekeri|Bebek ekercisi|Bebek ekerlemecisi| HAS EKERLEME in facebook sayfasını http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...ekercisi-wwwbebeksekercisinet/208610739157050 beğenmeniz gerekmektedir.
.Her 10beğeni 1 çekiliş hakkıdır.
.Yarışmamız 17 Kasım 2011 saat 15:00 de başlayıp 24 Kasım 2011 saat 15:00 de sona erecektir.

.Sponsorumuzun web sitesi;
Bebek ekeri|Bebek ekercisi|Bebek ekerlemecisi| HAS EKERLEME

.Facebook sayfası;
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...ekercisi-wwwbebeksekercisinet/208610739157050

----------

L'Oréal Professionnel Türkiye

kazanan 10 kişi bu gece açıklanacakmış..biz burada ne yapmıştık arkadaşlar...
yine soldaki formu mu dolduracağız

anlamadım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…