Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

L'Oréal Professionnel Türkiye

kazanan 10 kişi bu gece açıklanacakmış..biz burada ne yapmıştık arkadaşlar...
yine soldaki formu mu dolduracağız

anlamadım..

yaw kızlar birisi de bi cevap versin... siz katıldınız mı?bugün tekrar mı form dolacak?

arkadaşlar bugün limango kargolarım geldi,çeklerimle aldıklarım
fakar 1 kutu fazla geldi
kargo isminde benim adım var
faturada başkasının ismi var
başkasının ürünü bana gönderilmiş oluyor değil mi? ödeme benden çıkmış olmasın:26:
müşteri hizmetleri kapalı, ulaşamıyorum.
faturada bir tel no var kişiye ait ama o da yanlış no sanırım,aranmıyor
ne yapıcam:18::18::18::18:

bence odeme senden cıkmamıstır cunku faturada kımın ısmı varsa o odemıstır dıye dusunuyorum pazartesı halledılır umarım...

bence odeme senden cıkmamıstır cunku faturada kımın ısmı varsa o odemıstır dıye dusunuyorum pazartesı halledılır umarım...

bana da öyle geliyor, sonuçta benim hesabımdan alınan bir ürün değil ama yine de huzursuzum çok
pazartesiye kadar nasıl bekliycem pufffffffff:18::18:

canım kesin senden çıkmamıştır senin ödemen için telefonuna gelen şifreyi girmen gerek

Madame Rock My Spray parfümünün yanında sizi bekleyen özel hediye nedir?

A. Makyaj çantası
B. Halhal
C. Jean Paul Gaultier logolu gümüş kolye
D. Madame allık

kızlar bilen yok mu

Dioxide Kozmetik
Dioxide Kozmetikten Sürpriz Çekiliş!

Yeni facebook sayfamızın açılışı şerefin 18Kasım – 18Aralık 2011 tarihleri arasında Dioxide Kozmetik | Facebook sayfamızı beğenen 500 kişi olduğunda çekilişle

500e az kalmş kızlar katılın :)

Royce Energy'nin son kampanyasında kazanmıştım hediyem bugün geldi.Soğutuculu çanta içinde 4 enerji içeçeği ve bir bardak geldi.Çanta çok güzel.Daha önce paylaşılmıştı zaten burada.Çanta çok iyi oldu

face'i Pı nar olan arkadaş hanginiz?
burdan da engellesin beni rica ediyorum!
1 kere oy vermemişim kendisine,gözümden kaçmış
'hiç bana oy vermiyorsun, etiketliyorlar hep beni, şunu bunu yapıyorlar' diye sabahtan beri yazıyor.
istediği oyu verdiğim + etiketle uzaktan yakından alakam olmadığı halde tüm sitemlerini bana kustu sağolsun.
uyarınca da 'insan sandık anlattık' diyip engelledi.
çekemiycem böyle insanları lütfen burdan da engelle sayın pınar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…