Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar aras kargodan bu ara ne geliyo beni aradılarda ben şehir dışındayım şu an.

başı 0212 -------sonu 40 43 lümü ne bir numara da aramış beni ama bişi kazanmıişım ama ne anlıyamadık yaaa

bilen varmııııııı

Sıkma hiç boşuna canını. Ben önüme gelene oy veriyorum bana bile söylendi mecburiyetim varmış gibi.

kızlar lorealdan mystic oil kazanan varsa daha önce o adrese birdaha gönderim olmucakmış boşuna form doldurmayın

bu avon rimeli kazananlar nasıl bişey..güzel mi ürün benimde eşim kazanmış bana
cnm ben o rimeli kullanıyorum gerçekten süper etki yapıyor kirpiklerim dolgun dolgun ve upuzun:))))
güle güle kullannnn
Madame Rock My Spray parfümünün yanında sizi bekleyen özel hediye nedir?

A. Makyaj çantası
B. Halhal
C. Jean Paul Gaultier logolu gümüş kolye
D. Madame allık

kızlar bilen yok mu
bildiğimden değil de ben c şıkkı yaptım prfümün üstünde sanki kolye ucu var gibi geldi bana ne biliyim
Sıkma hiç boşuna canını. Ben önüme gelene oy veriyorum bana bile söylendi mecburiyetim varmış gibi.
valla bilmiyorum ben kimseyi faceden eklemedim, oy da vermiyorum sonra böyle sıkıntılar doğuyor. bi tek tanıdıklarım ekli, böyleoylu beğenili kampanyalara da pek güvenmiyorum açıkçası katılmıyorum da tabii sözlerim yanlış anlaşılmasın bu benim tercihim... kimsenin kimseye oy verme mecburiyeti yok!!!!
anlamadım bunu ya , direk 10000 beğeni yazdı , kız parfüm kaptı öyle mi :S

yok anladım sanırım , 10000. üyeye hediye geldi sanırım :)

ben de anlamadım ama ben zaten üyeydim bizi teğet geçti yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…