Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu sayfada hediyeli test var kızlar ama sorular çok zor

Organicare Organic Baby Shampoo
emin olmasam da soruların cevapları:
Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde
üretimin her aşaması organik yönetmeliğine uygunluk açısından periyodik olarak yetkili sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir

Aşağıdakilerden hangisi uluslararası organik sertifikasyon kuruluşu değildir ?
IATA

Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ?
Limonene

Organicare Baby Shampoo
ICEA uluslararası %100 organik sertifikaya sahiptir
yaptım

kızlar bana kazandınız dedi ilk 100 kişiye bebek kremi seti mi ne hediyeymiş kazanamam nasıl olsa diye hediyeye hiç dikkat etmemiştim
bana da kazandınız dedi iki tane o setten seçip göndercekler setin tamamı değil benim anladığım:) inş bebeğime yarıycak bişi gelir 2 yaşında çünkü sıpam:)

"HaftaSony" başlıklı yarışmamız 21 Kasım Pazartesi günü Saat 10:00'da başlıyor...Yarışmacılar “Hafta sonunu iple çekiyorum.Çünkü .......” cümlesini en yaratıcı veya en güzel şekilde tamamlayarak, 21 Kasım 2011 Tarihinden itibaren oluşturdukları sözleri 25 Kasım Cuma Saat 18:00'a kadar Sonysepetim duvarına yazacaklardır.Katılıcımların paylaşmış olduğu sözler özel jüri tarafından değerlendirilip, kazanan söz 26 Kasım 2011 Cumartesi günü sayfamızdan ilan edilecektir.(ÖNEMLİ NOT: Katılımcılar oluşturdukları sözlere mutlaka "Hafta sonunu iple çekiyorum.Çünkü..." ifadesiyle başlamaları gerekmektedir.) Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için sol tarafta bulunan "Yarışma Kuralları" ve "Ödüller" sekmelerini inceleyiniz...

Sonysepetim - HaftaSony | Facebook

Kızlar Pazartesi günü bir yarışma daha başlayacakmış.Kolay gibi görünüyor.Birden fazla kez katılınabilirmiş.

canım benim sorularım farklıydı herkese aynı soru çıkmıyormuş ama sitede soruların cevapları var bu arada sıpalarımız aynı yaştaymış benimde 2 yaşında kızım var

banada kazandınız dedi

canım benim sorularım farklıydı herkese aynı soru çıkmıyormuş ama sitede soruların cevapları var bu arada sıpalarımız aynı yaştaymış benimde 2 yaşında kızım var

hmm o zaman yapacak bişey yok ben arama motoruna yazarak buldum cevapları umarım herkes benim kadar şanslı olur hemen bulur ama sonra kazandınız dedi mailinize güncelleme bilgisi gelcek dedi ama gelmedi belki ct diyedir bilmiyorum
ne güzel cnm benm oğlum var Allah bağışlasın

herkese başka soru çıkıyor sanırım:26:

Soru : Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi yanlıştır ?
koyun yününün işlenmesiyle üretilen bir jeldir
koyunlar DDT ve diğer böcek ilaçlı bitkilere sürünerek otladıklarından Lanolin böcek ilacı kalıntısı içerebilir
Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkileri yerine, cilt yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleri öne çıkarılarak lanse edilir
Lanolin organik yönetmeliğine uygun bir kozmetik hammaddesidir
Soru : Hangisi doğrudur ?
organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde ilaçlanmalı, gübrelenmelidir
organik tarım ürünleri işlenirken kesintisiz ionize radyasyondan geçirilmelidir
organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümsüz ve kartonsuzdur
bir ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla sekiz yıl nadasa bırakılmalıdır
Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden
özellikle parafin ve vazelin içeren kremler, lanolinli nemlendiriciler seçilmelidir
bebeğin hassas cildi, yaz aylarında bahçede ve plajda sentetik böcek kovucu tonik ve solüsyonlarla desteklenmelidir
sentetik renklendirici ve koku verici içermeyen, rengini ve kokusunu sertifikalı organik içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır
SLS, SLES ve özellikle silikon içeren saç ve vücut şampuanları bebeğiniz için idealdir

hiç bilemiyorum

canım bu sorular banada çıkmıştı cevapları
1. d
2.a
3.c

karışıklık olmasın diye kırmızı yaptım cevapları

canım bu sorular banada çıkmıştı cevapları
1. d
2.a
3.c

karışıklık olmasın diye kırmızı yaptım cevapları

çoooookkkkk teşekkürler canımmm

Tebrikler! Soruları doğru cevapladınız ve hediye almaya hak kazandınız. Üyelik sırasında belirtmiş olduğunuz e-posta adresinize kişisel bilgilerinizi onaylamanız için e-posta gönderilmiştir. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz.

böyle dediii

tebrikler canım inşallah gönderirlerde hevesimiz kursağımızda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…