emin olmasam da soruların cevapları:
bana da kazandınız dedi iki tane o setten seçip göndercekler setin tamamı değil benim anladığım:) inş bebeğime yarıycak bişi gelir 2 yaşında çünkü sıpam:)kızlar bana kazandınız dedi ilk 100 kişiye bebek kremi seti mi ne hediyeymiş kazanamam nasıl olsa diye hediyeye hiç dikkat etmemiştim
Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde
üretimin her aşaması organik yönetmeliğine uygunluk açısından periyodik olarak yetkili sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir
Aşağıdakilerden hangisi uluslararası organik sertifikasyon kuruluşu değildir ?
IATA
Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ?
Limonene
Organicare Baby Shampoo
ICEA uluslararası %100 organik sertifikaya sahiptir
yaptım
bana da kazandınız dedi iki tane o setten seçip göndercekler setin tamamı değil benim anladığım:) inş bebeğime yarıycak bişi gelir 2 yaşında çünkü sıpam:)
öffff resmen kendimi sınavda gibi hissettim , araştırıyorum soruları falan ama yok bulamadım pek bişi
Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde
üretimin her aşaması organik yönetmeliğine uygunluk açısından periyodik olarak yetkili sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir
Aşağıdakilerden hangisi uluslararası organik sertifikasyon kuruluşu değildir ?
IATA
Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ?
Limonene
Organicare Baby Shampoo
ICEA uluslararası %100 organik sertifikaya sahiptir
yaptım
bana da kazandınız dedi iki tane o setten seçip göndercekler setin tamamı değil benim anladığım:) inş bebeğime yarıycak bişi gelir 2 yaşında çünkü sıpam:)
tebrikler
tebrikler
canım benim sorularım farklıydı herkese aynı soru çıkmıyormuş ama sitede soruların cevapları var bu arada sıpalarımız aynı yaştaymış benimde 2 yaşında kızım var
bana geldi mail teyit ettim bilgilerimi yolladım bakalım ne gelecek
herkese başka soru çıkıyor sanırım:26:
1.Soru : Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi yanlıştır ?
koyun yününün işlenmesiyle üretilen bir jeldir
koyunlar DDT ve diğer böcek ilaçlı bitkilere sürünerek otladıklarından Lanolin böcek ilacı kalıntısı içerebilir
Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkileri yerine, cilt yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleri öne çıkarılarak lanse edilir
Lanolin organik yönetmeliğine uygun bir kozmetik hammaddesidir
2.Soru : Hangisi doğrudur ?
organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde ilaçlanmalı, gübrelenmelidir
organik tarım ürünleri işlenirken kesintisiz ionize radyasyondan geçirilmelidir
organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümsüz ve kartonsuzdur
bir ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla sekiz yıl nadasa bırakılmalıdır
3.Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden
özellikle parafin ve vazelin içeren kremler, lanolinli nemlendiriciler seçilmelidir
bebeğin hassas cildi, yaz aylarında bahçede ve plajda sentetik böcek kovucu tonik ve solüsyonlarla desteklenmelidir
sentetik renklendirici ve koku verici içermeyen, rengini ve kokusunu sertifikalı organik içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır
SLS, SLES ve özellikle silikon içeren saç ve vücut şampuanları bebeğiniz için idealdir
hiç bilemiyorum
canım bu sorular banada çıkmıştı cevapları
1. d
2.a
3.c
karışıklık olmasın diye kırmızı yaptım cevapları
çoooookkkkk teşekkürler canımmm
Tebrikler! Soruları doğru cevapladınız ve hediye almaya hak kazandınız. Üyelik sırasında belirtmiş olduğunuz e-posta adresinize kişisel bilgilerinizi onaylamanız için e-posta gönderilmiştir. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz.
böyle dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?