Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkürler kızlar huggies için

kızlar her hafta katılım yapamıyormuyuz?? mail kullanılıyor diyor yeni yeni mail adresi mi alsak

Son düzenleme:
Kızlar olayın sorusu çıkmış
cevap : Parmak ucunuzla gözleriniz kapalıyken göz kapağımıza ve kirpiklerinize nazikçe masaj yaparak uygulayın.

Bol şanslar

Pure & Natural serimizin mucize içeriklerini bize sunan doğaya, senin de yardımınla teşekkür etmek istiyoruz. Katkıda bulunmak için tek yapman gereken NIVEA + SEN sekmemizdeki linke tıklayıp Pure & Natural ağacına kendi yaprağını eklemek. İlk 10,000 yaprak için Pure & Natural Hatıra Ormanı’na 5,000 gerçek ağaç diktireceğiz. Acele et, kendi yaprağını boyamaya başla, Pure & Natural ormanında senin de bir ağacın olsun.
NIVEA Türkiye - NIVEA + SEN | Facebook

kızlar huggies e nasıl kayıt oluyosunuz. bende her efasında mail adresiniz geçersiz veya daha once kullanımış diyor..

teşekkürler kızlar huggies için

kızlar her hafta katılım yapamıyormuyuz?? mail kullanılıyor diyor yeni yeni mail adresi mi alsak

kızlar huggies e nasıl kayıt oluyosunuz. bende her efasında mail adresiniz geçersiz veya daha once kullanımış diyor..

bir başka mail adresi ile kayıt yapın kızlar.aynı maili kabul etmiyo.ben eşimin ve kardeşiminkini kullandım.yada yeni mail adresi almamız lazım.

:: Huggies ::

şimdi gördüm kızzllarrrr. soruyu bilen ilk 300 kişiye her hafta deneme paketi hediyeymiş. en altta.....

ben yine katıldım...

çok tşkrler özgmm

bende katıldım tbrkler kazandınız yazdı ama hadi hayırlısı bakalım

:)

cnm huggies en alt sayfadaa ilk 300 soruyu bilene huggies hediye sekmesine tıkla

ordaki formda zaten hem üyelik hem katılımda bulunmuş oluyorsun

ayriyeten başka bi sekmeden üye olmana gerek kalmıyor

Sustilo-Beyaz katlı Elbise

« :

Sustilo'nun yeni hediyesi, "Beyaz katlı elbise",

elbise altına yorum bırakmanız ve arkadaş davet etmeniz gerekiyor

iyi şanslar...

Sustilo | Facebook

sağolun kızlar bende bez kazandımda bi sorun var ev adresimi verdim ama evde yokuz ki ne olcak yaaaa

bol numunelı gunler :) acer face sayfasından begenıp 5 soruya dogruyanıt verdıkten sonra cekılıse katılıyorsunuz dızustu pc hedıye edıyrolar bırde ne kadar cok arkadas cagırırsanız okadar cekılıs hakkınız oluyormus Acer Bilgisayar | Facebook

Kızlar harikasınız sayenizde bir sürü kampanyaya katıldım takip falan edemiyorum.. çevremde alay konusu oldum...sonsuz teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…