Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yakamoz Kitap Yayıncılık
Yarışmamızın Kazananları;

- İmren Erol
- Mürsel Şen
- Serap Uçukoğlu

Lipton Ice Tea
‎"Ömer Vargı" doğru cevabını bize göndererek Burger King’den Hamburger Menü kazanan üyelerimiz Aysun Düzgün, Muhammet Ali Öğülmüş, Gülay Nanka, Emirhan Bahadır ve Nilgün Süllüoğlu'nu kutlarız Kazandığınız menü çekiniz yarın kargoya veriliyor olacak. Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz Cuma günü sayfamızda. Takipte kalın

Yedigün
‎"Onur Ünlü" doğru cevabını göndererek Burger King’den çift kişilik King Nuggets Menü kazanan üyelerimiz; Sinem Demirci, Feyza Sarı, Yelda Aksu, Özgür Kahraman, Siret Uslu ve Hamdi Ahmet Şahin'i kutlarız

Yarışmamız yarın da devam edecek, takipte kalın.

kazanamamışım umarım sizden vardır

“Dedemin İnsanları” İzmir Galası için düzenlenen yarışmamızda "Aşk Tesadüfleri Sever" doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazanan 10 kişi Cinebonus Kipa Extra Balçova sinemamızda 24 Kasım Perşembe günü 21:00'de gerçekleşecek olan galaya 1 misafirleri ile birlikte katılabileceklerdir. Davetiye hakkı bir başkasına devredilememekte olup, sinema gişesinde kimlik kontrolü sonrasında galaya katılım gerçekleşecektir.

Burçin Karagöz
Demet Durmaz
Deniz Konuseydemir
Eren Mat
Fethi Utku
Karaman Lütfi Özgiden
Nurhan Uzun
Öztunç Özdemir
Yasemin Oskan
Yunus Şahin

Lipton'dan kazanmışım

Birazoku
Birazoku'dan 3 kişiye, yazarından imzalı kitap hediye!

> Bu görseli duvarınızda “Herkese Açık” olarak paylaşın
> Paylaştıktan sonra "adınızı soyadınızı" bu görselin hemen altına yazın
> Nuray Kaya’nın "Bavul" isimli 3 kitabından biri için çekilişe katılın.

Birazoku | Facebook

ben ben bennnnnnn bayılırım şeboyaaaaaaaa tamda 4 kişiyizzzzzzzzz süper olurrrrr verirsen canummmm

Oooooo..iyisin canım..

Golden rose den kazandığım rimel bugün geldi..
:108:henüz denemedim,nasıl bişey bilmiyorum ama, çok övgü alan bir rimelmiş..

Privacy Let's Party - Duvar | Facebook

3 Kasım - 23 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Privacy Let’s Party Ritmi Hisset, Durma Dans Et Oyunu ile her gün ödül kazanmaya hazır mısın?
Privacy Let’s Party Ritmi Hisset, Durma Dans Et Oyunu ile hem eğlenecek hem de birbirinden güzel ödüllere sahip olacaksın…

Son düzenleme:
bende uzun zamandır yazamıyordum arada bir azda olsa okuyup çıkıyordum yazılarınızı geçenlerde birileri lcd demişdi sanki haydee.e.e.. bol şans şimdiden maximum kartı olanlar hemen face.de. maximum sayfasına koşsunlar lcd kazanmaya

avon maskarası gelen oldumu
sınır oldum avona
hem kazanan sekmesını kapatmıslar
hem yazılanlara cevp vermıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…