Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

face'de BANAT yarışması var ceap C şıkkı

Sence Banat Acrobat Sensitive diş fırçasını özellikle kimler kullanmalı?
Cevaba tıkla, Banat Acrobat Sensitive ile ilk tanışan sen ol!
Banat Acrobat Sensitive diş fırçasını özellikle kimler kullanmalı?
A: Romantik komedi seven kişiler
B: Duygulu ve naif olan kişiler
C: Diş eti hassas olan kişiler
D: Balık ve yengeç burcu olan kişiler

Son düzenleme:
Çekilişimiz sonucunda Healthy Kiss Day/Gündüz hediyemizi MELİKE CANBOLAT AVCI kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz, kazanan üyemizin adres ve telefon bilgilerini sosyalmedya@visionistanbul.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.

tebrikler arkadaşım..:13:

Çekilişimiz sonucunda Healthy Kiss Day/Gündüz hediyemizi MELİKE CANBOLAT AVCI kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz, kazanan üyemizin adres ve telefon bilgilerini sosyalmedya@visionistanbul.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.

tebrikler arkadaşım..:13:

Avondan 4 tane nası kazandın, ama bugün avon aradı beni bir kişi bir kere hediye kazanabilir dedi ben iki kere kazanmıştım sadece birini göndercekmiş avonu sevmedim

gecenin köründe moneyden%25 kazandım bu saate çok bile nasıl kaldıysa 450 var daha

Günaydınlar....

Privacy Let's Party
Privacy Let’s Party Ritmi Hisset, Durma Dans Et Oyunu başlıyor…

avon maskarası gelen oldumu
sınır oldum avona
hem kazanan sekmesını kapatmıslar
hem yazılanlara cevp vermıolar

evet canım benim mascaram geldi. Uygulama bittiğinden kapanmıştır.. Sizinkiler de mutlaka gelir.. Kargoda falandır.. Yurtiçi kargo yakınsa sana sor canım avon o firmayla çalışıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…