Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daha önce bi alışveriş sitesi gibi bi yere üye olmuştuk.ekranın yan tarafında bi form doldurmuştuk.tam hatırlayamadım bı hediye çeki gibi bişeydi galiba.hatırlayan varmı.kasım 15 de acıklanacaktı galıba

Yedigün
Ayşe Kulin'in son kitabının adı nedir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 8., 28., 48., 88., 108. ve 208. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet King Chicken Menü kazanıyor. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

Cevabı şöyle buldum ama doğru mu bilmiyorum : Hüzün - Dürbünümden Kırk Sene (1964-1983)

bu tür şeyleri not etmemiz gerekiyor, ben de dolduruyorum ama hatırlamıyorum sonradan. bak şimdi oyun hamuru için form doldurdum ama unutulur gider.

bu tür şeyleri not etmemiz gerekiyor, ben de dolduruyorum ama hatırlamıyorum sonradan. bak şimdi oyun hamuru için form doldurdum ama unutulur gider.

evet aslında herkes katıldı ama galıba herkes unuttu.hiç not eden yok mu arkadaşlar.alışveriş zamanı gibiydi ama hatırlamıyorum

Bu yarışma ile çekilişle 3 kişiye "Oktay Usta ile Lezzet Yolculuğu" kitabı verilecektir. Herkese Bol Şans.

Konu: Madem oktay usta veriyoruz bugünün boşluk doldurması şu şekilde olsun.

Yapmayı en çok sevdiğim yemek ............... dır.

(yenilebilecek her türlü yiyecek yazılabilir. makul ve anlaşılır olmayan cevaplar silinecektir. yarışmanın bitiş saati 13:30 dur. herkese kolay gelsin.)

Yakamoz Kitap Yayıncılık | Facebook

şüpheli cevabını görünce bende araştırayım dedim ve gizli anların yolcusu buldum.. ama iki kitapta 2011 de çıkmış tam emin olamadım bende, ayşe kulinin kendi sitesinde kitaplar bölümüne girdim en üstte bu vardı..

bende şunu buldum ama doğrumudur bilemiyorum
Gizli Anların Yolcusu
Ayşe Kulin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…