bugün kızımın doğum günü umarım bana sans getirir ALMİRA SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNEM
ŞANSIN HEP BOL OLSUN. BU DA SANA ANI OLSUN...
bugün kızımın doğum günü umarım bana sans getirir ALMİRA SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNEM
ŞANSIN HEP BOL OLSUN. BU DA SANA ANI OLSUN...
daha önce bi alışveriş sitesi gibi bi yere üye olmuştuk.ekranın yan tarafında bi form doldurmuştuk.tam hatırlayamadım bı hediye çeki gibi bişeydi galiba.hatırlayan varmı.kasım 15 de acıklanacaktı galıba
bu tür şeyleri not etmemiz gerekiyor, ben de dolduruyorum ama hatırlamıyorum sonradan. bak şimdi oyun hamuru için form doldurdum ama unutulur gider.
Yedigün
Ayşe Kulin'in son kitabının adı nedir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 8., 28., 48., 88., 108. ve 208. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet King Chicken Menü kazanıyor. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)
Cevabı şöyle buldum ama doğru mu bilmiyorum : Hüzün - Dürbünümden Kırk Sene (1964-1983)
Yedigün
Ayşe Kulin'in son kitabının adı nedir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 8., 28., 48., 88., 108. ve 208. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet King Chicken Menü kazanıyor. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)
Cevabı şöyle buldum ama doğru mu bilmiyorum : Hüzün - Dürbünümden Kırk Sene (1964-1983)
bende şunu buldum ama doğrumudur bilemiyorum
Gizli Anların Yolcusu
Ayşe Kulin
kızlar yedigunun cvbı
Hüzün - Dürbünümden Kırk Sene (1964-1983)
hadi kosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?