kızlar, face te sorun mu var duvarım dondu kaldı,
isim yazarak sayfalara giriliyor sadece:44:
facebookta haber bandını kaldırmışlar
96 puanla 5.sıradayım
kaç arkadaş bildin canım?
çok güzel haber...
sanki evimin camından beni gözetliyorlar veya ben milleti gözetliyorum gibi geliyordu..
nasıl bi psilolojiyse bu..ne adaplı kızım..
ayyy geri geldi
röntgene devam
kızlar selam. Facebooktaki caramio yarışmasında 128 puanla 3.yüz. siz kaç yaptınız?
arkomenden kazamışım kızlar daha önce kazanan var mı haftaya gelir yazıyo ama bakalım...
face'de BANAT yarışması var ceap C şıkkı
Sence Banat Acrobat Sensitive diş fırçasını özellikle kimler kullanmalı?
Cevaba tıkla, Banat Acrobat Sensitive ile ilk tanışan sen ol!
Banat Acrobat Sensitive diş fırçasını özellikle kimler kullanmalı?
A: Romantik komedi seven kişiler
B: Duygulu ve naif olan kişiler
C: Diş eti hassas olan kişiler
D: Balık ve yengeç burcu olan kişiler
Çekilişimiz sonucunda Healthy Kiss Day/Gündüz hediyemizi MELİKE CANBOLAT AVCI kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz, kazanan üyemizin adres ve telefon bilgilerini sosyalmedya@visionistanbul.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.
tebrikler arkadaşım..:13:
Schwarzkopf Professional'dan boyalı saçlara özel bakım şampuanı için
Moda Listesi - Duvar | Facebook
Günaydınlar....
Privacy Let's Party
Privacy Let’s Party Ritmi Hisset, Durma Dans Et Oyunu başlıyor…
Prima bebek bezinde indirim var. Bana uygun geldi. Birim fiyat 0,31 kuruşa falan geliyor. Fiyatbilir.com üye olmak için
Sitemize ücretsiz kayıt olabilirsiniz!
‎24 Kasım Öğretmenler Günü’ne 2 gün kaldı! Siz hala öğretmeniniz için bir sürpriz hazırlamadınız mı? “Sevgili Öğretmenim”i kullanarak, onları bu özel günlerinde bir sürpriz yaparak mutlu edebilirsiniz! Teknosa - Sevgili Öğretmenim | Facebook
Caramio Hediye Paketi kazanmaya ne dersin? Yarışmaya katıl, arkadaşlarını en hızlı sen tanı, hediyeyi kazan! Caramio - Caramio Tadı Bitmeyen Arkadaşlıklar | Facebook
kızlar koşun sadece 33 kişi katılmış. 300. kişide bitecek
Yoğun ilgi üzerine Hep BirLİNKte yine sizinle. Sinbo katı meyve sıkacağına %50 indirim ile sahip olmak için Hep BirLİNKte buluşmanın zamanı geldi. Katılan ilk 300 kişi indirimi yakalıyor, kaçırmayın! Money Club Kart - Hep BirLİNKte | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?