Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar avon rimelleriniz bir de genics kremi gelen var mı bir de avonu yurtiçi kargo getirip kimlik istiyormuş doğru mu ben biraz uçtum da anam bacım hepiciğini oynatmıştım

Aslında sorun olmaması lazım sonuçta ben evde olmuyorum gündüzleri annem alıyor benim adıma hatta bazen arkdaşlarımda iş yerine kargo gelmesi yasak olduğu için bizim evi adres olara veriyorlar. Bu şekilde kimlik sorması doğru değil ama teslim alan kişinin kimliğini istebilir nihayetine başkası adına gelen bir şeyi alıyorsun. Kargo bu şekilde sorun çıkarırsa belirtin söz konusu kişi evde olmadığı için benim adrese yönlendirdi ben teslim alabilirim onun adına diye kimliğinizi söyleyip imzalayın. Umarım yardımcı olur bu bilgi. Yoksa kargocu illaki göderide adı yazılı olan kişinin kimliğini görmek istemez ben evde hiç yokum gündüzleri bu durumda hiçbir kargo şirketi bana kargo getirmeyecek mi?

yurt içi kimliksiz kesinlikle vermiyor evet

kızlar şimdi yurtiçi kargoyla avon rimelim geldi benim face yok kızımın adına oynamıştık kendisi 11 yaşında yaş bilgilerimizi büyük göstermiştik. kargocu sizmii siniz dedi evet dedim tc noyu biliyor musunuz dedi yok dedim imza aldı tamamm dedi ama ben bebeğim var çok fena halde kapıyı açtım adam acıdı herhalde halime bir an önce ürünü verip gitmek istedi herhalde ....

kızlar ben hediye kazanıp da eve teslim almadım hiç ama internetten alışverişte olsun banka kartları vs olsun bize de hep yurtiçi ile gelir (evi ezberledi adam artık) kim evdeyse o herkes için alır (ben kardeşim için annem benim için kaç kere almıştır) kimlik istiyorlar TC yazıp imza attırıyorlar hiç sorun olmadı şimdiye kadar.
işyerime ise ING nin kartı gelecekti ben olmadığım için vermemişler kimseye ama bu başka bir kargo.zaten kredi kartı almak istemediğim için vermediklerine sevindim ben de.

beni unutma'dan twigy terlik kazandım oleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy
şimdi sadece maille bildiriyorlarmış
maile cevap vermeyenler yedeğe düşeceğnden sayfada açıklamamışlar
yarın açıklanacakmış
maillerinize bakın kızlarrr

Son düzenleme:
yurtiçi kargo bana sık sık geldiğinden ne kimlik sorar ne de adımı.. hatta bazen verir giderler :) şubelerinde bile tanıyorlar ama orda müdür olduğundan mecbur kimlik alıyorlar :)

teşekkür ederim kızım adına katıldım ...

beni unutmamı hiç hatırlayamadım ben !

güle güle kullan cnm ...

tebrikler.

BU ARADA eşim hediye notebook almış

kör olucam yakında töbe töbee

bu ne yaaa göremiyorummmmmmmmmm

burda yayınlanmıştı ya hani
beni unutma filmi için ödüller
hatta tuanacım terlikler bana çıksa keşke demişti
çok net hatırlıyorum

yurtiçi bazen kimlik istemiyor..akraba gibi olduk artık..
bazen de istiyorlar..
ama teslim alan kişinin kimliğini istiyorlar..kargo kimin adına geldiyse onun değil..
eşim adına yurtiçine kargo gelmişti,evde değildik.babam gitti şubeden teslim aldı..
çalışan birisi evine kargo gelicek diye işe mi gitmesin veya doktora, okula...

fairy si gelmeyen arkadaşlar..fairy face sayfasında bize ulaşın sekmesinden fairy nizin ulaşmadığını mail atın..
bana şöyle mail atmışlar..

Öncelikle Fairy Türkiye sayfamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Kargodan almış olduğumuz rapora göre 500 ml Fairy hediyeniz dağıtımda görülmektedir.

Hediyeniz, en yakın zamanda elinize ulaşacaktır.

Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

baktım canım yok...

sende güle güle giy tivigi lerini..

hmmm....

tamam hatırladım KONTES

ama ben katıldımmı katılmadımmı hatırlayamadım mailde yok sanırım katılmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…