http://www.facebook.com/pissstbibaksana bu sayfa hiç inandırıcı değil 2000 olunca ıpohone muş falann firma ble değil ne beğenirim nede reklamını yaparım
kızlar avon rimelleriniz bir de genics kremi gelen var mı bir de avonu yurtiçi kargo getirip kimlik istiyormuş doğru mu ben biraz uçtum da anam bacım hepiciğini oynatmıştım
yurt içi kimliksiz kesinlikle vermiyor evet
Aslında sorun olmaması lazım sonuçta ben evde olmuyorum gündüzleri annem alıyor benim adıma hatta bazen arkdaşlarımda iş yerine kargo gelmesi yasak olduğu için bizim evi adres olara veriyorlar. Bu şekilde kimlik sorması doğru değil ama teslim alan kişinin kimliğini istebilir nihayetine başkası adına gelen bir şeyi alıyorsun. Kargo bu şekilde sorun çıkarırsa belirtin söz konusu kişi evde olmadığı için benim adrese yönlendirdi ben teslim alabilirim onun adına diye kimliğinizi söyleyip imzalayın. Umarım yardımcı olur bu bilgi. Yoksa kargocu illaki göderide adı yazılı olan kişinin kimliğini görmek istemez ben evde hiç yokum gündüzleri bu durumda hiçbir kargo şirketi bana kargo getirmeyecek mi?
beni unutma'dan twigy terlik kazandım oleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy
şimdi sadece maille bildiriyorlarmış
maile cevap vermeyenler yedeğe düşeceğnden sayfada açıklamamışlar
yarın açıklanacakmış
maillerinize bakın kızlarrr
canım bana bugün geldi yurtiçi kargo sadece imza aldı adımı bile sormadı gerçektenyurt içi kimliksiz kesinlikle vermiyor evet
burda yayınlanmıştı ya haniteşekkür ederim kızım adına katıldım ...
beni unutmamı hiç hatırlayamadım ben !
güle güle kullan cnm ...
tebrikler.
BU ARADA eşim hediye notebook almış
kör olucam yakında töbe töbee
bu ne yaaa göremiyorummmmmmmmmm
beni unutma'dan twigy terlik kazandım oleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy
şimdi sadece maille bildiriyorlarmış
maile cevap vermeyenler yedeğe düşeceğnden sayfada açıklamamışlar
yarın açıklanacakmış
maillerinize bakın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?