Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

golden rose

“Arkadaşını Ekle Kazan” yarışmamıza ilginiz için teşekkür ederiz. Bugün 20 arkadaşının facebook sayfamızı beğenmesini sağlayan ve beğenen arkadaşlar listesini bizimle paylaşarak bizden Golden Rose oje kazanan isimler:

1. MEHTAP KARAY
2. DENİZ YILMAZ
3. İNCİSER GÖK
4. NURGÜL ERTÜRK
5. AYSEL PANDUL TORLAK
6. SEVİM PANDUL
7. ÇİĞDEM ÖZTÜRK
8. GÜLÜMSER DEMİRTAŞ
9. NESİBE ERATAN
10. BUĞLEM ÖZGÜ AVŞAR
11. ECE ÇAM
12. ŞEYMA DUVARCI
13. MELTEM DEMİRCİ
14. ZEHRA KULBİLGE
15. ESRA DİNÇ
16. AZİZE GELERİ

Bebeğimebakım.comdan bebek bakı setim geldi içinde bir bebek şampuanı ve saç kremi var çok güzel çok kaliteli organik doğal maddelerden yapılmış beğendim , ama 3 kere kazanmıştım bir adet bebek bakım seti göndermişler,aradığımda ise yetkili bir kişiye bir hediye gönderiyorlarmış çok hediye bekleyen varsa sadece bir adetini gönderiyorlar.

yurtiçi kargo bana sık sık geldiğinden ne kimlik sorar ne de adımı.. hatta bazen verir giderler :) şubelerinde bile tanıyorlar ama orda müdür olduğundan mecbur kimlik alıyorlar :)

Yurtiçi argo çok katı avon maskaramı vermedi adım farklı diye hediyemi geri gönderdi hiç sevmedim şu yuriçi kargoyu çok kuralcılar adresim facedeki adım eksik diye hediyemi vermedi, avonla öncden sorun yaşamışlar bende kurban oldum hakkımı helal etmiyorum yurtiçi kargoya

Son düzenleme:

hangi kargo ile geldi.öğrenebilirmiyim.ben 1 hafta evimde değilim.şehir dışındayım da.kargoları arayacaktım.bilgi verirsen sevinirim.

hangi kargo ile geldi.öğrenebilirmiyim.ben 1 hafta evimde değilim.şehir dışındayım da.kargoları arayacaktım.bilgi verirsen sevinirim.

aynı durum bende de sozkonusu hangı kargoymus kı bende haberdar olsam 1 hafta evde olmayacagım ve halla benım maggılerım de gelmedı zaten bır sey kazadıgım yok bole seylerı barı evde olamamaktan dolayı kacırmayayaım :26:

kazananların isimleri nerede?link gönderebilirmisin.birde bu terlik kazananların isimlerinede nerden bakıcaz bilmiyorum

kazananların isimleri nerede?link gönderebilirmisin.birde bu terlik kazananların isimlerinede nerden bakıcaz bilmiyorum

ilkönce bebeğimebakım.coma üye oluyosunuz sora testi çözüyorsunuz sora adresinize mail gönderiyorlar kazandınız tebrikler yazıyor gelen maili teyit ediyoruz sora tekrar bebeğimbakım comdan arıyorlar adresinizi yeniden teyit ettiriyorlar 2 gün sora da geliyor.

Son düzenleme:
bılgılerımı kabul etmıor
sendede böle bısı oldumu canm
ay bnaada 1 tane gelecek o zamn desene
Aras kargoyla geliyor canım

https://www.facebook.com/#!/ulkercizi yarışması var::))

saol tatlm

terlikler yarın yayınlanacak
bugün mail attılar kazananlara
geri dönüş yapmayanlar yedek konumuna geleceği için,maile geri dönenleri yarın yayınlayacaklar

sen ne zamn doldurmuştun canım formu, birkaç gün önce burada topluca doldurduk, o zaman mı?
öyleyse şayet, çok hızlılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…