yurtiçi kargo bana sık sık geldiğinden ne kimlik sorar ne de adımı.. hatta bazen verir giderler :) şubelerinde bile tanıyorlar ama orda müdür olduğundan mecbur kimlik alıyorlar :)
https://apps.facebook.com/panasonic-game-tr/
selam paylaşıldı mı bilmiyorum ama çamaşır makinası ödüllü yarışma buyrun
cevaplar
A+++
10KG
15 DK
istediğiniz mankeni soyun bişey değişmiyor heyecana gerenk yok:92:
Bebeğimebakım.comdan bebek bakı setim geldi içinde bir bebek şampuanı ve saç kremi var çok güzel çok kaliteli organik doğal maddelerden yapılmış beğendim , ama 3 kere kazanmıştım bir adet bebek bakım seti göndermişler,aradığımda ise yetkili bir kişiye bir hediye gönderiyorlarmış çok hediye bekleyen varsa sadece bir adetini gönderiyorlar.
hangi kargo ile geldi.öğrenebilirmiyim.ben 1 hafta evimde değilim.şehir dışındayım da.kargoları arayacaktım.bilgi verirsen sevinirim.
hangi kargo ile geldi.öğrenebilirmiyim.ben 1 hafta evimde değilim.şehir dışındayım da.kargoları arayacaktım.bilgi verirsen sevinirim.
Bebeğimebakım.comdan bebek bakı setim geldi içinde bir bebek şampuanı ve saç kremi var çok güzel çok kaliteli organik doğal maddelerden yapılmış beğendim , ama 3 kere kazanmıştım bir adet bebek bakım seti göndermişler,aradığımda ise yetkili bir kişiye bir hediye gönderiyorlarmış çok hediye bekleyen varsa sadece bir adetini gönderiyorlar.
kazananların isimleri nerede?link gönderebilirmisin.birde bu terlik kazananların isimlerinede nerden bakıcaz bilmiyorum
bılgılerımı kabul etmıorhttps://apps.facebook.com/panasonic-game-tr/
selam paylaşıldı mı bilmiyorum ama çamaşır makinası ödüllü yarışma buyrun
cevaplar
A+++
10KG
15 DK
istediğiniz mankeni soyun bişey değişmiyor heyecana gerenk yok:92:
ay bnaada 1 tane gelecek o zamn deseneBebeğimebakım.comdan bebek bakı setim geldi içinde bir bebek şampuanı ve saç kremi var çok güzel çok kaliteli organik doğal maddelerden yapılmış beğendim , ama 3 kere kazanmıştım bir adet bebek bakım seti göndermişler,aradığımda ise yetkili bir kişiye bir hediye gönderiyorlarmış çok hediye bekleyen varsa sadece bir adetini gönderiyorlar.
kazananların isimleri nerede?link gönderebilirmisin.birde bu terlik kazananların isimlerinede nerden bakıcaz bilmiyorum
sen ne zamn doldurmuştun canım formu, birkaç gün önce burada topluca doldurduk, o zaman mı?
öyleyse şayet, çok hızlılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?