Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bebeğime bakım dan biz geçenlerde hediyeli anketi doldurmamışmıydıkki

neden bahsettin arkadaşım sen anlamadım ben....

Son düzenleme:
benimde avon rimelim geldi yuriçi beni ezberledi kargocu sırıtıp duruyo yüzüme şurdan gelmiş burdan gelmiş diye gereksiz bilgide veriyo arkadaş olduk yani ama ezberden tc yi herzaman söylüyorum..
huggies te aylarca göndermedi mayo bebek bezini 20 gün önce geldi,bugünde 2.paket geldi..şansım 2 ile çarpılıyo artık kadınlar ne isterdende aynısı olmuştu

gecmişte varmış gözümden kacmış tesekküler kızlarrrr

Son düzenleme:
hangi gün kazanmıştın cnm

canım valla cok olmadı yaa gecen hafta bitmeden bi hafta önce felan bu arada yurt içikargo getiriyo hatta karsı komsumdaydım mutfagın ısıgı acık kalmış kargocuda komsumun ziline basmış neyse ben anladım kargocu ama dedi abla ısıgın yanıyodu zile bastım acmayınca burda oldugunu tahmin ettim ben böle kaldım bizim kapıdan ısık görünüyo az biraz yanınca demir kapı yani halbuki bu ilk defa geliodu neyse sonra dedim ben evde olmasam buraya bırakabilirsiniz tamam abla dedi saolsun

Son düzenleme:
Çiçek sepetinde yarışmaya fotoğraf yükledi kardeşim ama oy lazım :78: Oy vermek isterseniz fotoğrafın adı "sen hep gül çocuk".
Çok mutlu olurum vakit ayırabilirseniz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…