senı arayan oldumu canımmmmmmmorganic ten bizede gelse çok merak ediyorum nasıl bir şey
kızlar bana bi no dan mesaj geldi
ücretsiz diş beyazlatıcı kazandınız bizi arayın diye
arastafarma demiş
o ne ki
kandırmacılık
senı arayan oldumu canımmmmmmm
benı kıms eraamdı
maılde atmadı
kandırmacılık tatlım
neden sen arayasınkı
hedıye kazandıysan
banada haftada 1 mesaj gelır
ya fotograf makınesı
ya mp3 kazandınız dıye
arayın dıye kendılerını paralıolar
http://www. denedimbiliyorum. com/kesfet/db/124/tulin-sahin,-4-kisiyi-koleston-kopuk-boya-ile-tanistiriyor
Tülin Şahin, 4 Kişiyi Koleston Köpük Boya ile Tanıştırıyor!Tülin Şahin, 4 şanslı kişiyi Koleston Köpük Boya ile tanıştıracak!
Kolestonun saç boyamanın şeklini tamamen değiştiren yeni ürünü ile tanışan 500 kadından biri olmak ister misiniz? Başvuran her 5. kişi yoğun renkleri harika bir kolaylıkla buluşturan bu ürünü deneme şansı yakalayacak! Üstelik kaydını yaptıran 500. 1000. 1500. 2000. Kişi, düzenlenecek olan saç boyama partisinde Tülin Şahinle tanışma fırsatını yakalayacak!
LİNK ÇIKMIYORDU BÖYLE YAPTIM , SİZ KOPYALAYIN , ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRIN ARKADAŞLAR
canım sözleşmeli de atamayla oluyor.ücretli mi demek iistedin?
peki kızlar sizler sözleşmeli neden yapamıyorsunuz,sözleşmeli kadroları mı dolu...
Yarışmamızın Kazananları;
- Ezgi Aslan
- Hilal Tunç
- Neriman Kaşık
Tebrikler. İletişim bilgilerinizi facebooktaki profil adınız soyadınız ile birlikte gurkan@yakamoz.com.tr adresine iletiniz. Bir sonraki yarışmamızda görüşmek üzere. hepinize teşekkürler. iyi günler.
kuşkammmmm
bu çok eski ama canım:26:
http://www. denedimbiliyorum. com/kesfet/db/124/tulin-sahin,-4-kisiyi-koleston-kopuk-boya-ile-tanistiriyor
Tülin Şahin, 4 Kişiyi Koleston Köpük Boya ile Tanıştırıyor!Tülin Şahin, 4 şanslı kişiyi Koleston Köpük Boya ile tanıştıracak!
Koleston’un saç boyamanın şeklini tamamen değiştiren yeni ürünü ile tanışan 500 kadından biri olmak ister misiniz? Başvuran her 5. kişi yoğun renkleri harika bir kolaylıkla buluşturan bu ürünü deneme şansı yakalayacak! Üstelik kaydını yaptıran 500. 1000. 1500. 2000. Kişi, düzenlenecek olan saç boyama partisinde Tülin Şahin’le tanışma fırsatını yakalayacak!
LİNK ÇIKMIYORDU BÖYLE YAPTIM , SİZ KOPYALAYIN , ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRIN ARKADAŞLAR
Bu kampanya bitmiş kazananları bile açıklamışlar canım boşuna yorulmayın
Kadınlar ne istere bakın arkadaşlar 24 kasım öğretmenler günü sekmesini tıkla öğretmenine hediye gönder
yayınlandıysa kusura bakmayın ben doldurdıum formu
Burt's Bees Türkiye
Ve sorumuz geliyor: Burt’s Bees’in %100 doğal ürünlerinden birinin adını info@kozmoklinik.com adresine gönderen 1., 10., 20., 30. ve 40. kişi bizden “Arı Sütü İçeren ve Cilde Aydınlık Veren Vücut Losyonu” kazanacak.
canım sözleşmeli de atamayla oluyor.ücretli mi demek iistedin?
EVET ücretli demek istedim,yanış terim kullandım..hem sözleşmeli, hem ücretli, bi de bildiğimiz kadrolusu var değil mi?
teşekkürler formu kızm adına doldurdum öğretmen kısmına kendimi yazdım ben de onun ilk öğretmeni sayılırım değil mi
ben de aynını yaptım..hatta eşimden de aynını yaptım,
sonuçta ona da neler öğrettim kimbilir..
bi öğretmenimiz olsa bile,öğretmenin adresini nerden bilicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?