Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bana bi no dan mesaj geldi
ücretsiz diş beyazlatıcı kazandınız bizi arayın diye
arastafarma demiş
o ne ki
kandırmacılık

Yarışmamızın Kazananları;

- Ezgi Aslan
- Hilal Tunç
- Neriman Kaşık

Tebrikler. İletişim bilgilerinizi facebooktaki profil adınız soyadınız ile birlikte gurkan@yakamoz.com.tr adresine iletiniz. Bir sonraki yarışmamızda görüşmek üzere. hepinize teşekkürler. iyi günler.

kuşkammmmm

organic ten bizede gelse çok merak ediyorum nasıl bir şey
senı arayan oldumu canımmmmmmm
benı kıms eraamdı
maılde atmadı

kızlar bana bi no dan mesaj geldi
ücretsiz diş beyazlatıcı kazandınız bizi arayın diye
arastafarma demiş
o ne ki
kandırmacılık

kandırmacılık tatlım
neden sen arayasınkı
hedıye kazandıysan
banada haftada 1 mesaj gelır
ya fotograf makınesı
ya mp3 kazandınız dıye
arayın dıye kendılerını paralıolar

Burt's Bees Türkiye
Ve sorumuz geliyor: Burt’s Bees’in %100 doğal ürünlerinden birinin adını info@kozmoklinik.com adresine gönderen 1., 10., 20., 30. ve 40. kişi bizden “Arı Sütü İçeren ve Cilde Aydınlık Veren Vücut Losyonu” kazanacak.

siz arayın diyince işkillendim ben de

http://www. denedimbiliyorum. com/kesfet/db/124/tulin-sahin,-4-kisiyi-koleston-kopuk-boya-ile-tanistiriyor

Tülin Şahin, 4 Kişiyi Koleston Köpük Boya ile Tanıştırıyor!Tülin Şahin, 4 şanslı kişiyi Koleston Köpük Boya ile tanıştıracak!

Koleston’un saç boyamanın şeklini tamamen değiştiren yeni ürünü ile tanışan 500 kadından biri olmak ister misiniz? Başvuran her 5. kişi yoğun renkleri harika bir kolaylıkla buluşturan bu ürünü deneme şansı yakalayacak! Üstelik kaydını yaptıran 500. 1000. 1500. 2000. Kişi, düzenlenecek olan saç boyama partisinde Tülin Şahin’le tanışma fırsatını yakalayacak!

LİNK ÇIKMIYORDU BÖYLE YAPTIM , SİZ KOPYALAYIN , ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRIN ARKADAŞLAR

Son düzenleme:

bu çok eski ama canım:26:

peki kızlar sizler sözleşmeli neden yapamıyorsunuz,sözleşmeli kadroları mı dolu...
canım sözleşmeli de atamayla oluyor.ücretli mi demek iistedin?

teşekkürler canımmmmmm

Facebook'ta Çiçek Sepeti Öğretmenler Günü Yarışması | Facebook

Oylarınız için hepinize teşekkür ederim. Kimlerin oy verdiği görünmediği için tek tek teşekkür edemedim. Ben de 5 yıldır atama bekleyen bir öğretmenim. Bugün her günden daha da buruk geçti. Uzun süredir kendimi iyi hissetmiyorum, onun için ilişkimi kestim herkesle. Hatta bu yarışmaya katılmaya niyetlendiğimde de "bir kişi bile oy vermez nasılsa,kopardım herkesle bağlarımı,kalmadı kimsem" demiştim.Ama sizin oylarınızı görünce çok değişik oldum, yalnız değilmişim herşeye rağmen dedim.

Sizleri de sevindiren insanlar olsun hayatınızda inşallah

Bu kampanya bitmiş kazananları bile açıklamışlar canım boşuna yorulmayın

Kadınlar ne istere bakın arkadaşlar 24 kasım öğretmenler günü sekmesini tıkla öğretmenine hediye gönder

yayınlandıysa kusura bakmayın ben doldurdıum formu

Kadınlar ne istere bakın arkadaşlar 24 kasım öğretmenler günü sekmesini tıkla öğretmenine hediye gönder

yayınlandıysa kusura bakmayın ben doldurdıum formu

teşekkürler formu kızm adına doldurdum öğretmen kısmına kendimi yazdım ben de onun ilk öğretmeni sayılırım değil mi

Jet Anket - Profesyonel Anket Servisi

Bu anketi doldurmuştuk sanki ama görmeyenler için tekrar yazdım

-------------------------------------------------------------------

http://www.oddgladyator.com/Default.aspx
Bu bir anketmiş, her kategoriye oy vererek 6 çekiliş hakkına sahip olabiliyormuşuz.Çekilişle 6 ipad veriyor. Fakat oyu kullandıktan sonra şöyle bir uyarı geldi,bunu yapmayı unutmayın:

Oyunuzun aktif olması için mail adresinize gelen baglantıya tıklayınız. İlginiz için teşekkür ederiz.

-------------------------------------------------------------------

http://www.facebook.com/hediyefirsatlari

------------------------------------------------------------------

Schweppes Migros Kampanyası döneminde Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazalarından Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kartlarını kart sahibi üyesi olmuş müşteriler, gün içerisinde tek seferde 5 TL ve katları tutarında (her 5 TL'lik Schweppes için bir çekiliş hakkı) Schweppes ürünlerinden satın alan tüketiciler 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Alışverişlerinden önce kartlarını kasiyerlere sunmaları durumunda; kartların kasa kart okuyucusundan geçirilmesi ile harcama bilgilerinin müşteri hesaplarına aktarılması sağlanmaktadır.

Ödüller
25 adet iPhone 4 16 GB Hat ve Kart Hariç
10 adet iPad 2 16 GB WIFI
100 adet iPOD SHUFFLE 2 GB

-----------------------------------------------------------------------

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazalarından tek seferde 5TL ve katları tutarında(her 5TL'lik alım için 1 çekiliş hakkı) Nescafé Gold ürünlerinden satın alan Money Club Kart,Money Visa veya Money Club Kan özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club&More, Servis Kan, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi tüketiciler kampanyaya katılacaklardır. Çekilişte 20 kişi Nescafé My Cafe Kahve Makinesi ikramiyesi kazanacaktır. lkramiye özellikleri yukarıda açıklandığı gibidir. İkramiye görselleri verilecek ikramiyelerden farklılık gösterebilir.
Ödül
20 adet Nescafé My Cafe Kahve Makinesi
Son Katılım:23.12.2011

Son düzenleme:

bunun cevabını ne yaptınız kızlarrrr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…