ben anasınıfı öğretmeniyim 6 yaş hemde ne çaba sarfetmek gecemi gündüzüme verdim ama noldu diplomam çekmecede duruyor.
Ben de ataması yapılmayan öğretmenim
başladıııııııııııııı
cevap Adventouch 1108 ve 1109 ütüler, %46 enerji tasarrufu ile A sınıfında
yer alıyorlar.
twitterde mention nasıl yapılıyor nlamadım ya
kızlar organic şampuan ve saç kremi ablama yurtiçi kargoyla gelmiş dün.bu arada adını bile sormamış getiren direk imza almış kimlik falan hiç sormamış bir gün öncede bir bayan aramış adresi teyit için hediyenizi kargoya veriyorum şu an demiş ertesi günde gelmiş bende doldurmuştum mail gelmişti kazandınız bilgilerinizi teyit edin diye ama bana dönen olmadı hiç ablama söyleyince aramış gelmemiş kardeşiminki diye bilgileri ulaşmamıştır bize demiş bunun üzerine 2 tane daha teyit maili yolladım hala yok arayıp soran siz teyit mailini hangi adrese yollamıştınız
bu dediğin hangi sitedeydi?
kızlar yanılmıyorsam dün ya da önceki gün yine bir kitap çekilişi vardı
'Hayalimdeki Yürek ve Rüyalarım' isimli kitap neden sizin olmalı diye yazı yazılıyordu.
face deydi diye hatırlıyorum ama bulamadım
yardımcı olur musunuz?
kızlar yanılmıyorsam dün ya da önceki gün yine bir kitap çekilişi vardı
'Hayalimdeki Yürek ve Rüyalarım' isimli kitap neden sizin olmalı diye yazı yazılıyordu.
face deydi diye hatırlıyorum ama bulamadım
yardımcı olur musunuz?
bende öğretmenim işsiz ve en önemli günde minik öğrencilerim yanım da yokbütün çocukları çooooooooooooook seviyorum ve bugün bütün öğretmenleri çooooooooooooooook kıskanıyorum
Yakamoz Kitap Yayıncılık
Ve ilk yarışmamız...
Bu yarışma ile çekilişle 3 kişiye Erin Quinn'in Hayalimdeki Yürek ve Rüyalarım adlı kitabı verilecektir.
Yarışmamıza katılanların makul ve anlaşılır cevaplar vermesi gerekmektedir aksi taktirde yorumları silinecektir.
Herkese Bol Şans...
Yarışma Konusu: Hayalimdeki Yürek ve Rüyalarım adlı kitabı okumak istiyorum çünkü ......................
( Sonunu tamamlayan herkes çekilişe dahil olmaktadır. Bitiş Saati: 13:30)
Beğen · · Paylaş · Pazartesi, 11:32
ve kazananları :
Yakamoz Kitap Yayıncılık
İlk Yarışmamızın Kazananları;
- Leyla Yaman
- Gül Yılmaz
- Sedat Özkan
Tebrikler. İletişim bilgilerinizi facebooktaki profil adınız soyadınız ile birlikte gurkan@yakamoz.com.tr adresine iletiniz. yarınki yarışmada görüşmek üzere.
Burada ağlayıp sızlanırken twitterda Oyuncak Şhow kazanmışım..bilgisi olan varmı? oyuncak göndermiyorlar şansıma fuar davetiyesi isteyen varsa bilgilerini özelden atsın kendim diye yazayım
Duvar Fotoğrafları | Facebook
(
SüperCan
Oyuncak Show için geri sayım başladı. İstanbul'lu takipçilerimiz için fuar giriş biletleri Twitter'dan hediye geliyor. Kahraman anne- babalar, parmaklar takipte kalsın. Twitter sayfamızdan 14.00, 15.00 ve 16.00'daki tweet'lerimizi retweet edenler kazanıyor... Twitter
Süper Can (@SupercanOyun) on Twitter
twitter.com..
)
canım bende oğlumla bu hafta sonu o fuara gitmeyi düşünüyordum.Pepeee orda olacakmış girişler 5 liraymış 16 yaşından küçükler ücretsizmiş sende kaç kişilik davetiye var
canım bende oğlumla bu hafta sonu o fuara gitmeyi düşünüyordum.Pepeee orda olacakmış girişler 5 liraymış 16 yaşından küçükler ücretsizmiş sende kaç kişilik davetiye var
bu oyuncak fuarı nerde kızlar
BİLMİYORUM canım istersen sen kısaca iletişim bilg özelden at seninkileri kopyalayım
ben oyuncak isteyeceğim göndermezler senin şansın gitmesin bari
2 dk bekliyorum yoksa kendi bilgilerimi gönderip soracağım
kızlar şu vision türkiyede hep aynı ürünü veriyolar hergün neden acabasayfalarına yazdım gece gündüz gece gündüz gınaa geldi çıkmıyo bide cıksa tamam dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?