Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yanılmıyorsam dün ya da önceki gün yine bir kitap çekilişi vardı
'Hayalimdeki Yürek ve Rüyalarım' isimli kitap neden sizin olmalı diye yazı yazılıyordu.
face deydi diye hatırlıyorum ama bulamadım
yardımcı olur musunuz?

twitterde mention nasıl yapılıyor nlamadım ya

ben de bilmiyorum reply midir nedir öyle yaptım

Anneyiz
Kazananlar belli oldu!
Hediyeli Soru Yarışması'na katılarak Binbir Çiçek Yayınları'ndan (Arkadaş Kitabevi: Çok Satan Kitaplar, Film, Müzik, DVD, Oyun, E-Kitap) Bino Serisi'nin ilk iki kitabını kazanan yarışmacılarımız belli oldu:
-Semiha Yolcu
-Ayça Tuğba Erbirler Karakuş
-İlknur Demir Yıldırım
-Elfide Yetişen
-Deniz Eker
Yarışmacılarımıza Facebook hesaplarının bağlı olduğu mail adreslerinden ulaşılacak ve gerekli bilgiler istenecektir. Hediyeli Soru Yarışmamız önümüzdeki günlerde de devam edecek! Anneyiz'i takip etmeye devam edin...

bu dediğin hangi sitedeydi?

bir anket cevaplamıştık forumu takip ediyorsan biliyorsundur bebeğime bakım sitesindeki işte ondan bahsediyorum

Son düzenleme:

Yakamoz Kitap Yayıncılık
Ve ilk yarışmamız...

Bu yarışma ile çekilişle 3 kişiye Erin Quinn'in Hayalimdeki Yürek ve Rüyalarım adlı kitabı verilecektir.

Yarışmamıza katılanların makul ve anlaşılır cevaplar vermesi gerekmektedir aksi taktirde yorumları silinecektir.

Herkese Bol Şans...

Yarışma Konusu: Hayalimdeki Yürek ve Rüyalarım adlı kitabı okumak istiyorum çünkü ......................

( Sonunu tamamlayan herkes çekilişe dahil olmaktadır. Bitiş Saati: 13:30)
Beğen · · Paylaş · Pazartesi, 11:32

ve kazananları :

Yakamoz Kitap Yayıncılık
İlk Yarışmamızın Kazananları;

- Leyla Yaman
- Gül Yılmaz
- Sedat Özkan

Tebrikler. İletişim bilgilerinizi facebooktaki profil adınız soyadınız ile birlikte gurkan@yakamoz.com.tr adresine iletiniz. yarınki yarışmada görüşmek üzere.

bende öğretmenim işsiz ve en önemli günde minik öğrencilerim yanım da yok bütün çocukları çooooooooooooook seviyorum ve bugün bütün öğretmenleri çooooooooooooooook kıskanıyorum

bende atanamamış bir öğretmenim

ben sadece bugün değil hergün kıskanıyorum ama oturup ders çalışmak yerine kampanya peşinde koşmaya devam edersem olacağı bu

aynı anda bulmuşuz sağol canımmmmmmm

çok sıkıcı bugün kızlar..limango alışverişlerim bitti heyecanım gitti sanki
düzgün bir kampanyada yok fikirsensin deterjan kampanyasında 30-50 arası hediye demiişlerdi hediye çeki verirler sandım nivea krem, rolon dudak kremi vs imiş
alışveriş yapmam lazımm

aklımdayken daybuydaydan alışveriş yapmak isteyene davetimle üye olursa 10 TL çek kodu verebilirim..1 ay sonra belki puan gelir

Burada ağlayıp sızlanırken twitterda Oyuncak Şhow kazanmışım..bilgisi olan varmı? oyuncak göndermiyorlar şansıma fuar davetiyesi isteyen varsa bilgilerini özelden atsın kendim diye yazayım

Duvar Fotoğrafları | Facebook

(
SüperCan
Oyuncak Show için geri sayım başladı. İstanbul'lu takipçilerimiz için fuar giriş biletleri Twitter'dan hediye geliyor. Kahraman anne- babalar, parmaklar takipte kalsın. Twitter sayfamızdan 14.00, 15.00 ve 16.00'daki tweet'lerimizi retweet edenler kazanıyor... http://twitter.com/#!/​SupercanOyun

Süper Can (@SupercanOyun) on Twitter
twitter.com..

)

Son düzenleme:

canım bende oğlumla bu hafta sonu o fuara gitmeyi düşünüyordum.Pepeee orda olacakmış girişler 5 liraymış 16 yaşından küçükler ücretsizmiş sende kaç kişilik davetiye var

canım bende oğlumla bu hafta sonu o fuara gitmeyi düşünüyordum.Pepeee orda olacakmış girişler 5 liraymış 16 yaşından küçükler ücretsizmiş sende kaç kişilik davetiye var

bu oyuncak fuarı nerde kızlar

BİLMİYORUM canım istersen sen kısaca iletişim bilg özelden at seninkileri kopyalayım
ben oyuncak isteyeceğim göndermezler senin şansın gitmesin bari
2 dk bekliyorum yoksa kendi bilgilerimi gönderip soracağım
10 dk bekledim kendi bilgilerimi attım

Son düzenleme:
bu oyuncak fuarı nerde kızlar

canım bu fuar cnrda pepee bütün herşeyiyle orda olacakmış oyuncaklar daha birçok şey satılıyormuş.bugün başlıyor fuar pepenin resmi facebook sayfasını ziyaret edip bilgi alabilirsin hatta bugün gidip foto çekinenler falan olmuş herkes süper diye anlatıyor benim oğlum pepee hayranı o yüzden gitmek istiyoruz

iletişim bilgileri derken ad soyad adres ve tel yeterlimi

kızlar şu vision türkiyede hep aynı ürünü veriyolar hergün neden acaba sayfalarına yazdım gece gündüz gece gündüz gınaa geldi çıkmıyo bide cıksa tamam dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…