Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bizde yedik makarnaları çilek reçeli süpermiş ama bayıldım

bende aldım ama henüz yemedim :) dünde gidip burnlerimizi aldık, 14 liraymış 4lü burn yaa ben o kadar pahalı olduğunu bilmiyodum şaşırdım :S

reçelde %50 yakalamıştım ama almadım, kayınpederim sağolsun reçel stogumuz çok :))) bide 380gr vardı migrosta bizim kazandığımız 320diye kalmış aklımda dedim zaten lazım değil almayayım en iyisi:)

kızlar oyuncak show a bende bilet kazandım isteyen var mı?

Merhaba ad,soyad ve iletişim bilgilerinizi bize direkt mesaj olarak gönderirseniz sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkürler

bu bilgileri istiyorlar yazın göndereyim

Son düzenleme:

evt bennn var var

hwmen yoluyorum

Yedigün
‎"Ahmet Onur" doğru cevabını göndererek Burger King’den çift kişilik King Chicken Menü kazanan üyelerimiz; Ayşe Kahya, Mustafa Gürbüz, Zade Yıldız, Havva Can Abanoz, Levent Tayman ve Gülay Erbek'i kutlarız :)

Yarışmamız yarın da devam edecek, takipte kalın.:)

ayy kazanmışım hemde en sevdiğim menü

organic ten bizede gelse çok merak ediyorum nasıl bir şey

primadan aradılar beni sabah göndericez die organicum babyden ses seda yok ben zaten kullanıyorum büyükler icin olanını süper bişi bakalım nezaman gelir wish aksesuar cok cömert her 100.kişiye hediye vermeye devam edio katılın derim

CANBEBE BEBEK BAKIM ODALARINDA
FOTOĞRAF ÇEKTİR, ÖDÜLLERİ KAZAN!

Canbebe Bebek Bakım Odalarında fotoğraf çektirerek katılacakları Canbebe Facebook yarışmasında ilk sırayı alan kişiler hediyeler kazanıyor!

Türkiye genelinde seçkin alışveriş merkezlerinde ve hastanelerde bulunan Canbebe Bebek Bakım Odaları, annelerin ev dışında da evlerinin konforunda bebeklerine bakmalarına olanak sağlıyor.

Canbebe tarafından düzenlenen son Facebook yarışmasında, Canbebe Bebek Bakım Odalarında Canbebe logosu ile fotoğraf çektiren kişiler bu fotoğrafları yükleyerek yarışmaya katılabiliyorlar.

Yarışmada toplanan puanlara göre ilk sırayı alan kişi Boyner’den 150 TL değerinde hediye çeki kazanırken, ikinci sırayı alan kişi Canbebe’nin online alışveriş mağazası olan Canbebe online sat sitesi bebekbezim.com sitesinden istediği üründe kullanabileceği 100 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Üçüncü olan kişi ise Canbebe Hediye Sepeti ödülünün sahibi olacak.

Ayrıca yarışmada alınan puanlardan bağımsız olarak, Canbebe tarafından juri seçimi ile en beğenilen 3 fotoğrafın sahibi de Canbebe ürünlerinden oluşan Hediye Sepeti ile ödüllendirilecek.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi CANBEBE | Facebook sayfasında sunuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…