Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ProG – YENİ ONLINE EĞİTİM/KİŞİSEL GELİŞİM PLATFORMU maili geldi fikri mühimden nedir tam anlayamadım gelen varsa açıklayabilirmii

ilk katılışım olucakta

pek güzel bişiy değil program kullanımını ilk bize sunucaklar sanırım

katılmasam yeni farklı kampanya lar gelirmi sizce

Son düzenleme:
ProG – YENİ ONLINE EĞİTİM/KİŞİSEL GELİŞİM PLATFORMU maili geldi fikri mühimden nedir tam anlayamadım gelen varsa açıklayabilirmii

ilk katılışım olucakta

ya detayları inceleyince çeşitli ücretler var daveti kabul edersek biz bu ücretleri ödeyecekmiyiz anlamadım ben

bana da geldi kurs falan dio yok paket falan bana daha basit şeyler lazııım uğraşamam kiiii bunlarlaaa bebeğim gelio yakındaaa

selam kızlar..
öncelikle kütahya için, sonra depremi hisseden ve korku yaşayan herkese geçmiş olsun diyorum..
allah daha beterinden korusun hepimizi..

bugün topik patlama yaşıyor nedense..:80:

kızlar biyere üye olmadan önce sözleşmelerini mutlaka okuyun tanıdık bildik markalarda sorun olmuyoda internet tuzaklarla dolu dikkatli olun..

tıkınıom elmam elimde ama çürümüş meyveler 1 adet kivi elmalar ve 2 portakalı kurtarabildik geriyr kalan muzlar anas çürümüş

bizimki geleli ne kadar oldu o kadarını kurtardığına şükret bu kadar zamanda çürümüş sadece böceklenmediğine şükret

düşünsene paketi açmışsın bi koli dolusu böcek elmanı yerkende söylemek olmaz ama yerken içine bak kurt çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…