sağolun kızlar bende bez kazandımda bi sorun var ev adresimi verdim ama evde yokuz ki ne olcak yaaaa
:: Huggies ::
şimdi gördüm kızzllarrrr. soruyu bilen ilk 300 kişiye her hafta deneme paketi hediyeymiş. en altta.....
ben yine katıldım...
mgn ile huggies bebek bezi geliyor
kargoyu aradım sanhar gıda mı ne öle bişi söledi.. organik mehmet amcanın meyvelerimi gelio acabaa
organika memo başka bi gıda ismiyle yolluyo o değil
kargoyu aradım sanhar gıda mı ne öle bişi söledi.. organik mehmet amcanın meyvelerimi gelio acabaa
geldi kızlar organikmiş
zaten 1 hafta sonra geliyor 1 haftaya kadar gelmezmisin eve
canım çalışıyorum ya o bakımdan keşke işi verseydim yaaaaaa
ProG – YENİ ONLINE EĞİTİM/KİŞİSEL GELİŞİM PLATFORMU maili geldi fikri mühimden nedir tam anlayamadım gelen varsa açıklayabilirmii
ilk katılışım olucakta
sevindim güle güle tıkın
ProG – YENİ ONLINE EĞİTİM/KİŞİSEL GELİŞİM PLATFORMU maili geldi fikri mühimden nedir tam anlayamadım gelen varsa açıklayabilirmii
ilk katılışım olucakta
pek güzel bişiy değil program kullanımını ilk bize sunucaklar sanırım
katılmasam yeni farklı kampanya lar gelirmi sizce
ya detayları inceleyince çeşitli ücretler var daveti kabul edersek biz bu ücretleri ödeyecekmiyiz anlamadım ben
bana da geldi kurs falan dio yok paket falan bana daha basit şeyler lazııımuğraşamam kiiii bunlarlaaa bebeğim gelio yakındaaa
tıkınıom elmam elimde ama çürümüş meyveler 1 adet kivi elmalar ve 2 portakalı kurtarabildik geriyr kalan muzlar anas çürümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?